10

Анонимен

преди 8 години

Ако човек се напие достатъчно ще му е все тая !! Пък и куклата никога не казва НЕЕЕЕЕЕ :DНяма болести не ти иска пари :D А и е в гаранция верояатно :DНяма да те излъже предаде или окраде :DКОЛКОТО И ДА СЕ ЛЪЖЕМ ПЛЮСОВЕТЕ НЕ СА МАЛКО :D

9

Овчи

преди 8 години

От Световната здравна организация ще ги обявят за здравословни, защото рискът от полово предавани болести ще намалее СЗО също няма план за откриване на лек срещу рак, но има план до 3 миллиона умиращи от рак в повече тази година

8

гост

преди 8 години

не отива на добре човечеството, дяволът е развъртял точилка

7

k

преди 8 години

Еволюцията на човек, може да бъде само духовна, по пътя към Създателя, всичко друго е лъжа.

6

Извратена работа

преди 8 години

Реотани ще имат ли долу за да им е топла онази работа или ще трябва с духалката да я топлят зимата загорелите загубеняци?

5

k

преди 8 години

От кога развращението е = на еволюция??Хората са били също толкова развратни и преди, п.......ия, содомизъм, с..с кукли е имало и преди - виж Древна Гърция. Зарадитова Господ ги е унищожавал.

4

Христо

преди 8 години

Точно заради това ние хората трябва да се научим да общуваме повече и да правим повече секс и да се отваряме един към друг - жени отваряйте се малко повече и не го правете по-трудно от колкото е!!! Махайте излишните комплекси и се наслаждавайте на живота - същото важи и за нас мъжете!!! Любов да има, секс да има!!! Ха наздраве!!!

3

WASILISQNISGERMANI

преди 8 години

JENI BEZ KONKURENCIQ..............

2

Анонимен

преди 8 години

Вземам една такава и жената и балдъзата не ми трябват вече!

1

G

преди 8 години

Могат да ги наслагат по магистралата като Eko-Toil :)