12

Анонимен

преди 8 години

Както е "любимец" в ролята която му е дадена,така ще се окаже ненужен и нежелан в определен момент от развитието на сюжета на великия сценарист и отчасти режисьор ББ,както той така и драмсъставчето РБ на др.И.Костов.

11

1

преди 8 години

***,не разбираш ли че Доган и Мутрон са едно и също? Те и двамата зщитават,статуквоти,мафията,беззаконието, кражбите. Пари ли ти дадоха,не си ли наред ,какво стана! Държането на ГЕРБ на власт унщожава държавата!

10

Бан Янука

преди 8 години

12 имаш плюс от мен, ама се чудя не знаеш ли,че тук пишат отпадъците от Коминтерна това им е любимият сайт да леят злобата си.

9

до 12

преди 8 години

Не , хората бягат заради такива като теб дето гласуват за Борисов! Какъв политик е тоя ? Това е ***, необразован, двуличен егоист навеждащ се на всяка държава! Недоразумение , което беше докарано на власт от известен брой хора припознаващи го като свой понеже и те са такива като него!Затова вече в България не може да се намери дори свестен чистач , дори хамалин няма който да е тамън(меко казано) ! Да , и хората масово вече бягат навън , и ще бягат заради такива като теб Бойколизци!

8

Анонимен

преди 8 години

Вие сте абсолютни ***! В това правителство има един единствен човек, който знае какво прави и проявява държавническо поведение в труден момент, а всички го плюят! Нови млади хора няма да дойдат на власт, защото и тях ще оплюете! България е блато не заради управниците, а заради злобният завистлив народ! Всичко читаво избяга и няма да се върне, заради вас!

7

nov

преди 8 години

"ДПС във властта ще унищожи реформаторите"Дибиль , герб (разбирай б.б.) ще ви бастиса , а не дпс.

6

Анонимен

преди 8 години

В България всеки започна да се мисли за незаменим и че без него нямало да има стабилност. А държавата става все по-зле и по-зле.

5

До Москов

преди 8 години

Москов , за едно съм сигурен!! Трябва и Герб и РБ и всички други партии да ви изчистим, да ви осъдят и в затвора! На ваше място ние Обществото трябва да поставим млади , умни , кадърни и честни хора , нямащи нищо общо с политиците от Прехода!! Тогава ще настъпи стабилност и подем на България!В момента и вие и Герб умишлено не искате България да върви! Със заеми не става , запомни Москов! Тая стабилност ви струва 21 милиарда, обаче нали се сещаш ,че те ще свършат!Трябва да се мисли за икономика

4

Ангел

преди 8 години

Местан завлича толкова гласове от Доган ,че и двамата остават под 4%.......Моля те,Боже,моля тя- нека стане!!!!Българските турци се припознават по другите "нормални" партии и този филм приключва.....

3

Анонимен

преди 8 години

Аз не разбрах кога Дело Възродителен Процес ше се разгледа от Европейски съд , защото той беше разгледан НЕЛЕГАЛНО от Български Съд

2

Анонимен

преди 8 години

Не мога да имам доверие на човек, който си оформя косата с гел на тия години... Ако е тинейджър, разбирам, ама побеляла коса да я щръкваш с гел?!?!?!

1

Анонимен

преди 8 години

Най-вече друг ще оглозга блажния кокал на другаря Москов. А само мисълта за това го убива!