10

матросчо

преди 8 години

Вместо да ни дават хляб за да се дразним, не е ли по добре да изследват ваксината, имаме си достатъчно специалисти, да изследват и децата на които е сложена И АКО ВСИЧКО Е НА РЕД, ДА СЕ ИЗВИНИМ НА МОСКОВ, въпроса е приключен, баста.

9

матросчо

преди 8 години

До АнонименИскаш да кажеш, че Марешки е от ДС и БКП ли, интересно, май пак хвърли един соросоиден лозунг.А турчинят с бартера и той ли е от ДС, става още по-интересно. Кой тогава свърза МЗ с турчина, човек на ДС. БРАВО БЕ, ами я да я върнем тогава тази обществена безопасност, щом е така всевластна и имаме голяма файда.

8

Анонимен

преди 8 години

У Боцеландия всичко е възможно.

7

Ю'рналист

преди 8 години

снощи по БНТ Москов , гледаше като припикано мушкато. ЛЪЖЕЦ..

6

xnxbnxvbxn

преди 8 години

Е няма как да сложат 90 000 ваксини и то на деца и да кажат че са вредни след свършен факт ще стане мега скандал

5

Народе???

преди 8 години

После що не се раждали българчета , кой луд да прави деца в тоз кенефф където и ваксини не могат да осигурят а приемат ''дарения от турция'' Що така нали бяхме просперираща европейска държава , защо ние сами не си създаваме ваксините , така съвсем спокойно някоя чужда държава може да ни изпозатръшка бъдещите поколения

4

Анонимен

преди 8 години

Според мен фармацевтичните фирми са в основата на скандала. Негодуват защото са дарение и не са закупени от фирма Х.

3

Анонимен

преди 8 години

Опасни са за някой търговец ,защото са дарение.У нас фармацевтичните босове по правило са свързани с ДС и БКП по произход.

2

Анонимен

преди 8 години

До 3: Защо какво ще направиш? Щр спреш да си ваксинираш детето ли? Знаеш ли дали не е имало и друг такъв случай с ваксини от Турция??

1

Анонимен

преди 8 години

Не ги знам какви родители са тези, които слагат на децата си ваксина "дарение от турция"