159

До Оди сей

преди 8 години

Може и да си вършал из Югославия двадесет години ,на вятърът спокойно е плющял между ушите ти защото там няма нищо. В Косово стана това което искаха албанците.Щом си вършал там трябва да знаеш че преди 30 г в Косово албанците са само около 10 % ,но след като Енвер Ходжа и нареди всяко албанско семейство да има минимум по СЕДЕМ деца съотношението се обърна и албанците станаха 90%.Така ще завладеят и България и Европа-както те казмат с утробите си

158

nemam nervi

преди 8 години

Ооох пак попаднах на руски сайт-путинофилите са го налазили като мравки

157

Анонимен

преди 8 години

Аман от лъжи. Въпросният център се състои от 1 / един/ човек, който от 10г. живее в Париж. Неговите лъжи за цивилни жертви в Сирия от руски бомбардировки бяха опровергяавани многократно в руската и западната преса.

156

Анонимен

преди 8 години

"Руски бомби убиха 8 ученици и учителката им в Сирия"А американското отроче- Ислямска държава- няколко хиляди.Пък българските писачи на "новини" са най- големите *** на управляващата върхушка. Не случайно сме на опашката по свобода на словото.

155

До Оди сей

преди 8 години

Казах ти ,че филма не беше нито руски ,нито сръбски ,а британски бе тутманик.Какви комунисти те гонят.Ясно показаха кой и защо запали конфликта.Даваха хора ,съседи християни и мюсулмани как се прегръщат и разделят със сълзи на очи.И питаха хората-защо се случва всичко това след като ние тук си живеем мирно от стотици години.И виж какъв си ***----ндел.Значи убитите стотици хора бежанци ,просто са се оказали на грешното място.Но защото са го направили от ФАЩ.Виж руснаците са обаче са зверове

154

Shark

преди 8 години

Само като се види от кого е съобщението - Неправителствена организация Сирийски център за наблюдение на правата на човека - става ясно че това е долна манипулация. Няма вече *** народ да ви се връзва на глупостите на НПО-тата. Тези пиявици трябва да бъдат забранени със закон!!

153

:)

преди 8 години

Вместо "една жена каза", западняците използват "Сирийски център за наблюдение на правата на човека" в пропагандните си материалчета. Хитро хрумване, но не вярвам някой с повече от 3 грама мозък да им вярва.

152

До 322

преди 8 години

Оди сейчо,в Сърбия бяха удряни с хирургическа точност телевизията ,една сватба и конвой с бежанци .Така ,че леко с пропагандата и лъжите.Все пак има и хора ,които помнят .А в един британски филм с документи ,записи и снимки показаха ,че клането в Сребреница е договорено между американците и Изетбегович за да има НАТО формален повод за намеса.Не случайно сините каски тогава само стояха и наблюдаваха как избиват няколко хиляди мирни жители .

151

Анонимен

преди 8 години

До АнонименХа ха ха !Това само евреите знаят да го правят. Ракета изпратена от Израел удря десния прозорец на втория етаж на дивана в хола в лявото око на терориста.Не е за смях, хора умират, но такъв е живота, гадничък и жестокичък. Места на които жената не е човек, използва се за вещ а дава живот нямат място на планетата Земя.

150

Анонимен

преди 8 години

Само като са казали ,че е убета учетелка и става ясно ,че всичко е една опашата лъжа и пропаганда. В териториите ,които са контролирани от ИД жените не ходят на работа ,а камо ли да са учителки.Така ,че оняагент на британското разузнаване дето ги пуска тези информации е по-добре да внимава какно пише .Разбира се той е в Лондон където е базиран този така наречен център.Да не си мислите ,че е в Сирия

149

Анонимен

преди 8 години

А точно им е чела "Клетниците", Козета с ведрото ...Недоносената пропаганда доказва едно - Владимир Владимирович е на прав път!

148

Аспарух

преди 8 години

Гадна пропаганда отново!!!!Коклото мирни жители са убили американските бомби,Руснаците и срещу тях да бягат не могат да ги стигнат.Дру е въпроса,че такива жертви може и да няма или противниците на Русия да са ги избили с цел да натопят Руснаците.Познат сценарий на кръвожадният запад.

147

Нашенец

преди 8 години

Вие вярвате ли на тази тъпотия! Училища, учителки, компютърни стаи, футболни игрища!!!И то при терористите, айде стига американски *** в пресата, че ми се догади!

146

Румбо

преди 8 години

До OdysseusОдисейчо,много удобно забравяш какво са бомбардирали американците в Сърбия!И там не пропуснаха любимата си цел-болниците!А многобройната разрушена инфраструктура,нямаща нищо общо с военните?Възхитен бях как хората с телата си бранеха мостовете в Белград!Това у нас няма как да стане!И нещо лично-тези американски бомбардировки преобърнаха коренно отношението ми към САЩ!Тогава ми стана пределно ясно,че американците пет пари не дават за живота на другите!А след 11.09.01-и за собственит

145

ФХ

преди 8 години

Останаха ли още хора в Сирия? Аз все си мислех, че там са останали само някакви групировки.

144

Анонимен

преди 8 години

307 е прав за учителката

143

Анонимен

преди 8 години

Ако САЩ не се месеха в арабския свят сега нямаше да има необходимост Русия да е там, много е просто ама не ви изнася да го признаете.

142

Анонимен

преди 8 години

Аз като ви разпрявах, че нито краварите, нито мурз-илите са стока

141

Анонимен

преди 8 години

През последните 50 години на САЩ и Израел това им е само за ежедневна закуска. Много се развълнуваха сега за Русия скъпите демократи, загрижени за арасбските деца.

140

до 287

преди 8 години

ти още малко ще изкараш, че е голям кеф да легнеш под руските бомби. Изобщо въпросът ти е глупав. Естествено че никой не предпочита нито едно от двете.