71

анонимен

преди 8 години

майката е права сега на останалите даскали ще им дойде акъла

70

мда

преди 8 години

А между другото, щом детенцето е натрупало доста отсъствия, вероятно е било от чести разболявания и в случая учителката е проявила престъпно нехайство спрямо здравето на детето.

69

Анонимен

преди 8 години

До Обикновен гражданин

68

тт

преди 8 години

Не оправдавам действията на майката, но я разбирам. Ако детето ми е с мокри крака и учителката откаже да го пусне да се преобуе, ще се побъркам от притеснение да не се разболее. В къщи имаме такъв случай - от мокри непреобути крака, та операция на апандисит. В случая майката е права, а учителката е длъжна да се грижи не само за образованието, но и преди всичко за здравето на децата.

67

Eлена

преди 8 години

До Анонимен 30:"Умник" и детето ,което ще пускаш когато решиш ще стане "умно",но да не кажеш после,че учителите не са ти го възпитали!

66

Анонимен

преди 8 години

Учителката няма право да пуска 8-годишно дете. Майката е била длъжна да отиде до училище и да си прибере детето. В нашето училище не пускат децана 8 години да се прибират сами, предполагам така е в цялата страна.

65

Анонимен

преди 8 години

Защо не пишат имената на майката? Не мога да си представя такова нахалство. Защо после възпитаваме децата си да емигрират? В тази страна вече нищо не върви добре, положението е отчайващо, в тази страна са останали само от глупави, по-глувави...

64

Анонимен

преди 8 години

Pogrijili sa se drug put.Ne gi slushaite mediite.

63

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

....СОЦ-*** БЪЛГАРИЯ --СИ ОТИВА....!ПУТНИК....Е!!!

62

Мче

преди 8 години

Въпросната госпожа- учителка е жена, която има доста отклонения. Има подавани доста жалби назад във времето срещу нея от родители, заради истеричнот о и държание и отношение. Комшиите и също са ставали свидетели на многобройните и семейни скандали. Обществена тайна е, че тя посещава от години психиатър. Майката на детето може и да не е права в реакцията си, но тази учителка съвсем не е света вода ненапита

61

Край

преди 8 години

Бясна майка преби очителка ЗАЩОТО ЛИПСВА РЕД И ДЪРАВА КОЯТО ДА ГО НАЛАГА. Сега ще се почнат едни преписки едни протоколи, едни безмислени дела с години - в резултат ще има глоба от 500 лв. която няма да се плати и обезщетение от 3000 лв. за нанасените телесни повреди което също никога няма да се плати. При бай Тошо тази бясна майка щяха да и изгонят бесовете за една седмица в участъка. НЯКОГА И АЗ ИСКАХ ДЕМОКРАЦИЯ.

60

veskatodorova52

преди 8 години

До Анонимен 67ЕЙ,КАК ПИШЕТЕ БЕЗ ДА ЧЕТЕТЕ..ТА ЗА ДЕТЕТО СА СЕ БИЛИ ПОГРИЖИЛИ ВЕЧЕ В УЧИЛИЩЕ.... МАЙКАТА ДА БЪДЕ СЪДЕНА!

59

Обикновен гражданин

преди 8 години

Не, не може да доведе брат му, защото не е родител. Родителите на децата е редно да общуват помежду си и с учители, директори и тн. Ако някой се притеснява от това да оценяват пряко работата му пълнолетни хора, то мисля, че е ясно защо.

58

Обикновен гражданин

преди 8 години

О боже как можете да кажете "хубавите деца". Детето само по себе си категорично е нещо прекрасно без значение родителите му какви са. Та нали се борим за равни права и равен старт в живота. НЯМА И НЯМА КАК ДА СЕ ПОЯВИ дете, което да не бъде възпитано и изучено за пример. Дори родителите умишлено да спират развитието му то учителят може и трябва във времето с него да гради знания и морални норми. И ако се справя положителен ефект има винаги.

57

Обикновен гражданин

преди 8 години

До ВТ. Ако имате предвид, че съм роден или живея на село, живея основно в София, сезонно преподавам в чужбина. Понеже обаче използвате нарицателното селянин с цел обида скромно ще си замълча без отговор. Надявам се да разберете защо. Ако обаче и Вие сте преподавател умолявам ви потърсете си друго поприще и успех.

56

Анонимен

преди 8 години

Az bih popital,koe e normalno?a) deteto vi da ostane s mokri chorapi,zimatab)natrupani otsustviyav) ima detski lekarV sluchaya agresorkata e nyamala alternativa,osven da i beshe donesla v uchilishte suhi chorapi i drugi obuvki,byasa i e doshul ot tova,che uchitelkata ne se e interesuvala ot zdraveto na deteto,a ot pravilnika.Koe e po cennoto?Koe e prioritetnoto?

55

тгт

преди 8 години

Както искат да премахнат оценките , така и да премахнат отсъствията . Който иска да се учи да посещава училище , който не иска да си седи в обора . Лошо няма . Хора трябват за всичко . Но съвременното училище е точно това, с наблъскани по 30 деца в класна стая от 40 квадрата. И защо -за да се осигури нормален достъп на всички деца до образование. Така се ощетяват хубавите деца . За тях кой помисли , кой? Родителите да се събудят и да прогледнат , а не да злословят и вилнеят.

54

Обикновен гражданин

преди 8 години

Майката е за съд, това е категорично. Училището не е и затвор, в който не се допускат родители и настойници. Ако родител иска да присъства в час за да оцени лично качеството на преподаване примерно, е редно да му осигуриш това право. Какво се случва извън училище и вкъщи е друга тема. Ако възникне какъвто и да е проблем значи не си си свършил работата качествено. И това е общовалидно за всичко в този живот.

53

ВТ

преди 8 години

Обикновения гражданин се оказа обикновен селянин...да беше само той.

52

Обикновен гражданин

преди 8 години

Никой не говори да пуснеш детето само. В секундата в която видиш родителя с очите си и той пожелае да се погрижи за детето си го предаваш. Пишеш отсъствие и това е. Отговорността ти за децата се ограничава в територията на учебното заведение. Извън него или в присъствие на родител, родителят си носи морална и законова отговорност.