41

Анонимен

преди 8 години

Какво ли не правят, за да им се опростят милиардите дългове. Продажни византийци....

40

Анонимен

преди 8 години

Подлият народ си намери майстора с леваците, да им е честито!

39

Анонимен

преди 8 години

Традицията повелява, а при тях та си е направо антична.

38

закон

преди 8 години

Краят на една епоха, задължително се предшества с морален упадък.Така е било с Римската империя,така е и сега..

37

Анонимен

преди 8 години

От комунистическо правителство нищо добро не може да се очаква.Всички леви правителства са именно вредни.Уж комунистите са против либералите, но всъщност целите на комунисти и либерали се припокриват. Това, че именно комунисти направиха този закон не е случайно. Те в Бога не вярват, нямат морални пречки пред нищо. Ако бяха други нямаше да смеят, но комунистите са антитеисти.Гърция няма да види нищо добро от тези, както и в досегашната си история не е виждала от комунисти нищо добро.

36

Консерватор

преди 8 години

Какво да се очаква от разни социалисти и други подобни сиризи.

35

аз

преди 8 години

До пешоДано, дано - тук като чета коментарите на тези "трезвомислещи" българи и ми става леко горчиво. Живеят и се хранят с омраза към себе си, към хората около тях, и към всичко, което застрашава малкия им мироглед. СТРАХ. ***.

34

пешо

преди 8 години

браво! рано или късно консервативните, простите, мразещите винаги губят и отстъпват пред прогреса. у нас може и десетилетия да отнеме, но и тук хората ще стоплят някой ден, че има нужда от това.

33

Анонимен

преди 8 години

Международните кредитори предоставиха на Гърция един милиард евро според условията на третия пакет финансова помощ за страната oт Европейския стабилизационен механизъм. Всичко се плаща.

32

Анонимен

преди 8 години

Гърците са в положение, в което им се налага да правят всичко каквото им кажат от Вашингтон и Брюксел - нямат избор. Впрочем и ние - скоро и в България ще приемат такъв закон, ако не са го гласували вече по между другото без да вдигат шум.

31

Европеец

преди 8 години

Браво. Скоро и в България такъв закон ще бъде приет и хомосексуалните ще могат да осиновяват деца както всички семейства. Евроатлантическата принадлежност на България - гарант за сигурност и стабилност на страната!

30

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 51,казаха им а, я кажи какво друго са им казали, че поне да е подготвен Кутев

29

Просветлен

преди 8 години

Сега вече разбрах защо политиците ( разбирай управляващите и в икономическата сфера) ни отиват на почивка в Гърция, а Великобритания, Испания и Кипър са предпочитани дестинаций.

28

Анонимен

преди 8 години

То пък какво е чудите? Казаха им от Европа и САЩ - или приемате този закон, или оставате без пари. Гладна мечка хоро не играе.

27

Анонимен

преди 8 години

Въййййй, сега по Алфа Тв няма да обелят дума за това, както и за най-голямата джамия в русия. Обичам да им гледам простотията понякога.

26

Анонимен

преди 8 години

Сега е време да се узаконят и браковете между хора и животни.Аз искам да се оженя за любимата си крава ,а ако разрешат и многожетството ще взема за жени и любимата ми овца и козичка.Тази годин ЕДИН МИЛИОН ПРАВОВЕРНИ са влезли в Европа.След има няма 23-30 години от прехвалената Европа няма да остане нищо и ще си мечтаете да ви пуснат да живеете в Русия

25

Анонимен

преди 8 години

Кое му е историческото? В древна Елада хомосексуалността си е била на почит. Както гласеше един виц. Гърците са измислили се.кса, а италиянците са добавили жените в него.

24

Щирлиц

преди 8 години

Тия на снимката гърци ли са?Понеже не се цункат,та да уточним нЕкои работи...

23

Анонимен

преди 8 години

Нищо странно няма в новината, все пак знаем къде е измислена мъжката любов :)

22

Пешко

преди 8 години

Впрочем Вова Хетерото лани организира първата гей-транс-***-последният-да-затвори-вратат-олимпиада в света - в православна Масква