32

Анонимен

преди 8 години

Снощи червения *** е бил дежурен на бул. Витоша и е видял как Кмета и Премиера къртят плочките и взимат пясъка . Днес на Позитано 20 ще се обсъжда въпроса и т.н.

31

Анонимен

преди 8 години

ама парите изтекоха в посока на котарашките фирми на Тиквата нали? Ха да ви е честито

30

а

преди 8 години

Когато напускаш от работа докато не представиш обходен лист за липси на задължения не те освобождават а тука зарязваш държава и никой не те търси,ама за това сме си виновни ние,

29

а

преди 8 години

Това е района с най много магазини и заведения,много ясно е че ще влизат транспортни средства за зареждане няма с магарета да се пренася стоката я,Пешеходна зона е в парка а не в центъра на София.А тези който живеят там за бонус,че плащат най високите данъци да прехвърчат ли?Затова трябва да се строй качествено ,а не да се търси вина от живущите там.И който е виновен да си понесе наказанието.

28

пешеходец

преди 8 години

За провинените шофьори(ако е истина твърдението на кметицата)-глоба 50 лв.За клошарите-1000 лв.Няма едно построено нещо от ГЕРБ,което след прерязването на лентата да не се поправя.Важното е да се усвоят пари за милиони,а голяма работа,че ги глобили с няколко хиляди.Претупване на работа,занижен контрол,нежелание да се правят нещата така,че да издържат десетилетия.Спомняте ли си,че Фъндъцата даде 5 г.гаранция за ремонта на Цариградско?Има ли го това в Германия,с която ББ все се сравнява?

27

WTF?????????????????

преди 8 години

Какво очаквате от премиер - мутра и кмет - даскалица? Пак добре, че са издържали няколко месеца. Обикновено 1 седмица след велия ремонт нещата са трагични. Всичко е едно голямо шоу при ГЕРБ - лъжа и въздух под налягане. Следващия път гласувайте за нормални образовани хора и ще видите разликата.

26

Анонимен

преди 8 години

Явно всеки от всичко разбира , а най много другарите . Айде чао и да слагате хубава основа под паветата , че иначе кмета отива и я краде.. основата де . Бо..к..ци .

25

жълто паве

преди 8 години

Hе автомобили и канализация са причина за пропадането, а самоковския компир, и то не само на "Витошка", а на цяла София.

24

Анонимен

преди 8 години

Като човек роден и живял десетки години на 30 метра от пешеходната зона на бул. Витоша, съм съгласен с номер 21. Не трябваше бул. Витоша да се прави пешеходна зона. Витоша е централен градски булевард, откакто София я има, но дойде ГЕРБ и отряза една от най-важните артерии на София. Най-малкото не трябваше да се маха трамвая, но явно интересите на мафията надделяха.

23

мгс

преди 8 години

Кметицата се оправдава като ученик без домашно - то така стана защото ..., някой друг и е виновен.Някой по-долу спомена за градовете из Европа - да не би като са ги правили преди стотици години са имали идея, че ще минават автомобили по няколко тона, но тротоарите и настилките им стоят.

22

Далавера импекс

преди 8 години

Всичко се строи бутафорно, за да се излапат едни пари. Фандъка и Тиквата тичат с ножиците, хилят се по тв-тата, а 2-3 дни след откриването почват да излизат "леките дефекти". Ама като има прости хора да гласуват за нагли крадци - така ще е.

21

Аз

преди 8 години

Скоро махаха бордюри и плочки в един град правени преди 40 г. Трудно ги демонтираха и са здрави! Сега средствата се УСВОЯВАТ а не се извършва строителство!

20

Анонимен

преди 8 години

Това е заложено в договорите за добра работа. Фирми на батко и братко работят с общината за да си изкарат джобни, за почивки по света.

19

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 17То ремонт не се прави така просто, нареждаш някакви павета и готово. точно както и не слагаш там някакъв асвал, и да очакваш, че ще издържи, само защото си го подравнил добре, примерно.

18

До 17

преди 8 години

Като не разбираш нищо от това как се правят улици и тротоари, защо се излагаш? Слагането на павето е едно от последните неща в технологичната верига, а дали павето ще пропадне зависи от основата под него, а дали изобщо ще има основа или каква да бъде го решават собствениците на фирмата строител, които делят откраднатите пари с кмета.

17

Анонимен

преди 8 години

Какъв "разрез със забраната", бре? На живущите там е разрешено да минават с колите - да си ги спускат с хеликоптер ли до дома? Затова и тази "пешеходна" зона е поредното безумие. Хем не е пешеходна, хем ненужно се натоварва движението заради неизползването на булеварда по предназначение.

16

абориген

преди 8 години

Ами така е - пернишките подизпълнители се щураха няколко месеца и ето какво стана, както и в южния парк - къде са мраморните плочи, които махнаха оттам?

15

а

преди 8 години

че то всичките червени каскети са в управлението

14

Анонимен

преди 8 години

Всичко е в резултат на изключително некачествените ремонти или нови строежи, а те са така некачествени, за да се краде по модела Мафиянски. Който не знае какво е това да види кой да е ремонт, какви пари се дават от нашите джобове, колко реално струва, как се прави така, че на другият ден пак да се дават наши пари за нов ремонт и в крайна сметка колко милиони се крадат от управляващата мафия.

13

Анонимен

преди 8 години

Абе др. работник , какъва мафия те гони. Нареждането на паветата както трябва от кражбите ли зависи . Е няма червен каскет , който да не мисли само за кражби .