101

Берлин

преди 8 години

Какви руски продукти бе... хахахаха?! Аз за последно виждах руски продукти по бай Тошово време. :)))

100

ЦК на ГЕРБ

преди 8 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРО-СЪВЕТСКАТА ДРУЖБА !!! КПСС !!! БКП !!!

99

Анонимен

преди 8 години

Щяли да спират месото, сиренето, цигарите и алкохола...Освен цигари и алкохол (водка), савецките *** какво друго могат да правят? Сиренето и месото ще го приемем като първоаприлска шега.

98

до 220

преди 8 години

Колко ти платиха за тази информация ? И кой те кара да слушаш руската пропаганда? имаш нет чети там има информация от всички агенции по света, вярвай на която си искаш. Има една българска поговорка в която се казва- вари го печи го то си мирише на гайда.

97

Анонимен

преди 8 години

Не виждам смисъла от такова действие. Украйна има право да си избира откъде да внася стоки. А Русия защо си спира своите, не е много ясно. Не може Русия да казва на украинците - яжте само наши храни. Всеки може да си купува храна откъдето си иска. Могат да си внасят и от френска Полинезия ако искат.

96

до 220

преди 8 години

Незнам за Русия--ама САЩ от 2 години ги бомбандират--а ИД се разраства.....схващаш ли бе????

95

Веселяка

преди 8 години

До АнонименИма една поговорка която гласи следното - Попитали шефа на Мерцедес коя кола е по-хубава и отговора е бил - новата.

94

Веселяка

преди 8 години

До бой по рашкитеБой трябва да има по такива глави като твоята. Кой подкладе арабската пролет и смъкна светски режими и създаде Ислямска държава - САЩ. Кой извърши преврата в Украйна - САЩ. Кой започна войната в Сирия - САЩ и сателитете и. Тогава защо ще обвиняваш Русия, че не иска по-вече американците да налагат мръсните си номера. Русия започна да помага в Сирия по молба на законно избрано правителство, а САЩ на какво основание?

93

някой

преди 8 години

Ние ядем банани 26 години вече,много ни е сладко.А някои ги търсят в кофите за ***,Като имаше диктатура на пролетариата,бананите бяха малко,ама и ровещи в кофите нямаше.Украйна върви по нашия път,да им е сладко...

92

ист

преди 8 години

От ебаргото нищо добро нямя да се роди.

91

Тинев

преди 8 години

И украинците се полъгаха по американските ла-на като нас, но и те скоро ще усетят, че това не е банан.Да им е сладко.Да живеят "БРАТЯТА" американци даващи хля...,,,,,,не-не-не - - ла-на на обикновените хора.

90

Червата куркат

преди 8 години

Ха сега да ги видим украинците кво шъ ядът

89

даммммм

преди 8 години

До Анонимен..209 ....А не те ли поразява лекотата с която САЩ определя на цял свят как да живее???А лекотата с която демократизират милиони хора със бомби--това не те ли поразява???Повечето от пишегштите тук,са по-скоро американофоби--които изразявайки мнението си-подкрепят Русия....Харесва ли ви или не-американофобията се разраства много бързо по света--това е реалито в днешно време....

88

Анонимен

преди 8 години

руски стоки ааааа ами то няма такива

87

Анонимен

преди 8 години

До бой по рашките.....рано си шмръкнал.Всичките войни за които си написъл са провоцирани от САЩ-ама то трябва и акъл та да пишеш коментари....

86

Анонимен

преди 8 години

До бой по рашкитеА би ли отговорил ,колко войни са разпалили САЩ???И след това сам си отговори коя е Империята на Злото.Само ще цитирам един исторически факт ,че САЩ са разпалили 201 от 248-те военни конфликта след края ВСВ

85

Анонимен

преди 8 години

Украйна е провалена държва. Скоро ще изчезне.

84

ЮЗБАШИЯТА

преди 8 години

Що така бе джанъм?

83

Анонимен

преди 8 години

Няколко милиона за леваците, няколко десетки милиона за тарикатите и молят до за Кауфланд, Била, БАСФ, Волксваген и Рено! А по между другото БАСФ не са аудио касети! :)

82

Буркина Фасото

преди 8 години

Хахаха! Пука им на руснаците за ембаргото на укропитеците. А да видим кой е по корав, а?!