21

Карманд

преди 8 години

До до 20Браво. То кой ли би симпатизирал на ония. Освен американците, но не безплатно.

20

Анонимен

преди 8 години

29.Ами като си турчин , няма значение освобождението !Защо Гърция, Сърбия , Румъния не са останали под турско . Всички мразят Турция , включително и персийците ,

19

Василев

преди 8 години

Каква трябва да бъде българската позиция, на чия страна да застане???Агент Патрик Стивънсън!ЦРУ!!!

18

хой

преди 8 години

Персите са по-свестни. Сунитите са кофти.

17

Анонимен

преди 8 години

14.Виж статията как Бхлгарите пазаруват в Лондон, Париж, Милано .. А за теб ги няма , обаче ги има тези 3 мил. българи и даже посещават България !

16

до 20

преди 8 години

Не си прав.аз съм турчин и в случайа симпатизирам на Иран

15

Анонимен

преди 8 години

То кога не са били в конфликт в близкия изток ?Нямам нищо против хора с IQ под 100 взаимно да се трепят, ама за какво идват към Европа.

14

Василев

преди 8 години

Как мислете в причините за двете световни войни , дали са присъствали и интересите на великите сили в Близкият изток???Агент Тони Херингън!ЦРУ!!!

13

До 3

преди 8 години

Очевадно е, че си нямаш представа! Въобще не съм поддръжник на американците, ама да пишеш глупостu, че освен Boing, Microsoft, Google, нямали нищо друго... !? По-добре да беше замълчал. Освен това никой не измерва задлъжнялостта в абсолютни размери (както ти), а в процент от това което "изработва" икономиката им. В това отношение САЩ имат дългове от около 100% от БВП. Има по-лоши случаи от този по света. Така че си задръж грешните информации.

12

до 21

преди 8 години

Това е известно отдавна, най-пресен е случая с арестуваната пазарджишка дузина ислямски свещеници, проповядващи радикален ислям с любезното съдействие на Саудитска Арабия.

11

Анонимен

преди 8 години

Вай вай кво излезе че саудовска аравия финансира ислямистите по света включая и Бг.. Мале тая бъркотия в Близкия изток ще прерасне в нещо страшно... Персите че им е..т кефа и късмета..;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

10

Анонимен

преди 8 години

Турските роми във форума съвсем естествено са на страната на саудитските джихадисти. Краставите магарета през 9 баира се надушват.

9

Анонимен

преди 8 години

До до 14за себе си ли говориш?

8

до 14

преди 8 години

Тебе никъде не те искат, защото си турски ром и като те видят директно ти показват къде е тоалетната и къде са препаратите.

7

до 16

преди 8 години

Говори за себе си!

6

Анонимен

преди 8 години

Истината е, че падне ли западната подкрепа за мързеливите саудитски араби, Иран ще им *** майката. И е правилно западът да им намали подкрепата, защото милиардите, които печелят от петрол отиват за радикалното ислямизирането на десетки държав. Включително и България! Най-доброто нещо случило се е шистовият газ в САЩ, който изстреля САЩ отново на пазара и намали цените до невиждани от близо век равнища.

5

Анонимен

преди 8 години

Тия саудитци още малко и ще ги изкарат по-нагли и зли от Дебелеевски и мама Праска. Срещу тях да бягат не могат да ги стигнат. Дебелия сигурно ще се пръсне всеки момент, така се е наклал че сам ще се затрие от сърдечно-съдова болест. Дано само да е по-скоро че взе да писва да го гледаме и слушаме коя компания е купил с крадени пари.

4

Ангел

преди 8 години

И след като Иран и шиитите наберат камиларите като къдънски ***,САЩ ще се оправдаят със защита напетролните доставки,и ще си получат повод за война.Накрая печелят банкстерите,както винаги....

3

Natooo

преди 8 години

a bg kolonizatri de sa neska?

2

Анонимен

преди 8 години

Май най-добре да се избият един други тези полухора. Трябва обаче да залостим границите да не идват насам.