251

Анонимен

преди 8 години

До моторков386 но китайците на дали ще забравят че американците ги качиха да са автомобилисти от колоездачи а руснаците воюваха с тях

250

Анонимен

преди 8 години

До Анонименхахах малумен *** ходи си продай доларите за златни рубли тогаз

249

моторков

преди 8 години

Само китайците работят като луди,събраха всички пари на земята.Сега е време и другите да се разработят.И европейци,и руснаци,и американци.А китайците ще пречистват въздуха и ще строят,на тях това им харесва.В последно време завършиха най големия слънчев панел,най дългия мост,най високия мост,всичко е най.Тези са хиляда пъти по опасни от Русия.А и имат и ядрено оръжие.

248

Анонимен

преди 8 години

Не ако, а кога ще е фалита, да си припомним че по времето на соца, на могъщия сив и непобедимия Варшавски договор беше и немислимо да се предвиждат такива сценарии

247

Анонимен

преди 8 години

Въпрос на време е

246

Анонимен

преди 8 години

Ако руснаците видят какъв *** пише тука и също така ако видят икономическите идеи, познания, опит и способности има Боби мисля че Путин ще бъде изритат от кремъл и боби ще е следващия путин в кремъл, пиши в русия бе Боби, защо в български вестник?

245

Анонимен

преди 8 години

"В Русия се страхуват от нов държавен фалит"м да....страх държава пази!Я виж безстрашните кравари как са настъпили кризата.... след няколко месеца или ще има световна война да си замажат положението или положението ще ги замаже!

244

Анонимен

преди 8 години

БРАВО НА ПУТИН !!!

243

обективен

преди 8 години

До Одисей,До предположим , че данните за Канада са верни, въпреки че имам известни съмнения! Какво излиза обаче- Канада има около 2 пъти по гъста сухопътна мрежа от Русия и около около 12 пъти по рядка от Франция! Излиза, че по отношение на сухопътната мрежа, Канада е 12 пъти по слаборазвита от Франция по твоите оценки! Сега разбра ли за какво иде реч? На незаселените територии не им трябва пътна мрежа, а във Франция такива практически няма!

242

Анонимен

преди 8 години

Както винаги, заглавието не отговаря на съдържанието. Даже и при 15 доларес за барел, гадните руснаци пак са на печалба. Ще фалират на кукуво лято :)

241

обективен

преди 8 години

До 374, Няма как да падне, след като по-голямата част от цената на бензина вече е акциз!

240

Анонимен

преди 8 години

Всички русофили са национални предатели, това е. Няма друго мнение, петрола за който руснаците реват крокодилски сълзи падна пет пъти но те ни го свалиха нашия с пет процента а газта още ни е най скъпата в ЕС, четете istinata.bg/?p=449 тук е обесен как ни *** от газа в устата и на нашите русофили им харесва нали така другари ?

239

До Боби трола

преди 8 години

До Боби354 абе боби ***, цял ден ти четем глупостите бе, не те ли е срам, платен *** мръсен, ЕРДОГАН ТРИ ПЪТИ ПРЕДУПРЕДИ РУСНАЦИТЕ И СИРИЙСКИТЕ ИМ БРАТЯ ДА НЕ ВЛИЗАТ В НАТОВСКА ТЕРИТОРИЯ, ТРЕТИЯ ПЪТ ПРЕДУПРЕДИ 10 ПЪТИ ЧЕ БОМБАНДИРОВАЧА НАБЛИЖАВА ТУРЦИЯ каквоповече искаш ? Че бавно схващате ми е ясно но чак пък толкова

238

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен362 не знам за европейските владетели но американския президент РоналдРейгън я накара руската *** в а ссср не само да се разпадне но и да яде калашници от глад за години напред, иначе за европейските пак е спорно

237

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен363 разбира се че Русия няма дълг, там никой не инвестира, а дълга е инвестиции ако още не сте разбрали, дори и самите руснаци от най бедните до най богатите продават рубли за да купят долари и евро защото рублата постоянно пада краткосрочно или дългосрочно

236

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен364 разбира се че Русия ще оцелее, целта е да поогладнее и да върне крим както и да спре да се меси във вътрешните работи на ЕС и да ни рекетира газово, никой не иска страна с 8 хиляди ядрени оръжия да се разпадне и да настане хаос в нея, за това и САЩ не нападнаха русия след загубата и на студената война

235

Анонимен

преди 8 години

Идва нова световна криза и тя ще бъде може би най-страшната. Никога не е имало такъв спад на борсите. А Русия не я мислете, Русия си има всички ресурси за да оцелее.

234

Анонимен

преди 8 години

Въпреки всичко Русия няма огромен държавен дълг както САЩ.

233

Анонимен

преди 8 години

През последните 500 години мечтите на всеки европейски владетел са били Русия да се разпадне !А Русия не само че не се разпада ами след всяка война излиза победителка и с по-голяма територия...Русия щяла да фалира !!!?? Русия има нисък дълг, и големи резерви ...сред първите 5 държави по златни резерви , високо квалифицирана работна сила , и материялни ресурси да изхрани зял свят ...Силен президент , правителство и армия ...е как ще фалира ?Фантазьори !

232

Анонимен

преди 8 години

Въпреки всичко Русия няма огромен държавен дълг както САЩ. Това първо, и второ всички анализатори сочат, че към края на тази година петрола ще тръгне нагоре. Имаше време когато петрола беше по 5 долара...но после стигна до над 100. Според мен към края на годината може да имаме цени 50-60 долара.