56

Дедовия

преди 8 години

Аллах е един и Обама и Меркел са негови пророци. Единствено реформа или разпад на ЕС и силна Русия , съюзник на ЕС ще ни спаси от ислямистите. ЕС в сегашният му вид е пълна помия а германците не са никакви политици.

55

Анонимен

преди 8 години

да им сложат бурки направо.. пък дано тогава се усетят що за *** са

54

Реалист

преди 8 години

тече инвазия в Европа! подкрепяна от САЩ Израел Турция ... и други държави .. но защо германия и компания се връзват на това ? Едва ли някой очаква Араби да работят в Европа .. китайци, виетнамци, индийци ... да ще работят ... но араби ... вие луди ли сте.

53

Толераст

преди 8 години

Що не пчнат местните да им побарват зачохлените жени в знак на контрапротест? Мен това ми се вижда много мултикултурно и толерантно. Интеграция.

52

Баба Вида

преди 8 години

Да ги събират на Парк де Пренс, Стад де Франс и....Проблема се решава

51

факт

преди 8 години

Много от по-младите мъже от този сектор,лъжат за възраста си. И понеже са си ,,загубили'' документите ,възраста е недоказуема. А като малолетни ,могат да вършат всякакви золуми безнаказано.То не че и така ще ги накажат, но например за изнасилване и ли убийство се разглежат по други правила

50

защо

преди 8 години

Защо са освободени ,а не депортирани?

49

Анонимен

преди 8 години

Какво би се случило на някой турист от която и да е религия ако само погледне,не дай боже да посегне на мюсюлманска жена в някоя страна от арабския полуостров.Ще го разчекнат още на момента.

48

Дедовия

преди 8 години

Борисов е затворил границата , нашата. Източна Европа също . Но като падна западнотъпата европа идва нашият ред. Да не говорим , че нас Турция жива ще ни изяде. Обама си води успешно Ислямската политика . Раздели Европа , Отслабва Русия , ама отслабва и ЕС заради ембаргото и сега ислямската инвазия. Кой ще плаща за тия емигранти , нали всички ние. 12 пъти по евтино беше да им се помогне в Сирия. Но не , планът е инвазия, джамии навред. Това е заложено в корана и това прави Обама , завладява ЕС.

47

Джуджи

преди 8 години

До Западноевропеец...zapadno-amudzi..., edin GRU sektant ti ashladisva zenkiata...,bEgai da zvunis v policiata...

46

Анонимен

преди 8 години

При нападение жените нямат право на самозащита! Нито спрей, нито нож! Ще излязат те виновни, че и ще ги лежат "добричките бежанци". Да не говорим, че странични наблюдатели изобщо не се намесват да помогнат а само гледат от страни. Европа е бита карта.

45

boko bo

преди 8 години

Това са ползите от мултикултурното съжителство с индивиди пренесли се от средновековна ислямска култура в неолиберална Европа. Надявам се така да продължат да се държат. Единствено така тия европейски сладури ще осъзнаят с какви *** си имат работа.

44

Анонимен

преди 8 години

SHARL MISHEL NA PUBLICNI MESTA NE MOGE,A DA VLIZAT PO DOMOVETE MOGE LI?MUSULMANSKA SGAN.

43

Подлоги

преди 8 години

НПО *** включиха заглушителите!

42

Западноевропеец

преди 8 години

Джуджи отново е мобилизирал сектата си!

41

Патриоти

преди 8 години

Не знам защо партии като ПФ, които уж са патриоти не изявят ясна позиция за затваряне на границите, за да се съхрани България. Това към момента ни е най-големия приоритет! Не трябва да се прави само на думи, а да тропнат по масата. Сега имат още по-голяма тежест в коалицията!Поне веднъж да се състои едно отговорно държавническо решение! Трябва да се действа братя българи, а не да се чака да задуха друг вятър. Това може да е пагубно!

40

да

преди 8 години

Още много, много малко ще се търпи това. Скоро ще има масово "изнасилване" на 13 годишни момченца от бежански произход

39

Анонимен

преди 8 години

Няма ли кой да го ошамари тия?

38

До 28 от 6

преди 8 години

Изобщо не очаквам такова нещо, а просто когато мъж види, че тая напаст тормози жена на улицата да реагира, а не да гледа на другата страна и да се прави на "ни чул, ни видял".

37

Дедовия

преди 8 години

Обама води ислямските легиони. Той е мюсюлманин, черен. Осама , Обама , разлика няма. Обама е носил много дълго пръстен с надпис " няма друг бог освен аллах". Обама каза , че исляма е обогатил Европа и той е причината за Ренесанса и развитието на континента. А Меркел, тя е просто една *** жена, послушна немска овчарка. Това ни очаква , бавно ислямско нашествие и тотално заличаване в рамките на ЕС в този му вид.Обама се поклони на монарха на СА,той забърква всички каши с действие или бездействие