22

Мишо зидарчето....

преди 8 години

Бачкам в Германия и съм доволен от живота!Който не му харесва в ЕС...да ходи в Русия!Българските граници са отворени за *** и примитивите ....ха,хааааааааааа..ТУКА Е СУПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР.....!

21

Анонимен

преди 8 години

Закономерно ще се разкове тая долна измислица eu, заедно с вонящия си морал и нрави! Третополовите лицемери ще останат лошо изненадани!

20

до 27

преди 8 години

Заемеха се работни места, но не се работеше. Абе соро.питек, това , което е направено за тези 45 години, заводи, комбинати АЕЦ и други, вие не можете да го боядисате през следващите 100 години. А и вече 26 години грабите и крадете плодовете на труда на нашите родители и все още не сте откраднали всичко. Кой го е направил това нещо, марсианците ли? ЕС и прословутата демокрация е пълен провал и по-скоро е една робска организация, която обслужва една банда международни престъпници банкери.

19

много точно

преди 8 години

До 23 си използвал думите -имаха работа !!!! там беше и проблема !!! заемаха се работни места но не се работеше. едно е да имаш работа друго е и да работиш като си на работното си място. а като беше толкова хубаво при бай тошо защо не ни позволяваха *** да работим на запад?? защо въобще имаше хора които искаха да избягат ? ако това беше по-добрата система защо трябваше да ни държат насила вътре ? кой бяга от хубавото бе? ей тва е логика

18

До 20

преди 8 години

Слушай, вече омръзна с глупостите си! Айде, събирай си куфарчето и до 10 минути да си се измел! *** такава! Безмозъчен, пък и нахален!

17

чакай сега

преди 8 години

До РадостинРадуковпри комунисма се казваше от всекиго според възможностите на всекиго според нуждите или нещо такова ? т.е работиш не работиш получаваш . какво точно са ти обещали при ес не разбрах ?и какво точно са излъгали ?

16

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

ПАРИТЕ НА ЕВРОПА СА В ЕС!ТАМ Е ИСТИНАТА!КОЙТО ГО РАЗБИРА ---БЯГА В ЕВРОПА ...И НЕ СЕ СПИРА!!!!!!!!!!!!!!!!!

15

европа е

преди 8 години

500 млн. немците са 80 млн . защо питам останалите 420 млн трябва да приемат решението на немците(ако по презумция всички са съгласни да приемат мигранти за което се съмнявам) ?? защо шулц смята , че проблема е нежеланието на повечето страни да си разпраделят 1 млн навлека а не неразумното поведение на меркел взимаща сама решения които трябва да спазват и останалите страни.

14

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

2,5-милиона българи работят навън в ЕС и хранят старите си родители!В България --няма хляб и бъдеще за българите!СОЦ-***, ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ---просто е *** яма, БЕЗ БЪДЕЩЕ!ТОЙ --ТРЯБВА ДА УМРЕ !!!!

13

Хранко

преди 8 години

ЕС трябва да умре и да се изгради наново този път на християнски основи а не както е сега на основата на не0езичество, т0лерастия и не0либерализъм. Какво да говорим самия европарламент е изграден като Вавилонската Кула - ясен израз че чиновниците в Брюксел се смятат за богоборци и ще правят всичко на0братно на това което е правилно и редно. К0нчита Вурст1 е символ на състоянието на този извр***тен съюз!

12

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

ЕС--Е БЕЗ АЛТЕРНАТИВА!РУСИЯ --Е УМРЕЛА КРАВА !!!!Последните кученца като Болен и Доган , цицат от млякото й...ха,ха,хаааааааааааааааа

11

цък

преди 8 години

Кошмарът на бг политик - ЕС се разпада и 2,5 милиона бг граждани се завръщат в Бг!Тоест 2,5 милиона безработни, които са реална заплаха за тяхното благоденствие.Все пак, къде по-лесно се манипулират пенсионерите.

10

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

НЕ ВИ ЛИ ИДВА НА УМ...ЧЕ ВЕЧЕ САЩ И СВЕТА ИМАТ ДРУГО ГОРИВО..??!!ЗАТОВА И ...ПЕТРОЛА ПАДА --НА 10$!ЗАТОВА И САЩ--ПРОДАВАТ ПЕТРОЛ НА СВОБОДА!!!ПРОСТО--ОСРЕБРЯВАТ ПЕТРОЛНИТЕ СИ РЕЗЕРВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ИДВА --ВОДОРОДНОТО ГОРИВО !!!

9

Анонимен

преди 8 години

Опек ще вземе решение да намали добива цената на петрола ако не се вдигне ще е много весело и нова финансова рецесия

8

Глупост на десета

преди 8 години

До 6.....И къде я видя тази подкрепа на "цяла еуропа, и дори на мигрантите???????? Като бъркат под полите - така ли ви подкрепят????? А СССР не умря, защото фалира, а защото и в най-хубавата система за управление има един престъпен елит, който ти казва "стани да седна аз"...Но както винаги едно си мислиш, друго идва!А колкото до петрола, оръжията и т.н....не ви ли омръзнаха тези "опорни точки"? Цял свят видя колко е "старо и неефективно"(хи-хи-хи) оръжието им, а петрола -Русия е живяла и с по 10

7

кем

преди 8 години

До Глупости на куб..Събирай си багажа и беж при парите, които останем ще се опитаме да си оправим къщичката.

6

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха-ха-ха......2016 щяла да бъде същата ужасна!!?? Не си познал, г-н Шулц! 2016 ще бъде много-много-много по-ужасна! ВСИЧКО ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА!!!!

5

кем

преди 8 години

Не се знае само датата на края, пък и на кой ли е нужно това творение на европедалите, тях самите им народи ще ги линчуват, "само стой и гледай" дето има една приказка. Защо ви са прави краставици и мнооо други дивотии като от скъпата ви Европа не могат да ви отърват от топлофикацията, нали има директива, или ви харесва как една група *** крадат еврофондове, или как европедалите гледат как ни управляват доказани престъпници, ама послушковци. На мен това не ми трябва.

4

Глупости на куб..

преди 8 години

ТАМ, КЪДЕТО СА ПАРИТЕ ---НЯМА ПРОВАЛИ!!!!!!!!!!ЕС---НЕ Е СССР, ЗАЩОТО ИМА ПАРИ И ПОДКРЕПАТА НА ЦЯЛА ЕВРОПА И ДОРИ НА МИГРАНТИТЕ!СССР--УМРЯ , ЗАЩОТО ПРОСТО ФАЛИРА!!РУСИЯ ЖИВЕЕ, ВСЕ ОЩЕ---ЗАЩОТО ПОРДАВА СУРОВИНИ И ОРЪЖИЕ!/...но и това е до време../ОРЪЖИЕТО Е СТАРО И НЕЕФЕКТИВНО ...А , ПЕТРОЛА ПАДА НА ПАЗАРИТЕ....!ВРЕМЕТО ВЕЧЕ ...ИЗТИЧА...!ИДВА --НОВОТО ГОРИВО ЗА СВЕТА !!!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Шулци как се прави на изненадан и незнаещ като ,че ли той не работи за новият световен ред.Шулци виж голите снимки на Радан Кънев и се успокой.