28

ЗАПОЗНАТА

преди 8 години

ГРАБИТЕЛКАТА Е ВЛЕЗЛА В КЬЩАТА НА САМОТНА СТАРИЦА ДА ГРАБИ 5000ЛЕВА НО Е НАМЕРИЛА В БАБАТА НА 80 ГОДИНИ САМО ТЕЗИ ПАРИ.МЬЧИЛА Я Е БИЛА Я Е ВРЬЗВАЛА Я Е КЛАЛА Я Е С ТЬП НОЖ И ЖЕНАТА ЕДВАМ Е ЖИВА.СЬДИЯТА ОБАЧЕ Е ПИЧ НЕ ЦЕПИ БАСМА И ПРЕДИ 10 ДНИ ДАДЕ И 3 ГОДИНИ РЕАЛНО ЗА БЕЗ КНИЖКА И ПРЕСТЬПНИКА СА ГО ВЗЕЛИ ОТ ЗАЛАТА И ВЕЧЕ ТЬРПИ ПРИСЬДАТА !!!

27

Анонимен

преди 8 години

Браво!Има правосъдие в тази държава!

26

dj

преди 8 години

Хвала на този съд......

25

кочо

преди 8 години

До АнонименКолкото години дадоха на хайдук Косто и неговата дружина.Отдаана е известно,че милиони няма закони!

24

Анонимен

преди 8 години

Представям си този съд колко би лепнал на Боко...

23

Приказка без край

преди 8 години

Преди десетина години, в момента, в който моя позната плащала нещо на Женския пазар, се приближила жена и казалаТоку що ви обраха и се представила - цивилна полицайка.Колегите й вече качвали в автомобила ромката крадла. Колата също била цивилна на външен вид.Оказало се, че ромката вече била арестувана същия ден, съставили протокол и я пуснали, а тя пак се върнала на пазара. Полицаите казали, че и сега могат само да съставят протокол и са сигурни, че крадлата пак ще се върне на пазара да краде.

22

Анонимен

преди 8 години

Значи, не почвайте да кудкудякате автоматично предвид провокативното заглавие, а помислете малко. Проблемът не е, че на жената са й дали 3 години - първо, тя едва ли е знаела колко пари има в портмонето и второ - има рецидив, заплахи, сила и т.н., т.е. причинен стрес и повтаряемост на деянието. Въпросът не е, че нейната присъда е голяма, тя е нормална, ПРОБЛЕМЪТ е друг - че за много по-големи престъпление не получават адекватна и правопропорционално по-голяма присъда.

21

Ipso fakto

преди 8 години

До Анонимен 19Дали е знаела колко пари ще има в портмонето, което е отнела от някого със сила и заплаха?Ами ако в това портмоне беше цялата заплата на разведена жена с дете, чийто бивш съпруг не дава и стотинка? Или ако там се намираше току що взетата цяла пенсия на самотна пенсионерка, която няма близки роднини, а приятелките й са вече измрели?Освен това, в случая има и РЕЦИДИВ

20

Язека

преди 8 години

Важно е тук да се отбележи, че "независимият" съд освободи Х.Бисеров и го призна за невинен по всички обвиненията за кражби...И то какви кражби само.

19

Анонимен

преди 8 години

Жената е с две условни. Това и е третия "удар" и си плаща са всичко накуп.

18

Анонимен

преди 8 години

Това е най - якият виц за българската съдебна система!!!!

17

А сега де?

преди 8 години

Употребила сила и заплашване!!!!Дали ще говорите същото ако е взела левчето от детето ви????

16

Анонимен

преди 8 години

Stiya sadii sme za bunishteto

15

Анонимен

преди 8 години

Опитала да открадне 1.40 лв, а ще плаща 1398 лв и три години затвор.

14

Анонимен

преди 8 години

Към всички престъпници закона трябва да се прилага с тази сила.

13

44

преди 8 години

Opravdaha Hristo Biserov a taia za edin lev zatvor tova go niama i v nai izostanalite darjavi

12

Анонимен

преди 8 години

Пак лъжливи жерналистиНе е кражба а ГРАБЕЖ.Това е друго- заплащване и употриба на силаЗа 4 лв.убиха оня дядо съвсим наскоро

11

БГТРАКИЕЦ

преди 8 години

ПРИСЪДАТА Е ГОЛЯМА,ЗАЩОТО ТАКИВА КРАЖБИ С МАЛКИ СТОЙНОСТИ СА РЯДКОСТ,ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ ЗА МИЛИОНИ СА МНОГО ЧЕСТИ И НЕ СА РЕЦЕДИВ.,ХА,ХА,ХА

10

до анонимен8

преди 8 години

СТИГА С ТАЗИ ГЛУПАВА ФРАЗА за да ли е кокошка или милион трябва да има присъда.Според твойте разбирания трябва да си окрал повече от милион за да имаш присъда извинявай но това за приказки или разсъждения ако можеш да го разбереш.

9

Анонимен

преди 8 години

Така и трябва!За кокошка НЯМА ПРОШКА!Бълг*рака трябва да бъде мачкан като гнида!