43

до: 64

преди 8 години

Или ти не си българин или не познаваш Историята по тези земи тоест сегашна България , давам ти едно доказателство на Проф.Др. Илбер Ортайлъ но за целта ти е нужна реводач:или просто напиши в юутуб: BULGARISTAN TURKLERI TURK MU ? - PROF. DR. ILBER ORTAYLI CEVAPLIYOR !

42

Анонимен

преди 8 години

А че Българизирани/побългарени Роми (офицялен термин Дасикане Рома-христини) живеят в България за това не се говори , неудобна Тема за разговор

41

до 62

преди 8 години

Не са турци, а българомохамедани и мюсюлмани, но при всички положения не са турци дори в Путинова Русия никой не закача мюсюлманите.

40

CCCP

преди 8 години

Най-неудобната Тема в България е че Османски турци живеят в България , и не само това но и се Манипулира че Българските турци са Помаци или по изгодно да ги бъркаме с тях

39

Анонимен

преди 8 години

Дело Възродителен Процес чака да стигне до Европейския Съд , какво става в ДПС не се интересуват Избирателите , Доган да се оправя с Местан техен си проблем

38

бг турчин

преди 8 години

Сега се опитват да ни внушат, че няма външни фактори в българската вътрешна политика. Сава не бил агент на КГБ. Павел не бил проводник на ислямски интереси.

37

Ангел

преди 8 години

Турция ще бъде унищожена,Исляма ще бъде заличен това е ясно на всеки които има поне капка философско мислене.Това е повече от ясно и на еродирания философ Доган.Поради тази причина страни от Турция и от Ердоган.Вярно е че кръвта вода не става ,особенно Турската но тяхната кръв ще се пролее.Това е целта в дългосрочна перспектива на света!!!

36

Анонимен

преди 8 години

Такааа и сега Боце с кой ще направи коалиция предателя Местан изхвърча като тапа . Сега някак си ще е неудобно да се прегръщаме с Даватоглу като дойде а гробаджии.

35

бг турчин

преди 8 години

Че е гаф това което направи Павел гаф е, но какво ми прави впечатление? Хората покрай ББ започнаха да тълкуват събитията по един и същ начин. Първо Николай Младенов, сега Близнашки, не е ли малко съмнително, че и двамата казват, че това, което става в ДпС е само вътрешно партийно събитите и то нямало как да е свързано с външнополитически фактори (Русия и Турция)?Е как така? Защо тогава Павел бяга в турско посолство? Защо Сава бива посетен от Митьо Гестапото преди да свика лакеите от ДпС?

34

Ангел

преди 8 години

Бойко Борисов ако беше послушал Даватоглу и беше защитил Местат щеше да е края на ГЕРБ.Ощена пролет народа щеше да го изрита като национален предател!

33

Анонимен

преди 8 години

Нещо много гузно си мълчат всички, а Доган какъвто и да е зае някаква позиция и застана зад думите си.

32

Red Army Forever

преди 8 години

По принцип вярно *** Близнашки... но това изключение, което правите за гамериканското посолство е особено дразнещо.... така че, фък ю енд дай!

31

?

преди 8 години

по принцип е така... ама кой беше проф. близнашки?!

30

BG

преди 8 години

До 48, другарю да не забравяме и евродепутат Станишев дето се целуваше с Местан на Орлов мост ! Че нещо тия дни никакъв не се обажда от Брюксел :))))))

29

Анонимен

преди 8 години

Народа без да е " консултант " по Българска Конституция знае, че това не е Гаф и предателството им не е от днес !

28

Наблюдател

преди 8 години

Местан нагледно показа с търсене закрила от турското п-во на кого служи. Този по професия доносник, трябва да бъде изгонен незабавно от НС!

27

Анонимен

преди 8 години

Влизането на България в ислямския ЕС също е против интересите на България. Ако ЕС отмени визите за Турция, ще означава падане на границата с Турция и връщане на България в турска османска империя. Заради туркофилската политика на Стамболов и Фердинанд България загуби половината си територия през 1918 г.

26

Запознат

преди 8 години

Аз пък помня един друг тлъст политик (настоящ премиер) как в ноща преди да подаде оставка тичаше в един часа през ноща към амер.посолство за инструктаж.

25

Шаран_БГ

преди 8 години

Кой където иска-там ще ходи!Партиите не крадят - те законно получават от хазната по 11.20 лева за гласувала за тях електорална единица. Бяха 12.00 лева, но се засрамиха и го прогласуваха в парламента, като го намалиха с 80 стотинки !Това го има всяка партия, която е прескочила еднопроцентовата бариера на последните избори.Именно за това по време на избори всички вкупом викат "Гласувайте, та гласувайте" И като не искате да гласувате - ще ви задължат законно," по демократичен път", да гласувате.

24

на 36

преди 8 години

А БЕ КУПИХА ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИЯ НА ПРАНЕСТИ,ЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ НЯМА ДА КУПЯТ.НЯМА БЪЛГАСКИ ГРАЖДАНИ В ПАРЛАМЕНТА,ЗАТОВА СМЕ САМО ТЕРИТОРИЯ.