7

знаещ

преди 8 години

То и у нас е забранен! Само че много хора не знаят. Родната федерация по шах забранява да играят шах хора, които открито им заявяват ,и то с документи, че са мошеници и крадци. Родната федерация по шах източи над 5 милиона лева, а тези които извадиха документи за кражбата-забраниха им да играят шах. Така че-каква е разликата между Саудитска Арабия и Българска федерация по шах и България? А министъра на спорта е запознат и нехае! Та разлика-никаква! Питайте Велчев,Данаилов, Жеков колко окрадоха

6

Анонимен

преди 8 години

Шахът е забранен, защото развива способността да мислиш, а на религията й трябват безмозъчни и послушни овце, а не интелигентни хора. Най-смешното е, че за въздържание, смирение и т.н. добродетели говорят главно угоени и развратни богаташи.

5

Кашчей Бессмертны

преди 8 години

А исляма какво мисли по въпроса за петрола? Аллахохулно ли е да добиваш нефт, и да караш позлатено ламборгини? Или е ок, стига да не държиш бекон в жабката?

4

Анонимен

преди 8 години

Особено "шахът" на Иран, той е най-враждебен към полудивите радикални камилари от СА.

3

българина

преди 8 години

явно това им е най големия проблем:) а всъщност религията им е най големият проблем

2

Румбо

преди 8 години

Личи им отдалече,че не си падат по интелектуалните занимания!Хич няма да се очудя,ако вземат да фалират до някоя друга година,въпреки баснословните богатства,натрупани досега!Явно сами не могат да ги управляват,та се налагаше да използват еврейски мениджмънт за нефта и инвестициите!Не вярвате?Точно така е,ако се задълбаете по-надълбоко сами ще се уверите!Бъдещето на С.Арабия изцяло зависи от Израел!Както са я създали навремето,така и могат да я унищожат!

1

Анонимен

преди 8 години

Аз съм забелязал, че който "не му върви в шаха" е уникален тъпчо. Като не може да играе да става кибик, но те имат задължения. Най-важното е да не им миришат краката.