139

Анонимен

преди 8 години

Ти върви да се криеш в американското посолство.

138

Анонимен

преди 8 години

187.Как стоиш настрани , като си мълчиш ли ?Защото Местан нито си мълчи , нито стои със скръстени ръце ? Работи за интересите на Турция , директно и открито .И от парламента ! И защо е още в парламента - ще продължава да работи за Турция с още повече пари !Това не е разделение на партия , това е предателство към държавата в която заемаш отговорен пост !

137

Анонимен

преди 8 години

Този продажник Местан ,"бил в турското посолство да си подсигурил сигурността"...смешно е като го четеш ,но ако се замислиш по сериозно и се питаш,този "български депутат "търси подкрепа от Турция, ако беше в друга държава щеше вече да бъде подложен и съден за продажничество и в подкрепа на друга държава...къде е съдът,къде е президента ,къде е министър председателя....безмозъчни създания,...този депутат е работил против интересите на родината си ,трябва съд.. И изключване от парламента

136

пош

преди 8 години

До Шопалтернативна хипотеза - бойко ще бъде нае6ан и от путин, и от ердоган. колко е кух горкия..

135

ПРИЯТЕЛЯТ НА ЕРДОГАН

преди 8 години

е в ЦАЙТНОТ.

134

ПОД ПОЛАТА НА МЕРКЕЛ

преди 8 години

е по сигурно и да не го занимават с разни там проблеми на НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ

133

МУТРАТА СИ Е МУТРА

преди 8 години

Вари го, печи го пак си е МУТРА

132

Сашо

преди 8 години

Борисов встрани от раздора в ДПС. Той сладура със всичко е така, има ли проблем или е на мачле или се е покрил и дума не обелва, все едно че е премиер на Папуа и Нова гвинея.

131

Молотов рибентроп

преди 8 години

Има нещо гнило в Турция..... и Русия........ както в добрите стари дни (1939) се правят подялби под масата. Който си мисли, че империите ги е грижа за задунайская или ***, жестоко се лъже!!!

130

Анонимен

преди 8 години

Матросчо, Доган чете пророчествата дето ги е писала Москва. А Местан тея дето ги пише Анкара.

129

Анонимен

преди 8 години

Яаааа колко са разочаровани червените съветски другари че Борисов не е заел свърза руска позиция относно дпс. Абе другари не е ли все пак по българско да стоим настрана от руски турските кавги

128

Анонимен

преди 8 години

ДавИДоглу натискал, Боко пискал!

127

Анонимен

преди 8 години

е сега какво - и тези са прави, и онези, и другите и по-другите, само ме оставете на мира.дойде горският и ни изгони всичките.

126

Анонимен

преди 8 години

Не може да стоиш на страна при положение ,че чужди посланици се разхождат из страната и нареждат кой да бъде лидер на дадена партия,но примера го имаме, когато се сформираше правителството дойде някакъв триполов и разпореди кои трябва да участват в него - какво може да очакваме от нашия премиер !?

125

Анонимен

преди 8 години

И какво стана.Преди два месеца Боко се изпусна,че е спрял енергийните проекти заради американските интереси,а сега си призна,че го е направил и заради турските.

124

И как

преди 8 години

До Производни на КГБИ как никой не кривна към България? Докога ще се кривим насам натам? На следващите избори ще чакам да чуя кой накъде мисли да се кланя и тогава - може и за гъби да отида! Не ги храним да се кълчат по вятъра, ясно?

123

матросчо

преди 8 години

Ипоследно, дано руснаците да забравят обидите и отново се обърнат с лице към нашите съвместни проекти, защото - от поточето ще печелим 200млн годишно, ас БЕЛЕНЕ, ще осигурим бъдещето и на правнуците си иначе, с тоя кекав Запад, сме за ***.НАЗДРАВЕ МОМЦИ, благодатря на "ДНЕС" за навременната статийка.

122

Анонимен

преди 8 години

Интересите на Бойко са главно да делка с Делянчо Пеевски, всичко останало колко му е мила България са високопарни фрази за мозъчно закъренлия електорат

121

матросчо

преди 8 години

И помни от мен пияницата - колкото пъти сме тръгвали със ЗАПАДА, толкова пъти сме губили части от територията си - МЕСТА ИСИЕ ВЕЧЕ Я БЕШЕ ПОДГОТВИЛ ТАЗИ ЧАСТ.НО, ДОГАН е прочел пророчеството на монах ПАИСИЙ, и светкавично реагира - браво, има в Доган от нашия славянски ген - умник.

120

Винету

преди 8 години

Айде и ДПС-то се разцепи, РБ и той върви по този път, БСП отдавна бере душа, само ГЕРБ е стабилен. Уау.