82

Анонимен

преди 8 години

Правил се на мъж пред кифлата и сега отива в гроба.А кифлата дали поне едно цвете ще му занесе ...?Не вярвам.А и той не заслужава.

81

Анонимен

преди 8 години

"Да би мирно седяло не би чудо видяло"Що не си седя в колата, а излиза да пребива хора ?! С метален бокс?! Тренирал таекуондо?!Глътнал си езика, задушил се е сам.Деамата братя са се защитавали от агресивен човек.Да ги оправдават и да си гледат семайствата.

80

Анонимен

преди 8 години

Агресията дойде с "новите демократични времена". Това се направи от западните медии, телевизия, филми и т.н. До скоро, само преди 20 и няколко години имаше 2 TV канала (единия започваше в 18.00) които пускаха кепенците в полунощ. По новините се разправяше за прибирането на реколтата, пионерски живот и какво направил Бай Тошо. За това почти никой не ги гледаше. Нямаше палячовци-синоптици, нямаше риалити предавания-полуфабрикати, нямаше изтървани от лудницата на малкия екран! И нямаше агресия!

79

Свилен

преди 8 години

Здравейте. Искам и аз да се изкажа по темата. Първо наистина е много гадно какво се е случило с Тодор, обаче той от "бабаитлък" си го е докарал това. Кой ще стои да гледа безучастно как го налагат, него или брат му с бокс, кой? Второ той сам е налетял на хората да ги бие с бокс !!! Ами ако имаше оръжие, сега щяхме да опяваме как един млад "бабаитин" е затрил двама братя за нещо елементарно. А също и щяхте да плюете как младите са невъзпитани, невъздържани и т.н. и т.н.

78

Анонимен

преди 8 години

Аз пускам на моя малкия Маша и Мечока на руски да стане човек едон ден!

77

:(

преди 8 години

Защо имаме толкова много като Поничките и толковва малко като Григор Димитров!?ДАЛИ СЕ ПРОВАЛИХМЕ КАТО НАЦИЯ И ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ!?МОЖЕ ЛИ ДА ГО ПРЕДОТВРАТИМ ОЩЕ!?

76

до 119

преди 8 години

Чий деца са тия Понички? Твои ли са?

75

Анонимен

преди 8 години

Има нещо дето превръща децата ни в зверове! И дали това нещо не сме самите НИЕ!?Покрай грижите за ипотеката,лизинга на колата,вноските в банката и ядовете в службата, колко пъти успяваме да им обърнем някакво внимание!? Може ли детето да порастне само с пари и без родители!? Това са въпроси за всеки от нас!!!

74

статистика

преди 8 години

За 2015г. в България има регистрирани 2000 случая на насилие и нападения над учители! За какво говорим въобще!? Трябва да си дадем ясна сметка, че живеем в болно,ама много болно общество! Ако досега отгледахме няколко поколения безработни! Следващите ще са от психопати и социопати! И тогава бог да ни е на помощ...

73

Скитник

преди 8 години

Законна самоотбрана срещу човек с бокс на ръката. В същото време жалко за убития! С две думи: живота ме прощава.

72

Анонимен

преди 8 години

Zashto horata s smartfonite ne sa pomognali na Todor! Moje li tolkova mnogo hora da e imalo na meleto i vsichki da sa bili ednakvo bezchustveni!

71

Анонимен

преди 8 години

Нещо много ненормално и неприятно става с днешните младежи! Ако не се вземат някакви мерки! След няколко години ще берем много големи ядове!!!

70

Анонимен

преди 8 години

А това селинджърче защо е излязло от колата направо с бокса.

69

До до Иванов

преди 8 години

Непредвидими могат да бъдат ако са пияни дрогирани или психично болни, иначе инстинкта за самосъхранение винаги надделява, т.е. в случая не би посмял нормален човек да си търси белята за няма нущо.

68

Анонимен

преди 8 години

Не след седмица! Те сега са жертва! Вместо да са при семействата си! Те са по арести и съдилища! Заради едно ***!

67

Анонимен

преди 8 години

Todor e imal nujda ot pomosht za da ojivee, a stoticite hora snimali spokoino s smartfonite kato cheli e imalo boi mejdu jivotni a ne hora!!!

66

до Иванов

преди 8 години

Работил ли си с такива от 16 до 21 има само една дума за тях! Непредвидими!

65

Анонимен

преди 8 години

Абе след седмица тия двамата бабаити ще са жертва бе не разбирате ли накъде отиват нещата

64

Иванов

преди 8 години

Сигурно ще се намерят свидетели които да твърдят всякакви сцвнарии , но на мен някак не ми се вярва хлапака да е бил толкова самонадеян че да скочи на двама бабаита видно по големи и силни от него.

63

Анонимен

преди 8 години

Във враца, дето гарга не каца! Само тан ей такива изерии!