28

Истината

преди 8 години

Демокрацията и демократите си имат и своите негативни черти и тези вредни храни са една от тях. Едва ли някой преди 1989-та щеше да се наеме да предлага вредни храни - веднага щеше да отиде на съд и после в затвора с съответната присъда. Сега обаче не е така. Предлага един демократ вредни храни, плаща си на които се сети демократи в контролните органи, безнаказано ни продава на нас вредните храни и ние ядем вредните храни. Защо според вас на сайта на ДАБХ ги няма вредните храни открити от тях?

27

До 27

преди 8 години

Не си в час.Евтино или скъпо - няма разлика, все е вредно и безвкусно.

26

Анонимен

преди 8 години

А отговорност някой ще потърси ли на ългарската агенция по безопасност на храните ? Ами съд ? Наказания ... Или само констатирате ?

25

Истината

преди 8 години

Странно!Порових се из сайта на ДАБХ и никъде не открих, списъци на откритите от ДАБХ "вредни храни", т.е. каквито и вредни храни да намерят тези от ДАБХ, май само те си знаят кои са и от какво трябва да се пазят. В статията пише, чер ДАБХ не уведомява обществото своевременно, което не е вярно - ДАБХ изобщо не уведомява обществото за откритите вредни храни.

24

Анонимен

преди 8 години

Само като си помисля колко често през зимата си правим салата зеле с моркови и страх ме хващаОтделно от това цялото ми семеиство обича да хрупа моркови от време на времеНе сме очаквали ,че точно в този продукт може да има вредни вещества

23

do 10

преди 8 години

ami ako tozi naturalen sok s jivak go kupqt deca

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 21За какви демократи говориш ?!? Такива в бг никога не е имало. Има шайка вагабонти, които мимикрират като различни политически субекти с единствената цел - вечно на власт да е войнстващата посредственост и да се дои раята. Чети Алеко Константинов ! От негово време на тази земя нищо не се е променило.

21

anonimen

преди 8 години

abe kato go xvanat inspektora sad za po 20 godini v zatvora da vidim dali 6te se re6i na podkup kakvo 4akat da stane kato s rakiqta li da se natra6kat 10-20 4oveka i posle sre6tu neizvesten izvar6itel

20

Анонимен

преди 8 години

Тези от ДАБХ явно са си получили комисионните и са си затворили очите за вредните храни, но са забравили да си поделят комисионните с тези от Сметната палата и сега се разчу какви са ги вършили. С една дума ... демократи.

19

Анонимен

преди 8 години

Не стига че демократите изгониха от България огромна част от българите, но и принудиха с глад, мизерия и опасни храни, останалите в България българи да спрат да създават деца, с което демократите причиниха толкова огромна демографска катастрофа в България, че е малко вероятно след 30-40 години, българите да ги има като етнос на територията на днешна България.

18

Анонимен

преди 8 години

Храним се с отвратителни продукти. Соц безумците направиха металургични комбинати в плодородни райони - справка КЦМ-Пловдив и мн.др. в резултат зеленчуци с олово. Сегашните "капиталисти" внасят сите *** от света с цел печалба. Имаше една реклама да не купуваме контрабанда, ама това означава да гладуваме, защото 90 % от храната е контрабанда. Никаква БАБХ няма да помогне. Купуваш ***, независима лабораторияи и съд - това е решението.

17

Истината

преди 8 години

Всичко в името на печалбата и далаверата - това е девизът на демократите, независимо дали са министри, депутати, служители от тази ДАБХ или мутри-бизнесмени. А народът - него кучета го яли.

16

ААА

преди 8 години

НЕ СЛАНИНАТА И РАКИЯТА СА ВИНОВНИ ЗА ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИНА ...

15

Факт

преди 8 години

Сега от 26 години ни управляват все демократи, така че свиквайте - така е при демокрацията и пазарната икономика - ще ядете храни с олово, с ГМО и т.н.

14

Анонимен

преди 8 години

Какви демократи, какви пет лева?!?Управляват ни едни и същи хора от 1944 г. насам, само стават все по-алчни и некадърни родоотстъпници.Е върха беше последните години, когато причиниха най-голямата национална катастрофа на страната, като изгониха 1/3 от населението и постигнаха най-ниският стандарт в цяла Европа...

13

Анонимен

преди 8 години

Ама закривайте ги бе, за какво са, само да стоят на хранилката и да лапат заплати и рушвети!И с тях и без тях - все тая!!

12

Анонимен

преди 8 години

Те да бяха само БАБХ, да си ги носи човек като първомайски плакат. Такива са всички.

11

Анонимен

преди 8 години

Между 75 и 90% процента от храните и адитивите, които внасят родните търгаши са на най-ниските възможни цени, дължащи се в повечето случаи на ниско качество, изтичащ срок на годност, заразени с гъбички и т.н. Тук се препакетират и обработват / третират, след което по живо по здраво се реализират на вътрешния пазар. Агенцията е абсолютно наясно с това, но корупцията е на всички нива, а политическият натиск е невероятен.......и това е публична тайна...

10

ии

преди 8 години

БКБХ = Убици

9

Hiter

преди 8 години

100 лева рушвет и живак течен ще продавам като натурален сок. Щом има будали да го купуват.