180

Анонимен

преди 8 години

Това е истината, прави се на мъж, но е болан и преди си е гълтал езика, по всяка вероятност е имал проблеми и със сърцето!!!Просто си е намерил майстора!!!Разбира се, че е жалко , че е починал, но ако беше някой старец, този така наречен "спокоен човек " е щял да го пребие или убие с бокса!!!А от къде 18 годишно хлапе има пари за собствена кола???Или мама и тати избиват комплекси и покриват в момента един побойник и хулиган!!!

179

Алекс 1

преди 8 години

До онбашията Странно и ,много изненадващо, ми прозвуча обобщението:"всички". Как така ВСИЧКИ, бе, момчета? Как така много бързо ме накарахте да се замисля, че като тръгна за областния център - Враца, ще трябва да сложа в колата бухалка /сега май е в килера/, / а имам и един"тапешник" /ще преровя да го намеря, а, да в купето имам нож, да си стържа винетката...Това ВСИЧКИ е интересна идея - звучи ми като: въоръжавайте се, хора и слизайте от кола, само ако носите бокс!!??

178

AZ22

преди 8 години

Пишлемето си е намерило каквото си е търсело. Ама въпроса е за живите. След като е нормално да се носи бокс и бухалки, най-добре е да се легализират огнестрелните оръжия...

177

Анонимен

преди 8 години

Брееей,умеел да се самоконтролира ,че и бил учител на другите.Свири с клаксона на пешоходците,скача от колата с бокс да ги бие.Това е доказателство ,че наистина се е самоконтролирал.А представяте ли си какво е щял да прави ако не се "самоконтролираше".Човек който е спокоен и обучен да се контролира,спира и изчаква спокойно хората да пресекат,после се усмихва и потегля.Със сигурност е скачал и друг път на пешоходци и на шофьори

176

Алекс 1

преди 8 години

"Проста " аритметика: ЕГО + автомобил + любимата + Бокс + адреналин = смърт! Независимо дали е Враца или Вашингтон, или Варшава или всичко, започващо или завършващо с В...или Б Добре би било, до изясняване на картинката, да се види колко пъти момчето е влизало в скандали преди, колко и в какви разправии и "юмручно право" са влизали братята, добре е да се подложат двете страни, на детектор, да се направят кръвни проби на всички , за наличие на наркотични вещества...

175

Ташо

преди 8 години

А в Бургас - града на мутрите - ножове - навсякъде бой и ножове , бой за най- малкото...вадене на нож за какво ли не и кланета...

174

Вр

преди 8 години

До ЧовекШубе,ако съдбата ти е да се обесиш,няма да се...удавиш например:) Във всеки град има ***,така както има и много нормални хора!

173

Анонимен

преди 8 години

До Блокиран в Дневник /Продължение/ Иначе идеята ти е чудесна.Казваме "докторите са виновни" и всички ще са доволни. Как журналистите още не са се сетили?

172

OMG_Lucker

преди 8 години

Жена ми е от Враца, бил съм там доооста пъти и смея да твърдя, че всъщност не всички носят боксове, напротив- не съм срещал ни 1. Да, скандалджии и панаирджии са, но не са нещо чак коренно различно от останалите българи.Всъщност е тъпо да се твърди, че всички са с боксове, ето тези двамата братя дето нали уж били криминални елементи- ами те не са носили боксове. Ама как се опитват да формират мнение роднините на починалото момче, не е много готино така, не им се получава.

171

Анонимен

преди 8 години

До Блокиран в Дневник Ех тия доктори бе,за всичко са виновни.И за снега сега.1.За адреналина няма грешка.Когато сърцето спре се прави адреналин и атропин интракардинално/т.е в сърцето/2. Имал е сърдечно заболяване. Българина разбира от всичко-жени,футбол,политика...ама поне по медиц. въпроси не пишете."Как може млад човек да умре от инфаркт" Нямате представа колко деца имат сърдечни проблем и то на 5,10,15 г.Дано и да не разберете.Синът на Плевнелиев на колко год почина от аневризма на аортата

170

Кузма Кузмич

преди 8 години

Каквото почукало ,такова се обадило...

169

Анонимен

преди 8 години

ГражданиЩом тоя ги е учил *** самодисциплина и контрол аз ще обикалям през Плевен.

168

БТВ фен

преди 8 години

Забелязахте ли как се извъртяха БТВ за по малко от 1 ден? Братята от "убийците", станаха "подсъдимите". Тодор от " зверски пребитото" и "убитото дете", стана "починалият".Велики са.Винаги първи усещат накъде духа вятъра.Гледайте ги и няма да сбъркате.

167

Анонимен

преди 8 години

Ясна е работата - правел се е на мъж. Таекуондо, бокс и се мисли за голяма работа. Много филми е гледал, келешче. Жалко за погубеният живот и за родителите.

166

Анонимен

преди 8 години

Ако има държава да арестуват всички, които ходят въоръжени, особено учениците, защото аз моите ученици не ги пращам въоръжени на училище!

165

Пешеходец

преди 8 години

Във Враца всички "ПЪТНИ ДЖИГИТИ" и "КИФЛИ" носели БОКСОВЕ!!!!!!!!!!!!!!!????????????????Какво да носят ПЕШЕХОДЦИТЕ!??? - Остава - ЯКИ БУХАЛКИ.

164

профайлър

преди 8 години

Факт е ,че един 18 човек си е отишъл не навреме от този свят.И странното е ,че има хора които нямат свян и продължават да го нападат и обвиняват.Още по- страно е ,че тези двама над 30 -те не изпитват никакво чувство за вина.Психопати са и както върви ,ако им се размине леко ,ще имат и други "виновни" Жерви.

163

Хан Крум

преди 8 години

Дали носят "всички оръжия" не знам. Но от години има глутници -апаши ,които нападат на група и то само беззащитни тинейджъриА Тодор е дисциплиниран спортист и мажеше със сигурност да изживее един пълноценен живот .

162

онбашията

преди 8 години

щом сте мъже и решавате нещата с бой, което не е лошо, трябва да сте готови на такива неща, а не да ревете по телевизията като утки. или май сте си мислили че боя е като на мортал комбат?

161

Of Жан Габен

преди 8 години

Може ли да си честен поне пред себе си......ако човек Х бъде прегледан от лекар и после падне и ...като Тодор , лично и цялата общественост няма ли да скандирате "Лекари -убийци"?!?Отговора го знаем!Конкретно по случая Тодор пада на мястото на мелето.....как може да има хора отричащи това видимо явно престъпление посред бял ден ,при толкова очевидци и снимков материал?!?!