11

тя

преди 8 години

МЕРКЕЛ НА ВЪЖЕТО!!! Отрови живота на европейците!

10

тя

преди 8 години

Това , което веидяхме в Кьолн в центъра на най- цивилизования континент е нещо страшно, с думи не може да се опише камо ли да се прости! Всички , които са били на площада , трябва не савмо да се изгонят завинаги от Европа , но и един бой да им се удари!

9

Муньо

преди 8 години

Те ги пукнаха да ги и бът и да им бъркат по дупките , а те щели да разговарят с тях да не правят повече така.....Милите те ...

8

Ганьо

преди 8 години

Ураааааа !!!!Фанаха гоооооооооо!!!

7

тя

преди 8 години

Докъде стигна Европа , да учи диваците как да се отнасят с хората в случая -жени!

6

Анонимен

преди 8 години

ВДИГАЙТЕ СТЕНАТА ЧЕ ТИЯ МАРОКАНСКИ СКАКАЛЦИ СА ВЕЧЕ НАВСЯКЪДЕ,ПРЕМЕСТИХ СЕ В ДРЕЗДЕН ТОЧНО ЗАРАДИ ТИЯ И МОГА ДА КАЖА ЧЕ Е СРАВНИТЕЛНО СПОКОЙНО И НЯМА ТАКИВА ПО УЛИЦАТА.

5

Тялото

преди 8 години

В Алжир няма войда. От какво бяга този, или по-точно към какво???

4

Анонимен

преди 8 години

Ама някой сериозно ли си мисли, че мигранти отишли да молят за убежище, ще нападат и ще издевателстват над жени. Всичко е постановка, Европа не може да поема повече бежанци, а от друга страна не може да каже на господарите от Вашингтон - няма да приемаме повече. Най-верятно са убиедили няколкостотин проверени мигранти, че ако извършат акцията успешно и се вдигне голям шум ще им дадат убежище да останат. И ще кажат на Вашингтон - ние искаме да ви приемаме, ама ето какво става...

3

Анонимен

преди 8 години

Неформално обучение за поведение към жените и доколкото разбирам, когато са в басейн. Сега трябва да повярвам, че в техните държави ги опипват в басейните. Вече не ме отвращават емигрантите, а задръстените европейци!

2

Анонимен

преди 8 години

А мъжете им къде са блеяли?!?Метросексуалистчета

1

Анонимен

преди 8 години

На всеки 65 г. в Германия най-силната държава в Европа се намира лидер който иска да я затрие.