11

до 9

преди 8 години

Не обръщай нещата в личен спор! Не чети като дявола евангелието. А ти чий го дтржиш в Б-я? Смелчага комплексиран!

10

x

преди 8 години

болимафара

9

Анонимен

преди 8 години

Кака шерцингер е жестока! С ръка на сърцето си признавам, че тази за мен е най-голямата красавица на Земята. Има нещо пленително в нея освен красотата й. Дайте ми име на жена ,която е по-красива от нея. Чакам!

8

ДО 6

преди 8 години

До сетА, кой ти е казал, че Гришо трябва да бъде следващия Федерер или Джокович.Или ако не е първи в ранглистата, трябва да го оплюваме, че е некадърник.Ти в какво си първи?Нека момчето си гледа живота и тениса и ако може изобщо да не се връща в тази ***.

7

Анонимен

преди 8 години

Nicole Scherzinger - Your Love Страшнаааааа....Евала Григоре!

6

сет

преди 8 години

Ако някой е вярвал,че Гришо ще остане добър в тениса за по-дълъг период,просто е наивник. Вместо да се стреми към усъвършенстване,той си гледаше светския живот. Мигар другите тенисисти нямат гаджета и съпруги? За съжаление пропадането ще продължи. А на всички ни се искаше да да бие здраво,защото е млад и *** качества! Уви!

5

Pingpong

преди 8 години

Dai Boje i na ekipa na D*esbg tolkova, kolkoto na GriDi!:-):-):-):-):-) Amin.:-)

4

Анонимен

преди 8 години

Абе с други думи момчето си живее живота пълноценно. Ходи по света да цъка тенис, хваща си красиви каки за гаджета и си живее живота. На никой нищо не е обещавал, че да го плюете. просто има надежда един ден да спечели ГШ. Това е ясно, че няма как да стане, но нали затова мечтите са безплатни?

3

мо

преди 8 години

БОЖИНОВ Е ЕТАЛОН ЗА НЕУДАЧНИК И ПРОПИЛЯН ТАЛАНТ.ДАНО НЕ СЪМ ПРАВ НО И ГРИГОР СЕ Е ЗАПЪТИЛ СТРЕМГЛАВО НАТАМ.

2

Гост

преди 8 години

Сега му е времето!

1

Анонимен

преди 8 години

Какво да му пречат? Той толкова си може. Какво искате от него? Някои баламурници като го обявиха за новия Федерер преди 3-4 години и вие им се вързахте. не ставайте смешни! Нашия е добър тенисист и толкова. За да си от класата на Федерер и Джокович ти трябва нещо мнооого повече от това да си добър в своята обл;аст- трябва ти капка гениалност!