8

Анонимен

преди 8 години

напишете в гооглето: Брат и сестра брак Германия!Брат и сестра в германия имали 4 деца от които две са инвалиди!!!!!!!!!!!ИМА НЕЩО ВЯРНО В КРЪВОСМЕШЕНИЕТО, ЧЕ НЕ Е ДОБРЕ ЗА ГЕНА ЯВНО ГЕНА НЕ ОБИЧА ДА СЕ ЧИФТОСВА СЪС ПОДОБЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7

ha ha

преди 8 години

Ами чети бе 4-ти, написал съм ти го, в Англия, и до ден днешен няма закон забраняващ брак между братовчеди и не се правят кръвни изследвания преди официялно подписване, друг е случая, че не се женят и правят деца за да са (сингъл мум) и да лапат социялки и да вземат социялно жилище. Питай някои твой познат който е в Англия, не вярвам да нямаш такъв.

6

Анонимен

преди 8 години

Пак нещо сме се изгубили в превода. Той се занимавал САМО с това. Тея 50 лири за кафе ще му стигнат ли? За 16 години 40 000 лири - хората правят по толкова на година. С 200 лири на месец може да успее да оцелее в някое село, ама у нас или в Индия. Въобще не се връзва, да не говорим, че да си прави труда да се рекламира и да се види с някой първо, после "работата" каквато и да е тя - абсурд за 50 лири.

5

1

преди 8 години

Бла, бла. Има закони за лимит на донорство. Точно с цел предотвратяване на бъдеща връзка между незнаещи се братя и сестри.

4

Анонимен

преди 8 години

професионален ч...киджияимаше една статия за най-добрата професия, докато оня само плакнеше окото, тоя поне мачка смока

3

Анонимен

преди 8 години

И тия 800 братя и сестри като започнат да се срещат случайно и да се е6ът, ще се нараждат едни изродени изверги - клингонозъбери..ше си бьеее мамата! Донорството на клес трябва да се преследва, коли и беси! А тоя са не разбрах...шляка жените на хората или само си удара тапанарка на голия й торник?

2

ha ha

преди 8 години

При положение, че има много болни от кръвосмешение в Англия, мисля, че трябва да има лимит за донорство, защото риска се увеличава. INBREEDING се нарича, защото допреди два века са живеели на племена и малки групи и от там да се ожениш за първа братовчвдка е било нещо нормално. То и до ден днешен няма закон като при нас до четвърто коляно да не се женят и не им правят кръвно изследване преди брака, и си се женят братовчеди, луда работа.

1

Анонимен

преди 8 години

Някои си имат цял футболен отбор деца, тоя си има цяла армия. Скоро може да догони нашата армия по бройка.