85

доган

преди 8 години

То за това не вървят нещата най най малоумното чадо на този свят съветник на султана и за капак тиквата не дърпа конците еднолично брей до къде я докархме

84

Анонимен

преди 8 години

държавата е изгнила, тресе се от проблеми, а тия само с интриги

83

П.Петров

преди 8 години

До Анонимен 108.Толкова ли ви е плитка паметта ?! Чели ли сте изобщо изказването на Г-н Лозан Панова по случай 135-годишнината на ВКС? Струва си !Да ви припомня изказването му беше коментар на избор направен в единодушие между ГЕРБ,АБВ,ДПС,ПФ,БДЦ. Олигархията се представя точно от АБВ, ДПС и ГЕРБ . ПФ, БДЦ и Кунева просто им се продават. БСП е бита карта и олигархията е на път да се откаже от нея, въпреки сантимента към партията майка БКП."Мат'риал!"

82

Анонимен

преди 8 години

тоя борисовия няма ли да започне да се държи мъжката, а постоянно прималя като некоя... непрекъснато интриги. писна ми! ***.

81

Анонимен

преди 8 години

Лозан Панов също като Цацаров потвърждават колко е истинска погаворката: Храни куче да те лае и също : Няма ненаказано добро! ГЕРБ ги избра като най-добрите и честни магистрати в бранша, гласува им доверие и им съдейства да бъдат избрани и за благодарност че им дадоха толкова власт двамата хубавци сега работят всячески срещу правителството и обслужват олигархически интереси от кръга на БСП и ДПС!

80

эхфх

преди 8 години

Янев решил да измъкне работодателя си от тази сложна ситуация.Браво

79

гжж

преди 8 години

"Мой съветник ми препрати този SMS, това е лична кореспонденция, той не е член на ВСС", отсече Борисов.Като не е член на ВСС, откъде знае какви решения взимат там г-н Янев.Извинявам се за коментара забравих че това е България!

78

ХЕЙ

преди 8 години

ТОЗИ *** ЛИ ХВАНАХТЕ ЗА РИБА ? НЯМА ДА КАЖАТ ИСТИНАТА ЗА МЕКЕРЕТО НА ТИКВАТА ОТ ВСС !!!!

77

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

БОКО ГИ ПРАВИ НА ТРЪТКИ....ХА,ХА,ХААААААААААААА...!ВЕЧЕ---ВСИЧКИ МУ ПИШАТ.....ЗА ВСИЧКО!/..Като на Султана , едно време...ха,ха,хаааааа/

76

Сашо

преди 8 години

Добре де, а КАКВО прави Янев на заседание на ВСС, или както писа онази помия сайта ПИК, че нямало нищо нередно премиера да е информиран, нали има разделени на властите, или само на хартия.

75

мишо

преди 8 години

Този така се о-ра, че сега няма измъкване.

74

Жестоко!

преди 8 години

БОКО Е ВЕЛИК!!!ПРАВИ *** НА ....ЧЕРВЕНА ТОР И... СМАЗКА ЗА ---ЕВРОПЕЙСКАТА КАРУЦА!НИКОЙ --НЕ МОЖЕ КАТО НЕГО!!!Видехме ги тройката на Опустошарски ...кви *** са!

73

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Боко е като Тато----умело работи с плужеците и продажниците на Партията..и ги манипулира!Българина е продажник , по душа!Това и Султана го е знаел , прекрасно!Нема и 3-часа и ....Пловдивския валлия е знаел , КВО СЕ КРОИ И...НА ОБОРИЩЕ!Кво ми се правите тука на Патриотарчета...по-воленски!

72

@@@

преди 8 години

Тоя флейтаджия пак се мушна под шлифера!Хи , хи , хи , хи ....Просто с тиквата са в идилична хармония.

71

Анонимен

преди 8 години

Ако не е Бойко, кой,кой,кой ще е върши по-добре от него?

70

П.Петров

преди 8 години

"По думите му той е водил много разговори с Панов дори по времето, когато шефът на ВКС беше блъснат от кола." Ми звучи като откровена мутренска заплаха ! Борисов цвета си мени, но мутренския нрав никога!

69

ОСТАВКА , ОСТАВКА !!

преди 8 години

Оставка народни изедници !!!! Оставка на Борисов, Цветанов, Цачева , Плевнелиев... и още простотия от Герб! Вкараха страната в най-големите дългове от началото на историята й! Докараха народа до просешка тояга , да се самоизбива , да се самоунищожава, провеждат невиждан геноцид над собствената си нация!

68

Анонимен

преди 8 години

Пудела е готов като Матросов да застане на амбразурата за да прикрие лъжите на господаря си, Султан Бойко

67

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

....КРОТКО ,БЕ ....УТРЕ И ВОЛЕН , ШЕ ПРАВИ СЪЩОТО , КАТО ЯНЕ, КАТО МУ РЕЗНАТ ПАРИТЕ ОТ НС!НАЛИ ГИ ГЛЕДАМЕ ......ВСЕ СА СЪЩИТЕ ***..А!НИКАКВА РАЗЛИКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

66

Хм...

преди 8 години

Тоз слузест от снимката от торището дет вирее тиквата ли изпълзя, бре? Тц... ! Не се приема саможертвата на червея! Да се връща у дупката си - Нии сме от далеко и говорим меко! :))