124

Анонимен

преди 8 години

Тия понички, явно добри пари изкарват да "подкупят" прокурори, свидетели, патолози. Опечалените, я малко посмалете, че работата взе да се вмирисва много.

123

Анонимен

преди 8 години

Аз пък ще Ви замоля, прочетете коментара на 138.

122

Анонимен

преди 8 години

Моля администраторите на този сайт да изтриват некоректните мнения, които уронват човешкото достойнство на жертвата и се подиграват на мъката на роднините.

121

..

преди 8 години

По форумите продължават да пишат разни аверчета на Марковски, който се опитва отчаяно да спаси дебелите *** на убийците. Няма да успеят да ги спасят, колкото и да пишат глупости за убитото момче и семейството му. о

120

изродите в затвора

преди 8 години

Двамата убийци нарочно са си търсели с кого да се заядат, за да изкарат пари чрез съд. Затова и са чупили и ритали колата, за да предизвикат спор. Надявали са се с подкупни полицаи да докажат в съда, че някой ги е блъснал, та дано спечелят някой лев. Да лежат до живот престъпните ***. Ако ги пуснат, утре може да скроят подобен номер на някой друг и пак да го убият.

119

Бай Ставри

преди 8 години

Усещам как "поничките" ще гризнат дръвцето. Скоро ще се появи съжаление за случилото се, а току виж и се признали за виновни, с цел да намалят присъдите си с една трета. Задава се "дебелия"! И им го пожелавам сърдечно!

118

Анонимен

преди 8 години

Същия нахакан младеж преби направилия им забележка човек в автобуса в Сарафово!Ако бития човек имаше оръжие резултата щеше да е същие като във Враца!На тези младежи много им липсва уважение и КАЗАРМА!!!

117

Оги

преди 8 години

хайде сега патолога подкупен, прокурора и той, съдийте ако не отсъдят в полза на тошковци и те подкупени ще бъдат изкарани...всички по форумите които се изказват обективно...и те подкупени...наглоста на тия няма граници...

116

само селяни

преди 8 години

пишат тука .. и умствено недоразвити

115

Георги Шопов

преди 8 години

На патолога даотговори без побоя щеше ли да си глътне езика убития .

114

Анонимен

преди 8 години

Към близките на Тодор -наемете си добър адвокат.Ако нямате пари,безплатен съвет: спрете всякакви изявления за медиите и поява по ТВ. В началото всички бяха на ваша страна.Откакто опечалените родители започнаха да ги показват по ТВ,по-често от Б.Б. , откакто нагло държаща се изрусена ученичка,днес говори едно,утре друго,откакто будещи смях,40 килограмови момченца с качулки по главите и гледащи лошо,взеха да се появяват по ТВ,привържениците ви се топят като снега.

113

az

преди 8 години

Уникален е тоя кмет на Враца. Само налива масло в огъня. Да не били чакали линейка. А защо е нямало линейка 30 минути?? По-рано пак имаше някакви предварителни изказвания и обвинения, които се оказаха пълна глупост.

112

Млад човек.

преди 8 години

До 133 Ама искам,1000 лева чиста заплата.Работа от 8 до 17 часа в топъл офис.Без събота и неделя,без нощни смени.Не знам език и нямам никакви умения. За по-малко няма да работя.

111

Анонимен

преди 8 години

МЛАДИ ХОРА - НАУЧЕТЕ СЕ ДА РАБОТИТЕ !НАУЧЕТЕ СЕ ДА СТЕ ПО СДЪРЖАНИ И ЛЮБЕЗНИ С ХОРАТА - всеки си има проблеми !НАУЧЕТЕ СЕ ДА УВАЖАВАТЕ по възрастните от вас.

110

Petar, NY

преди 8 години

Тази жена колкото по-рано спре да говори толкова по-добре за нея и за делата и.

109

ЕВА

преди 8 години

МЛАДИ ХОРА - НЕ СПИРАЙТЕ ПРОТЕСТИТЕ !!!БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЗАВИСИ ОТ ВАС !!!!!!!

108

от София

преди 8 години

е затова ше си останете Северозападнала България, щото сте много велики и ербап на думи, а сте всъщност прости ***... пък после ми протестирайте "София не е България"... трепайте си се у селата, ***

107

BG

преди 8 години

До Селянина - превишаването на неизбежната отбрата се нарича .... предумишлено убийство !!!Като гледам, масово от Атака са се юрнали да си защитават поддръжниците !само един факт - момчето е с чисто криминално минало, колкото и пенсионираните .... да се опитват да го изкарат бандит, докато Поничките са регистрирани в полицията !

106

Селянина

преди 8 години

Стига сте дъвкали случая. Съболезнования на роднините и Бог да прости момчето, който стана жертва на нещастен случай. Може да е отнесъл някой удар, но истинският му убиец не са Поничките, а както се пише в статията-сеирджиите, които са гледали, снимали и никой не се е сетил да го закара с кола до болницата. Братята най много да бъдат осъдени за превишаване на неизбежната отбрана или в най лошия случай, ако се докаже от патоанатома - непредумишлено убиство, вследствие на удар.

105

Атос

преди 8 години

Това все повече заприличва на колумбийска сапунка...