134

Анонимен

преди 8 години

Брей, тази по арогантна и от "тиквата".Ашколсун, машалла!Б.си тъпъта п.тка.

133

Ади бе

преди 8 години

Тъссссс кара ли се или е сърдита дето не нае....?

132

Анонимен

преди 8 години

ДА СМЕНИМЕ БЪЧВИТЕ И ДА ПРИКЛЮЧВАМЕ .....

131

Анонимен

преди 8 години

Чудя се кое е повече при госпожата - социологията или ината! Абе, вижда се, че не е за тази работа, смешна и жалка е, но напира да стои там като същи герберастин! Единица са случаите в нашата история, когато някой да отстъпи пред по достоен и способен за даден пост. Преди около 130 г. пратили един офицер за командир на дружина в Русе, отива да приема строя, заместника командва, човекът прави кръгом и докладва в София, че не може да бъде началник на съвипускник с по добър от неговия успех!

130

Анонимен

преди 8 години

В Русия Америка Англия, няма никакъв теоретичен шанс човек да стане висш професионален шеф без грам стаж. Всички там генерали, комисари са започнали от улицата. У нас е обратното, спуснати са повечето с политически парашутизъм. Преходен-вечен преходен парашутизъм.

129

Анонимен

преди 8 години

За целия преход държавата е направена на *** от политиците, които назначават некадърници на държавна администрация и МВР и съкращават неподкупни и почтени професионалисти. Единствено съдебната система им се опъва с несменяемостта на отделни честни магистрати, но и там са причинили ужасяващи поражения. Та благодарение на някой честен съдия някой незаконно уволнен честен човек бива върнат на работа за да бъде пак уволнен или съкратен. Честните са дискриминирани от парите на подкупните.

128

Анонимен

преди 8 години

Вижте тия връзкарите започнали без стаж в районно през прехода направо в министерството. Ако един става, ще се прекръстя че е чудо. Точно там политиците назначават своите приближени. Началниците вършат работата на такива ценни кадри и не могат да ги накажат, щото ще настъпят мотиката.

127

Анонимен

преди 8 години

,,Никой не сменя капитана на кораба по време на буря!'' - проф. Ал. Цанков преди 90 години! А наш Бойко по скоро го кътат и му градят имидж, както са градили такъв на младия тогава цар Борис. Цанков и ген. Вълков да трепат Стамболийски и комунистите, а когато станат неудобни ще ги наритат, а царя вече зрял и всичко овладял ще сключи брак в Асизи с Джована....

126

качАмак

преди 8 години

МВР е продънена бъчва и това го знае всяко хлапе...корупцията там е придобила такива размери ,че обикновени ченегета-крадци кашират по 500-600 кинта на ден,колкото им е и основната заплата...а ти,Бъчварова това най-вероятно не го знаеш...нали?!:)

125

Анонимен

преди 8 години

Защо да не искат закриване на Академията, друго си е Библиотекарско-сарайския турски уневерситет да прави кадрите на МВР. Лошота е че Европейския съюз не им дава отдавна да са я закрили, но пък процеса по обезличаване върви с пълна пара. Защо вече курсантите не се приемат с изпити както беше преди, а сега разни преписали на матурите са с предимство?

124

Някой си

преди 8 години

Тая,толкова насериозно се е взела,че ако й сложат едно огледало да се огледа,няма да си повярва,че е тя самата!?!?!?

123

Анонимен

преди 8 години

Бизнеса вече се изказа за закриване на Академията на МВР в Симеоново.Нищо старо не е забравено.Буров казва, че тогава чорбаджиите са подбирали кадри още в училищата и университетите и според качествата един е пратен да учи финанси, а друг - полицейско дело в Италия, Австрия....След това ще служи ... на кого?!

122

Анонимен

преди 8 години

Бъчварова,какво дириш там в МВР? Марш в кухнята при посудата!Всичко да бъде измито,лъснато и манжата сготвена.За какво МВР говориш кифло?

121

Анонимен

преди 8 години

Два месеца след като идват на власт през 2009 г. герберастите пенсионират ръководен служител от МВР.В начлото на 2014 г. при Орешарски той отново е възстановен, за месец навлиза в нещата и работи без да се жали и брои часовете и слива ден и нощ.Идват изборите и до края на годината човека пак е изгонен, след него се изредиха 2-3 и това е ,,стабилност''. Виновно е професионалното ръководство, а тиквите - непогрешими.

120

койчо

преди 8 години

Как да разкриват и предотвратяват престъпления?! И защо?! За МВР друго важно, освен облагите и защитаваните на барикадите 20 заплати, НЯМА!

119

до 147

преди 8 години

Да, но самият Бойко, един уж безпристрастен бизнесмен по ТВ и цяла кохорта клакьори обвиняват професионалното ръководство и хвалят отличните анализатори Буко и Бъчва.

118

матросчо

преди 8 години

Сега разбирам защо премиера, иначе мъжко момче, е толкова неадекватен при изказванията си - ако екипът му се ръководи от Руми, друго не го очаква, освен присмех.Г-н премиер, последен съвет от мен, добронамерен - изградете си екип от технократи в отделни области, а не от недорасли политици И ЩЕ УСПЕЕТЕ, ДА ВЪЗСТАНОВИТЕ ПОНЕ МАЛКО, ИМИДЖА НА БЪЛГАРИЯ, в противен случай ще ви обвиняват до края на живота си, че съсипахте този рай на земята.

117

тя

преди 8 години

Българите нямат нужда от вашата полиция госпожо и по- добре ще е да се закрие и всеки сам да осигури безопасността си и сигурно по- евтино ще ни излезе!

116

тя

преди 8 години

Г-жо "боксова круша" са обикновените хора страдащи непрекъснато от битова престъпност, за която Вие нехаете...

115

Анонимен

преди 8 години

МВР е съсипано от политиците като съкращават професионалисти и на тяхно място от години назначават неграмотници, кой съсед, кой познат на някой политик и това е единственото им качество заедно с това че са с образование, което не е подходящо за работа за борба с престъпността.