202

и лъжете и мажете

преди 8 години

До Анонимен#251 На това ли ти прилича от снимката ? На снимката се вижда как Две дебели мутри бият сам ученик .Едната мутра го държи отзад а другата го налага с бокс. Екзекуция по мутренски . Предисторията, че ученика бил слязъл да ги напада е чиста фантастика , това никой няма да го повярва .

201

Мемет Али от Гостун

преди 8 години

Аз на *** ченгета не вярвам...!

200

Симу от Смочево

преди 8 години

Аз на ченгето не вярвам...!

199

Чоко Ценков

преди 8 години

У северозапада сме така.Мъже та дрънкаме.И у Врацата и у Галиче...

198

Анонимен

преди 8 години

Този скандал е предизвикан от убитият! Той е излязъл от колата с бокс! Колко човека не биха се съпротивлявали, ако някой излезе насреща им с бокс в ръка, с явното желание да ги удари? По време на схватката пада и си гълта езика! И сеирджийте го гледат! Да! Това е убийство, но истинските убийци са журналистите, които са снимали и "обществото", което се е кефило на боя!

197

Анонимен

преди 8 години

До Наблюдател Ти от небето ли падаш.Не я ли видя кифлата. Айде,че "ученичката" е с боядисана коса,лакирани нокти,***-дойди-"модерна мадама". Ами г*за и наполовина отвън.Не знам защо кифлите като се обличат като магистрални п*оститутки,мислят че са много хубави.

196

Византиска Държава

преди 8 години

България е Византиска Държава тоест Повизантинена , има достатъчно доказатеслтва в Архивите , тоест всичко е хвани удари , убий, нападни и ограби

195

Анонимен

преди 8 години

Лека му пръст на момчето.Но това да ви е за урок на всички, които и без това сте примитивни. Хората пресичат на пешеходна пътека, някакъв нервак им ***. Те му теглят една майна, щото всеки нормален така би направил. После тоя каратистчето (или честно казано през дедовия ми е какъв е точно) решава, че ще излезне от колата и ще се прави на мъж.Излиза даже въоръжен. И двамата братя викат "абе псе такова, що ти не е*ем мамата на тебе?!"... След това го ударили 2-3-5-6 пъти, а ония взел та умял.

194

Батакист

преди 8 години

Айде общественото менние се обърна на 3.14 радиана. Убийците излезнаха жертви. Във Враца често стават такива сакатлъци и не знам да има някой осъден. Так че на това което говорят за боксове и други подобно аз не вярвам, особенно ако е казано от ченге.

193

Наблюдател

преди 8 години

Сигурно е бил с някоя мома и е искал да се направи на мъж.Жалко за фаталния завършек, но да бе мирно седяло не би чудо видяло.Съболезнования на близките.

192

Над Закона

преди 8 години

Защо не му биха два шамара и до го оставят да си ходи ??? Той е продължил да скача на бой ли ?

191

и лъжете и мажете

преди 8 години

Двете мутри имат автокъща .В момента явно я раздават за да спасят кожата . Тази история много ще се разсмърди .

190

Анонимен

преди 8 години

Сега ревете и го жалите, а като излезе новина за убит на пешаходна пътека, скачате за смъртни присъди? Малко са ви странни критериите. Та чак и бокс вади и скача на бой...

189

НаД Закона

преди 8 години

Смъртна присъда и за двамата убийци.

188

и лъжете и мажете

преди 8 години

Бокс момчето не е носило , щом е бил таекуон-до спортист.Таекуон-до не е "карате", и въобще пък не е емемейска пехливанщина . Може да проверите в Уикипедията за този единствен олимпийски източен боен спорт , основен принцип в него е УЧТИВОСТТА ! В клетвата на бойците има 5 фрази, последната е " Аз ще градя един по-мирен свят ". Трето правило гласи : " 3. Да бъдат вежливи."

187

o4evadec

преди 8 години

kade sa sega rokerite i fudbolnite zapalqnkovci za6to taka nevinno mlado mom4e e zaginalo a zabravix ubiicite ne sa romi kade ste ve za6to merite s dvoen ar6in ............ mir na du6atamu POKLON

186

Гражданин

преди 8 години

АКО НОВИНАТА Е ВЯРНА, това говори лошо за психическото здраве на нацията. Недопустимо е като шофьор да свириш с клаксона на преминаващи пешеходци да се изнасят на прибежки. След това нова глупост - затова, че не спазваш правилника да изкараш бокс и да нападаш хората, които са се движили на пешеходната пътека. Явно тези които се възмущават са очаквали двамата братя да го почерпят с баклава. Не е трябвало да го оставят с глътнат език да си умре. Вместо да го снимат да му бяха изкарали езика.

185

ha ha

преди 8 години

Това лято имаше подобен случай в София, пак така един тарикат но по голям се засекли на едно кръстовище, и единият излезнал от колата и хем вижда, че в другата кола са двама ги предизвикал да слезнат и да ги биел, и те слезли, но му оънали по един шамар и си отишли, но дупето не му стигнало и завел дело. В съда ги оправдали защото той ги е предизвикал, а пичовете били от Люлин, а там ако те поканят на бой не се отказва по традиция. Това все едно да хвърлиш ръкавица, и да се откажеш от двубоя.

184

Анонимен

преди 8 години

ако е излязъл с бокс , би трябвало да се води нападение с оръжие , като се има в предвид че тея пичове са бил на пешеходна пътека и оня е нервничил не виждам за какво да ги подвеждат под отговорност, аз бих ги наградил. Я си представете че некав такъв дебилистик ви утрепе утре децата на пешеходната пътека, по добре да ги няма такива.

183

veskatodorova52

преди 8 години

ЖАЛКО ЗА МЛАДОТО МОМЧЕ,ОБАЧЕ АЗ ПИТАМ КАК ТАКА РОДИТЕЛИТЕ МУ НЯМАТ ПАРИ ЗА АДВОКАТИ,А СИНЪТ ИМ ИМА СОБСТВЕНА КОЛА ОЩЕ УЧЕНИК.КАК ТАКА НА ПРЕСИЧАЩИ ПЕЩЕХОДЦИ ЩЕ БИБИТКАШ ДА ПОБЪРЗАТ....ТОВА Е ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА,А НЕ СКОРОСТНА ОТСЕЧКА...ОСВЕН ТОВА И ЩЕ ИМ ГОВОРИШ И ИМАШ БОКС И ИЗЛИЗАШ ДА УПРАЖНИШ НАСИЛИЕ-ДРОГИРАН ЛИ Е БИЛ УЧЕНИКЪТ? ТА ЗА РОЛЯТА И ОТГОВОРНОСТТА НА РОДИТЕЛИТЕ ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО НА ДЕЦАТА-КОГА НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ СЕ ПРЕДПРИЕМЕ НЕЩО СЕРИОЗНО ?