83

Брилянтин

преди 8 години

До BarniДвама УБИЙЦИ ти чупят колата, а ти седиш и ги гледаш, после те смазват от бой до смърт....Какво повече да коментираме?

82

Анонимен

преди 8 години

До 71 Седемдесет и едно, как се чувстваш като защитаваш УБИЙЦИ? Аз ще ти кажа - ти си част от "семейството" на убийците /понички с криминално минало/ и сега те е страх, че ще спре кранчето от което се блажиш. Значи си Убиец като тях, но с интерес...Колко му домиляло на Седемдесет и едно за майка България, докато със зъби и нокти защитава УБИЙЦИ!ХА-хахахаха!!!!

81

Анонимен

преди 8 години

Този не е никакъв свидетел, защото е присъствал на края на историята. Отделно с действията си може да е предизвикал смъртта на Тодор. И побой над Тодор е имало. Просто тия двамата братя с нещо са много ценни за местния феодализъм и са "ангажирали" видимо много писачи да симулират "обществено мнение" в тяхна защита.

80

4676567

преди 8 години

TARSIL SI GO E I GO E POLUCHIL.

79

Анонимен

преди 8 години

До Vvvvvvvvvvа тия двамата гавази, са големите биячи ли бре , мухл.ьо.вци, налагали до смърт момчето,,,, да Гният в зандана и да ги опрашват редовно

78

Анонимен

преди 8 години

Какво ви става бе хора" , ще ги изкарате невинни тия ***,,,ужас!да гният до живот тези копел...е.та

77

Анонимен

преди 8 години

Те го млатили яко , като другия го държи и няма никакъв шанс за омекотяване на ударите, помляли са го за няколко минути, те сега сума ти *** и техни хора , се опитват да изкарат какви ли не версии смекчаващи вината на тия ***.А бре , момчето 50 кила го бият двама 100кг мъже вързано все едно, и умира, няма го на тоя свят, какво ми вадят версии -менте, Зандана и това е, без повече да занимават държава прокурори, съдии , ала бала

76

Static

преди 8 години

До даутТочно пък тоя свидетел съм сигурен, че няма проблеми с алкохола и това могат да го потвъдят всички, които го познават.И между другото момчето е доброволец към планинската спасителна службда, та добре е да си мълчиш, за да не се излагаш.Я дай да видим и твоята физиономия.

75

Анонимен

преди 8 години

Явно доктора не е забелязъл, че малкия си е глътнал езика??? Та да се стигне дотам един от братята да пита дали да му вади езика... Кой точно е виновния?Братята не са виновни за боя, това е самозащита. Ако някой нападне с бокс сина ти или жена ти - ти какво ще правиш, ще зяпаш? Или мислиш, че с "нежни" думи ще го успокоиш? Докато не му вземеш оръжието и не го приведеш в безпомощност, което за млад човек, че и настървен, трениран хулиган и каратист хич не е лесна задача - НЯМАШ ШАНС

74

нема

преди 8 години

Ами така е, само в България убийци могат да се превърнат в герои. Нема такава държава.

73

...

преди 8 години

Мен лично ме е страх вече да свиркам на някой, който ходи по улицата, че не стига, че е виновен, ами и мен ще изкара виновен. А както съм спрял, за да не мина през него, за благодарност че му пазя живота, може да започне да ми огъва и да ми чупи стъкла и огледало . И на всичкото отгоре не бива да се разправям защо прави така, защото току виж ме нокаутира и после ще го изкарат герой.

72

Темида

преди 8 години

До yan bibiyanГолям си сценарист! Ама няма да свърши работа твоя сценарий...

71

1029384

преди 8 години

Хора, гледайте да сте винаги здрави, че току виж ако свирнете на някой, който ви се мотае на зиг заг пред колата нарочно, може да започнат да ви налагат в отговор и след това да не сте между живите. Че и никой няма да ви подкрепи, ако решите да си потърсите правото защо ви се мотат пред колата, а после ви я ритат и чупят.

70

30 години стигат

преди 8 години

Тия дни във Варна осъдиха ефективно на година един 28 годишен дришляк, потрошил кола на жена след скандал, че му бавела пред него и му пречела. Освен за смъртта на Тодор, двамата братя трябва да получат и някоя годинка отгоре, за хулиганското си поведение и потрошената кола.

69

Анонимен

преди 8 години

Докторите казаха ,че малкия *** не е умрял в следствие на удари,само тука някаква фенска маса от трима чиляка още не могат да проумеят

68

yan bibiyan

преди 8 години

1. Тодор и приятелката му се возят в колата;2. Пешеходец минава пред колата и Тодор натиска клаксона да го поздрави;3. Пешеходеца се обръща показва му комбинация от три пръста с преимущество на средния и си продължава;4. Тодор забива спирачки, взима бокса и скача от колата;5. Тодор настига пешеходеца на тротоара и му забива един;6. Брат на пешеходеца пристига в същото време и се включва в разправията, като се опитват да отнемат бокса от Тодор;...Кой кого е нападнал според вас?

67

скапаната бълХария

преди 8 години

Оказва се, че човек да не се разболее в тая държава. Току виж го срещнат двама и почнат да го налагат, докато умре и после ще отърват пандиза. Скапана държава.

66

Все пак

преди 8 години

Наличието на някакви здравословни проблеми на момчето не отменя факта, че е починало след побоя. За което се носи съответната наказателна отговорност. Братята да са мислили, когато са го налагали.

65

оа

преди 8 години

Споровете не се решават с убийство. Още повече пък двама срещу един. Подли мръсни убийци. Да изгният до живот в затвора

64

Мария Димитрова

преди 8 години

Чудесно сте поработил по моето интервю? Не се позовавате на източник, попитали ли сте Мариян дали е съгласен да чете думите си тук? Много професионално!