14

ФЕД го уби!

преди 8 години

Радвам се да видя ,че има толкова много хора които знаят истината за ФЕД и Кенеди. Браво! Иначе тези истории за извънземните са за американските реднеци и лошия материал,които ще цъкат с уста, колко са лоши извънземните.

13

ууу

преди 8 години

Това за кого е новина?От години като повод за убийството се спрягат резерва и извънземните. Този само претопля манджата.

12

Анонимен

преди 8 години

До АнонименХе хе хе, кажи и за Крим, как Путин е окупирал Крим. Побърка ви тоя Путин, сънувате го, щом и под статия за Кенеди шорошорляците пак за Путин си пеят...

11

Анонимен

преди 8 години

Кенеди е убит, защото е първият и единствен осмелил се да направи стъпки към национализиране на федералния резерв, който се управлява от няколко евреи. Парадокс е, но националната банка на САЩ е частна и първият президент, който се опитва да я върне в държавата завършва с куршум в главата. От тогава никой не се е опитвал. Мисля, че това е достатъчно доказателство. За съжаение не е успял, но все пак не всички могат да са като свръх-божеството Путин :D

10

Анонимен

преди 8 години

Населението трябва редовно да се храни с такива дивотии и безумия, да свиква. После медиите като сложат на нещо етикета "конспирация" материала автоматично да го възприема като 100% пълна дивотия.

9

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

До Фреди МеркюриИ дори е започнал да ги печата, има запазени колекционерски екземпляри.

8

Анонимен

преди 8 години

Кенеди издава указ за създаде национална американска валута - американски долар с цел да се отърве от долара който е собсвеност на Федералния резерв. Жалко че извънземните са го убили, иначе сега Америка щеше да има националан валута а не да зависи от валутата на Федералния резерв който е частна организациа и кой реално стои зад него никой не знае.

7

Анонимен

преди 8 години

Причини за да убият Кенеди: - Планът "NorthWoods", който иска да го убеди за инвазия в Куба на Кастро и Кенеди ГО ОТХВЪРЛЯ - отмяна на правото на ФЕД да печата ДОЛАРИ !!! - налагане на по-високи данъци на металургичните гиганти и др.

6

Анонимен

преди 8 години

До от Ав$тралия, СидниТи ли няма да знаеш всичко. Ти си месия. Ти си Бог. Ти си първият човек. Ти си СВРЪХЧОВЕК. Синдиии, Синди. Защо пак не си си пил хаповете?!

5

!

преди 8 години

вече на никой не е тайна, че Кенеди е убит от същите тези които спонсорират всяка война от пантивека до сега, заради това че е искал да спред войната във Виетнам. Това е последния ИСТИНСКИ президент на щатите, просто не е бил удобен на елита. От тогава до ден днешен този елит си следва плана до пълното поробване на всеки един !

4

Анонимен

преди 8 години

До Не бе,В грешка си. Костов е бил!

3

от Ав$тралия, Сидни

преди 8 години

"нови конспиративни теории за загадъчното престъпление. Сред най-новите е, че....."пхахах това ли е най новата теория? аз я знам от дете ощеИ колкото и да ви се иска да измисляте конспирации, убит от същите мафиоти които му спонсорират кампанията и го издигат се обръщат срещу него. За да разбереш истината както обичам да казвам, следвай пътя на парите. Може да си го запишете.Това е, нито е колоритно нито е пикантно, скучно и обикновено както всеки убит от мафията

2

Анонимен

преди 8 години

каква е тази толкова скривана тайна за НЛО,че да убиват заради нея,дори и президент.....всички сме виждали НЛО...какво толкова...

1

Анонимен

преди 8 години

А лилипута Буш за убийствата в Ирак кога?