56

Анонимен

преди 8 години

"Компанията на Сашо Дончев вижда опит за кражба на бизнеса й"- кражба от кой? От Българската държава ли? И какъв е бизнеса на този газов посредник (***) ? И защо трябва да има посредници между България и Русия?

55

Анонимен

преди 8 години

Chestita nova godina trolove..

54

Анонимен

преди 8 години

"В същото време руското външно министерство обяви, че Газпром е готова да увеличи подаваните обеми гориво за "Булгаргаз", но заяви, че продължават преговорите между българската компания Овегаз Инк. и Газпром за регулиране на натрупалите се през последните години търговски въпроси"."

53

Анонимен

преди 8 години

гАЗПРОМ, ГАЗПРОМ ЕКСПОРТ, БУЛГАРГАЗ,ОВЕРГАЗ...-ОБЯСНЕТЕ МИ БЕ ХОРА, КАКВА Е СХЕМАТА ЗА ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА-КОЙ КАКЪВ Е, КОЙ С КОГО ИМА ДОГОВОРИ И Т.Н.

52

Анонимен

преди 8 години

""Тече развод, имаме текущи плащания и договор който се изпълнява". Това бе първата, но неофициална реакция от дружеството "Овергаз", което е посредник на руския газ у нас. От компанията на Сашо Дончев са категорични, че не са получили предупреждение от руската фирма Газпромекспорт, че след 1 януари 2016 г. в България ще влезе 0 количество газ за битови потребители."

51

Анонимен

преди 8 години

Надявам се Бойко Борисов да им е казал (на руснаците) да махат паразита Овергаз - и събитията до момента показват това. Но да видим дали ще стане...

50

Анонимен

преди 8 години

А бе някой да ми обясни тия ........ГАЗ кой за какво отговаря и каква е цялата схема

49

до 91

преди 8 години

На коя частна фирма бе - на паразита Овергъз ли? Ти да не си случайно негов служител?

48

до 88

преди 8 години

Иде реч за премахване на посредника Овергаз и да се надяваме -по-ниски цени на газа.

47

bosnak

преди 8 години

бъдете щастливи където и по света да сте приятели :-)

46

Вуте

преди 8 години

Дреме ми на мене за доставките...Честно казано, ше си го преместим. От единио, у другио.Толкоз ми е мене през оная за доставките.

45

bosnak

преди 8 години

ето това иска за България "патриота" агент Сава (Доган4о) хаус под руски диктат, България заслужава собствен европейски път затова не на агентите те са много (Кеворкян, Божо Димитров и тн. ще ги познаете по това, че хвалят Доган4о)които се мъчат да ни върнат в дупката от която излязохме

44

Василев

преди 8 години

ЧНГ драги български сънародници, здраве на вас и вашите близки и приятели!!!Нека Новата Година започнем да мислим като нация , която трябва да разчита единствено на собствените си сили!!! Агент Бъч Касиди!ЦРУ!!!

43

Анонимен

преди 8 години

Има една паразитна прослойка от другари и партии които посредничат между Русия и България - ако това не се премахне - нищо няма да се промени! Ако премахването на Овергаз е част от тази стратегия - то нека да стане! Ще видим....

42

Василев

преди 8 години

Президента ни има промит мозък!!!Гаранция, не знам кой, къде и как са му повлияли, но направо тръпки ме побиват, като го слупам!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!

41

без лъжи

преди 8 години

Заглавието не е коректно! Коректното заглавие трябва да бъде: Овъргаз отново не си плати дълговете към ГАЗПРОМ и по тази причина ГАЗПРОМ спира подаването на газ!

40

Анонимен

преди 8 години

Следят всеки ваш коментар както никога досега! Да се чуди човек дали е по-добре руския модел на нашите службаши - следенето, или европейския....

39

Анонимен

преди 8 години

жжената ми викада легям зашото съм биб пиян нема си легм

38

ЗАДУНАЙСКИ РОБ ДО ГР

преди 8 години

Поклон върху праха на великий български мъченик, че в днешните времена можем да си послужим с неговото име. Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр. Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и пр., са били против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаели, че нейний камшик повече боли от турския

37

Атакист

преди 8 години

В Русия вече настъпила Нова 2016 година! Поздравляю всех русских и друзей России с Новым Годом! Сега Путин като спре Новата Година в Москва ще видим тогава какво ще правите бе ***?