26

яна

преди 8 години

Голем шлем, Гоце от отдавна трябваше да си вън, впрочем в затвора !!!Предател !

25

Анонимен

преди 8 години

Срам ме е комунисти да представят България пред света! Срам ме е , че съм от тази страна заради тях! Срам ме е заради тяхната наглост!

24

аноним

преди 8 години

Първанов на Военен съд за съсипване на въоръжените ни сили, през десетгодишния период като президент !!!! Долен руски агент и изменник !!!

23

стига вече

преди 8 години

комунистически родове да се радват на демократичните блага.

22

Анонимен

преди 8 години

Кристалина може да спечели лесно - достатъчно е да си върне истинското име - Сталинка. Китай, Кндр, Виетнам, Индия, Бразилия и другите прогресивни държави ще гласуват за нея. Срещу - мършите от върхушките в Ес и Фащ.

21

Анонимен

преди 8 години

Не искам комунистката Бокова!

20

дд

преди 8 години

ето я кандидтаката glasove/categories/komentari/news/izborut-na-bokova-e-sram-za-bulgariya-i-yunesko

19

ъ

преди 8 години

Първанов е прав.Всички ченгета и национални предатели трябва да са единни до победата на съветската социалистическа революция и да застанат зад другарката Бокова. Тя е доказал се български гражданин с правилна русофилска принадлежност. За родину, за Сталину за Бокова напред!!!

18

нагъл гоце

преди 8 години

искам този наглец гоце да обясни на обикновените хора, какво ще спечелим от това и как ще се отрази на обикновените хора издигането на тази жена. Ама много подробно и детайлно да ни обясни този наглец

17

аа

преди 8 години

Писна ми от комунистически мекерета, не са слизали от власт, въпреки прехода, никакъв преход де. От де на къде ще я подкрепям тая *** потомствена, аз лично не съм усетил тя нещо да е направила за България. За себе си и другите потомствени комунисти сигурно доста е направила, но не и за нас, най -обикновените граждани, както и христалина, същата работа

16

Анонимен

преди 8 години

*** СЕ ПОДКРЕПЯТ

15

БГТРАКИЕЦ

преди 8 години

ПЪРВАНКА ОТИВАЙ НА БЕЛЧИН БАНЯ ДА СИ ГЛЕДАШ ХОТЕЛИТЕ,КАК НЕ ТЕ Е СРАМ, ТОЛКОВА НАРОДНА ПАРА ИЗЯДЕ, ВЕЧЕ НЕ ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЯ ЗАРАДИ ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ.

14

Анонимен

преди 8 години

Е то пък бива и Кристалина да номинират , дето е ясно че няма да спечели... Малко ако са реалисти, няма да заложат на спънат кон. Но в българската политика всичко е възможно....

13

men

преди 8 години

кои сме "ние" бе първанка? синцехто с мезонетчетата и хотелчетата как е?

12

Георги

преди 8 години

До ЗапознатБез да имам каквито и да е политически предпочитания мога да кажа че Бокова е класа над конкуренцията, знае перфектно френски, руски и английски и е отличен дипломат. Ти колко езика знаеш и в какво си компетентен да изказваш такова мнение по въпроса?

11

до запознат

преди 8 години

с какво си точно зпаознат кой с какви качеста е? Тук въпросът е на тънка дипломация. Без да от руснаците няма как да стане. Само Бокова ще получи ДА и от САЩ и от Русия. Кристалина получава директно и твърдо НЕ от Москва, защото е платена кукла на Вашингтон и много и личи....

10

Анонимен

преди 8 години

Аман от ***! Все техните деца най-кадърни...

9

Пешко

преди 8 години

Поправете ме ако греша, но не се сещам Бокова и оная другата Кристалинка нещо да са допринесли за българското добруване от доста високите си постове. Да - фестивалът Сурва ще влиза в Юнеско, май и ракията защитихме като страна на произход, но нещо ми липсва Боковата активност по тия теми. Кристалинка пък май дойде веднъж лани кога имаше наводнения и то след самите наводнения, за да дрънка празни приказки.

8

Анонимен

преди 8 години

С избирането на Бокова за ГенСек ООН е на път да стане НПОшка на Русия, един вид 4 интернационал, което означава неиния край !

7

Анонимен

преди 8 години

Не симпатизирам на Първанов, но Бокова е класи над Кристалина Георгиев. Особено ми падна в очите г-жа Георгиева от необхватната и радост , че дефакто сме на система от ЕС, как България редовно усвоява фондове и рабополептното изпълнява всяка приумица на неадекватната политика в ЕС.