6

aaaaaa

преди 8 години

Имаше един здравен министър от Варна дето внесе ваксината ТАМИФЛУ от Англия и спаси сумати човешки живота ,но бе хвърлкен на вълците и течаха множество дела срещу него,а този прави ДАЛАВЕРА под формата на БАРТЕР ,С ВАКСИНИ ЗА ДЕЦА КОИТО НЕ СА ПРИЗНАТИ ЗА ПРИЛАГАНЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И Е ЧИСТА МАЙСКА РОСА -КАКВО СТАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 8 години

Всъщност може, но се препоръчва да не се използват. Но не е проблем ако има далавера, ефекта ще се появи чак след години детето да се разболее и да ослепее или стане инвалид, а дотогава я камилата, я камиларо...

4

Джедай Мастър

преди 8 години

Оставка? Или смешкото пак ще пише "многозначителни" коментари във ФБ - например - Това, което не те убива, те прави по-силен?

3

Анонимен

преди 8 години

Той самият признава че турската ваксина няма разрешение от Агенцията по Лекарствата.Тази ваксина е незаконна в страната.Турската ваксина няма разрешение за ЕС.

2

Анонимен

преди 8 години

До TPE3BEH Да "Пентаксим" е безопасна и се използва в ЕС но произведена от фирмите SANOFI PASTEUR SA, Франция; SANOFI-AVENTIS Zrt., Унгария, а не Pentaxim-ът с производител MEFARA Турция която не е регистриран в България. В писмото от Изпълнителната Агенция по Лекарствата, е записано изрично, че не възразява да бъде допуснат вносът само на ваксина Hemophilus тип Б. А тя е само единият компонент от петвалентната ваксина Pentaxim.

1

TPE3BEH

преди 8 години

Медии + Прокуратура = Делян Пеевски.Потърсете в google официалното становище по случая на Министерството на Здравеопазването:"Съобщение до медиите относно безопасноста на ваксините"