6

Анонимен

преди 8 години

Като монтирате хладилник в Девин слагайте вътре ракийка от време на време, хората повече ще се радват на нея, отколкото на храна.

5

знаещ

преди 8 години

В прерогативите на въпросната АХ влиза безопастността на храните и условията за производство и разпространението (търговия) им.Когато, обаче, въпросната хладилна витрина НЕ съдържа стоки за продаване, агенцията може само да стои отстрана и да подсмърча - все едно да ви влезе в къщата и да проверява дали хладилника ви е включен на правилния режим. Та, аз лично бих им изпратил адвокатите си, ако ми пипнат хладилната витрина за дарения.

4

Анонимен

преди 8 години

Трябва ли да се учудваме, че институтките не искат да си помагаме?

3

Анонимен

преди 8 години

Добре де колко по лесно ще е да свържат хладилника и да изстудява. Не - трябва да се махне защото не бил включен. Да съм там да бях видял как кмета нарежда щеше да хвърчат по него кучешки мини та целия да се омаже с народната любов. За коментара по долу за госпожата лапаща банани. Другия път сложи разхлабително и й дай лично да си хапне. Ще й стане леко :)

2

Варненка

преди 8 години

Редовно оставям плодове, а понякога и месо. Но ми направи много лошо впечетление, една дама, видимо заможна, да яде бананите който бях оставила и да хвърля обелките обратно яъв хладилника. От тогава спрях да слагам храна.

1

Анонимен

преди 8 години

Тоя е известен с обир на бавкаСега с парите голям бизнес върти