134

Говори се

преди 8 години

Непрекъснато се говори че имаме много добри програмисти и изобщо сме от най в този сектор. Сигурно е така, но не разбирам защо сайтовете и е-услугите в БГ са от най-дървените! Особено на държавните институции, които попиляха милиони за уж електронното правителство. С банките положението не е по-различно. Сигурно са изтекли навън най-добрите или за подобни екстри се поръчва най-семплото и евтиното.

133

Анонимен

преди 8 години

***, четете ли ?Най-големия инвеститор в Българи са българите , макар че не го заслужавате.

132

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 269Не се притеснявай, брато! Няма да се върнат.

131

haha

преди 8 години

А кой би живял в дьржава като Бг??? Само имбацил би се сьгласил да е поданик на Тиквата и бг криминлните партии ГЕРП, РБ, ДПС и прочие.

130

Анонимен

преди 8 години

Южноамериканските държави още градят социкомунизма не ги гледай тях :-D

129

Анонимен

преди 8 години

Бългаия я много добре развита държава с висок стандат на живот спрямо много Южноамерикански държави

128

275 у бе

преди 8 години

Не може да има процъфтяваща демокрация с руски агенти и монополи във власта, в Америка казват че демокрацията е дърво което от време на време се полива с кръвта на тирани или диктатори, в България някой от властите кралици да е пролята кръв, тоест години в затвора ? Защо горивата по света паднаха няколко пъти а в България паднаха няколко процента само ?

127

До 275

преди 8 години

До Анонимен275 те младите бягат от демокрацията СЛЕД ЦОЦИАЛИЗМА защото след цоциализма и трева не расте, а ти демокрация искаш, ЯСНО ЛИ ТИ Е ?

126

Георги

преди 8 години

До 275Мисля, че е защото държавата върви към гибел. Пробойните са много и непрекъснато се увеличават, кръпките са за момента и на парче и кораба лека полека потъва.

125

Анонимен

преди 8 години

И ЗАЩО НАПУСКАТ БЪЛГАРИЯ? НАЛИ ИМАМЕ ПРОЦЪФТЯВАЩА ДЕМОКРАЦИЯ, ЧОВЕШКИ ПРАВА, ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ..... НАЛИ УЖ ДЕМОКРАЦИЯТА Е ПО-ДОБРА ОТ СОЦИАЛИЗМА. ТОГАВА ЗАЩО ХОРАТА БЯГАТ ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА????????

124

Анонимен

преди 8 години

България трябва да е със страните където имигрират българските имгранти, само така може да се намали имиграцията, примери много, кубинците преплуват океана да работят във Флорида а куба е с русия, т.е. беше, също Венецуела и другите южноамерикански комунисти или социалисти, имигранти от източна към западна Европа...

123

Ochudo

преди 8 години

I tva sa vse hora ot cetralnata bulgarska administracia...hem se iznasiat nonstop navan, hem oste ne sa se svarshili...fenomenalno?!

122

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен269 амин. Не се връщат не се притеснявай. Амин

121

Tersia, 107g.

преди 8 години

Pozdrav na miniorite, bombadjiite, gipsadjiite, armaturistite, kamenodelcite, skulptorite, zidarite, avdjiite, darvodelcite, chakaldjiite, slamadjiite, boiadjiite, tuhlarite, betondjiite, bageristite, traktoristite, tutundjiite i kamenarite ot foruma - poznah vi po drehite:-):-):-):-):-)

120

Анонимен

преди 8 години

Бойко Бойко .... И електоратът му от роми

119

Анонимен

преди 8 години

И никога дано не се върнат амин .

118

Анонимен

преди 8 години

До нищо новоЗа какв ITсектор в България говорш пък и ти бе ??? Не ти ли е ясно че тия са нещо като шивачки в Гръцка фирма у нас ? Взимат 50% от минимума от това което взимат ония в техните страни ! Те за това са тук ! Жалкото е българския селянин е доволен ??? На нали е селянин ... и за трохи ще работи !?

117

Анонимен

преди 8 години

До до 258Човече ???? Ти си прашинка в онова което и за което никой не иска да говори !!! А именно - КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ НИ !!! ЗА КОГО И ЗА КАКВО ???? ..... и накрая ... бедни сме били ?????Не прости сме !!!!! И безумно търпеливи !?????

116

Анонимен

преди 8 години

Как удобно е пропуснато да се каже къде заминават тези българи всяка година, което е най важното, причината или корена на проблема, като сте пропуснали да го напишете аз пък ще вече кажа, тези десетки хиляди българи заминават в страни КОИТО НИКОГА НЕ СА БИЛИ ПОД РУСКО РОБСТВО В СЪВЕТА ЗА ИКОНОМИЧЕСКА ВЗАИМОПОМОЩ и естествено никой не заминава и за самата русия, там даже и сирийците не отиват, КОЯТО ДЪРЖАВА Е БИЛА ЧЛЕН НА СИВ ИМА СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ, включително и руснаци като подават за зелена карта

115

Анонимен

преди 8 години

Само като пример ..... Ако може някой да извади сумите изпращани за обучение и консумативи на дъщерите на настоящия ни посланник в Турция в престижен увиверситет в Швейцария, и го наложи върху цялата ни управляваща върхушка + шефове на фирми, агенции, министерства, посолства, и т.н. ..... направо ще се уплашите !!! Никой няма да повярва !!!За какви 1.7 млрд лв. ми говорите ??????? Смях !!!