37

бг

преди 8 години

Падението Литвиненко е заровен като муслемин.

36

Анонимен

преди 8 години

В сравнение с Путин Милошевич е направо дребен престъпник !

35

Анонимен

преди 8 години

до 53 и 54Убедихте ме,че НПО хранилките не подбират матриала си.

34

Анонимен

преди 8 години

"...руското правителство - макар и не лично президентът Владимир Путин - е искало смъртта на Литвиненко." Путин е разбрл намека, че рано или късно ще кацне в Хага !

33

до 48

преди 8 години

Този *** Литвиненко е въртял нелегална търговия с полоний а може би и с други забранени вещества без да вземе предпазни мерки за здравето си и за да не бъде разкрит е казал, че КГБ са го отровили.

32

Анонимен

преди 8 години

Че разследването не е обективно а политическо се вижда отвсякъде. Интересно защо въпреки няколкото искания от Русия не им е даден смъртния акт и протокола от аутопсия- за да не могат да опонират ли? В английската преса се пише,че той е бил и агент на техните служби.Да припомням ли аналогиите с Георги Марков? Уж убит от нас, ние дадохме всички документи от нашето следствие на англичаните, но от тях нищо- дори след официално искане.

31

до 43

преди 8 години

Скъпи, нежни ми Пепчо. Путин е признат за политик от световен мащаб а ти си никой за пда казваш кого да съдят. Ти можеш само да вземеш пасивно участие в гей парада на 2 февруари в столицата.

30

Анонимен

преди 8 години

Облаците около путинова Русия все повече се сгъстяват. В Холандия се води следствие за МН17, в Испания следствие срещу Тамбовската банда чийто член и покровител е Путин, в Англия следствие по убийството на английски гражданин от руската държава. На икономическия фронт Русия е в пълно отстъпление дори паническо бягство, особено след днешното дъно на руската рубла. Над Русия е надвиснал страшния въпрос "Или Путин или Русия?".

29

Не терорист

преди 8 години

До АнонименТе всички тайни служби на държавите в света не се занимават с убийства.

28

аноним

преди 8 години

ФАШИСТЪТ ПУТИН КАКВО ГО ЧАКАТ ОЩЕ И НЕ ГО ПРИКАРАТ ПРЕЗ СЪДА В ХАГА ?????

27

Анонимен

преди 8 години

ako angliiskite polizai biaha umni kato polizaite v smolyan mogeha da zaloviat kolumbiiskite sadrugnizi na lufsinenko.

26

Анонимен

преди 8 години

A,ZASHTO PREDATELITE KATO TOZI LITVINENKO I NASHIAT KLOSHAR GOCETO MAGARSKO NE MOGAT FA BADAT NAKAZVANI,DORI I SAS SMART?

25

Анонимен

преди 8 години

"UK печат:..."новина щеше да е друго твърдение! Сега са гоолеееми яйца!

24

матросчо

преди 8 години

Още повече, този агент веднага ще го арестуват англ.спецслужби. Май, изпял каквото изпял и у лево, ама по добре да натопим някой. Това чака и някои сегашни "протестъри", за да не лаят как са били подкупени, айде у лево - това е изпитан метод за колонизаторите и припознат от колумбово време.

23

циника

преди 8 години

някой съмнява ли се, че такива "разследвания" се правят с цел след това да послужат на определени полит. цели. 9 години разследват и сега оповестяват:). Същата работа като с атентата Локърби, където принудиха Либия да "признае" вината си, възползвайки се от нейната нужда да търгува. Е, съдбата на Кадафи е ясна след това като всеки заиграл се с подобни сили.

22

Анонимен

преди 8 години

Незабавно Кремъл да се яви на съд в Лондон. Със все кулите, часовниците и петолъчките.

21

матросчо

преди 8 години

Ако трябва някои да се Обива, ще го направят като с целувката на Кенеди, защо им е да жертват агента си да пренася радиационен материал.

20

До 23

преди 8 години

До anonimenНали??!! Ти си вярваш на руското и българското правосъдие?Евалла! Вече виждам от къде идват гласовете за ГЕРБ, Атака, ПФ, АБВ.

19

матросчо

преди 8 години

Чета и не вярвам на ушите си, радиация за единия, а на другия - уж убиец, нищо му няма, не можело да се открие - в момента украинските танкисти бягат от фронтовата линия в Донецк, защото танковете им са с радиация, от Чернобил - а, в кръвта на предателя, няма нищо, но се предполага - абе за какви ни смятате бе, тое просто смешно не разбирате ли, ние да не сме от мигрантите.

18

леле

преди 8 години

Разочарован съм ! Къде са мало-умниците Шоп,Одисей и Странджата ? Защо не бълват кретенизми ? Да не би сега в Карлуково да минава визитация от лекуващите ?