133

Дедо

преди 8 години

Има един много ефикасен начин за справяне с недостига на полицаи и защита на населението.От всяко семейство вБългария се назначава по един полицай или полицайка.Ето ви сигурност в семейството-няма нужда от притежаване на огнестрелно оръжие от всички граждани а пък и моментално ще намалеят безработните.

132

Дедо

преди 8 години

От началото на така наречената демокрация не съм видял полицаи които да обикалят пеша из града.Крият се по колите и из кафенетата и пият кафе на аванта.Нека Бъчварова да посочи един град в който полицаите обикалят пеша .

131

Гост

преди 8 години

Стига глупости,на глава от населението имаме най-много полицаи.РПУ - та са пълни ,не излизат от там,ако излязат са с колите ,тарашат шофьорите с измислени нарушения за рушвети.Изкарайте ги от РПу-та в населените места ,но да не стоят в кръчмите,а да обхождат райните си.А ти госпожо не си за тая работа.

130

Бацо Гацо

преди 8 години

Някак си не е много престижно да си само на 8-мо място по брой на полицаи в СВЕТА.

129

Анонимен

преди 8 години

Аз имам чувство,че не само Пепи готиното шмърка бело.И тя говори завалено.То верно,че трябва да се надрусаш,та да живееш в тая *** и да не ти пука.

128

Анонимен

преди 8 години

Абе г-жо Бъчварова големият щат не решава въпроса. Важно е полицията да си върши перфектно работата, да познава перфектно хората в района си, крими контингента, кой на какво е склонен, автохулиганите и да ги респектира навреме преди извършването на престъпление и пр. А сега кво полицията нищо не знае и върви много назад, няма доверие, корупмирана, надмена особено на пътя и си придава важности. Кой да обича такава полиция?

127

Анонимен

преди 8 години

Ню Йорк 20 000 000 jiteli 25 000 policaiBG 6 000 000 jiteli 74 000 policai ,ili samo sedite za zpaplati Drygarko Ministar

126

Анонимен

преди 8 години

Най-много полицаи на глава от населението... Наеме още, барем стигнат...

125

Анонимен

преди 8 години

не стигали били, за българските граждани нито един няма. За това не ги обичам и това е!

124

2

преди 8 години

до 1,забравил си министъра,и главния секретар,всички свързани с полицията,трябва да бъдат освободени

123

1

преди 8 години

Само по един начин може да се оправи престъпността в БЪЛГАРИЯ освобождават се всички служители,полицаи,чантаджии,и на тяхно място внасяме,от САЩ,пенсионирани само черни полицаи,не че там няма корупция,и по-вярвайте всичко ще си дойде на място.

122

@

преди 8 години

Къде е тази мегараздута полиция?София не е България!Има села дето на 6 села се пада един полицай!А нали разбирате,че му се полага и почивка и отпуска!Градове като Козлодуй са оставени с един патрул,който отговаря и за осем села.Ела работете да видим при 1 катастрофа,кражба и скандали къде ще идете по напред!Обслужваната територия е 35км.

121

койчо

преди 8 години

Ами като не стигат полицаите, разрешете на хората да притежават оръжие за самоотбрана!Или, след безумното нападение в къщата на "стрелеца от Лясковец", и това не ви стиска?!Като не можете да браните населението, разрешете на хората сами да се бранят с огнестрелно оръжие, че сега народа купува мачетета и кукрита!

120

Наблюдател

преди 8 години

НЕ!! МВР е заплахa, защото се е превърнала в обслужваща мафията институция!!!

119

Анонимен

преди 8 години

Проста калинка и параван за задкулисни мутреснки изпълнения е госпожата. Престъпниците са го разбрали и са станали по-нагли от всякога! Така че, може да се каже, че вина за убийствата и грабежите носи тя персонално с неадекватните си действия.

118

рррррррррр

преди 8 години

Стига вече, по брой куки на калпак сме досга напред в класацията!

117

матросчо

преди 8 години

НАБЛЪСКАЛИ СТЕ ПРЕЗ 5КМ ПО ШОСЕТАТА ОГРАНИЧЕНИЯ НА скоростта, дублирани със знак стоп - какъв е този главен път с ограничения - след като има знак стоп на кръстовища, където я мине я не мина кола от селата, махнете ги тези ограничения, защото точно там стои ПАЛКАТА ХРАНИЛКА - какво там регулира, питате лиу се...айде Лилянке, замисли се нещо и за ората, а не само за джобовете ви.

116

Анонимен

преди 8 години

Kak shte stignat .tiq policai napraviha slonski zadnici ot marzel.da ste vidqli policay pesha Ne.samo si vozqt zadnicite i se chudqt s koy da se zaqdat.a che ima hora i vodachi na MPS koyto ejednevno narushavat pravilata.no tqh ne gi vijdat.ili sa marlqchi ili tolkova razbirat zakona

115

Анонимен

преди 8 години

Полицаите не стигат ????? Та ние имаме МЕГА раздута полиция, какво значи не стигат??? Когато бяха протестите срещу Орешарски имаше полицай на всеки метър в София ??? Как пък ги няма никакви, там където биват обирани и пребивани обикновените данъкоплатци ???? Пълни глупости разправя тази заспала лелка! Полиция има, но не си върши работата! Също както и прокуратурата и съда! За момента са не просто безполезни, но дори и вредни! Това трябва да се промени, но с тази пионка е невъзможно да стане!

114

матросчо

преди 8 години

Йовче беше първият, който се справи с пътните полицай - КРАЙ НА ПАЛКАТА ХРАНИЛКА, СПОМНЯТЕ ЛИ СИ.