7

Анонимен

преди 8 години

Физически човека по нищо не се различава от останалите бозайници. Всяка здрава жена е в състояние да роди здраво дете дори сама в полеви условия без помощ=============Така ли било? Вземи отиди до най-близкото до теб село и питай хората как "естествено" раждат кравите.

6

Анонимен

преди 8 години

Еми мода и претенции.И доктори дето си гледат интереса и лъжат жените колко нямали да могат да родят естествено за да им вземат парите при секцио - избор на екип бля бля...

5

Б киров

преди 8 години

Всяка пета жена до 40 г възраст е умирала при раждане до преди 70-80 г у нас....това ли искате

4

до 6

преди 8 години

кое е безболезнено - възстановяването след коремна операция ли:) След нормално протекло естествено раждане след 2-3 часа си на крака, след 2 дни вече си ок. След секцие се възстановяваш като след тежка операция. Епидуралната упойка я приемам, ама секцио по желание е пълна простотия.

3

vivian

преди 8 години

Няма лошо да се ражда както е написано в горната статия, но все пак става въпрос за едно изключение - амишите. И най-важното на раждането в болница - в случай на спешно състояние, може да се реагира на секундата със съответните мерки. Аз трудно мога да си представя, една жена с болки, кървяща обилно, не на себе си, да чака транспорт да я води в болница.

2

Така си е

преди 8 години

Физически човека по нищо не се различава от останалите бозайници. Всяка здрава жена е в състояние да роди здраво дете дори сама в полеви условия без помощ.Едно време всички жени са раждали в къщи. Даже често се е случвало и на полето да родят. Няма лекари няма нищо.....и пак са имали по 4-5 деца.

1

Анонимен

преди 8 години

наистина в България много бързат да им извадят бебетата на родилките и хич не се съобразяват с исканията им