30

bj,

преди 8 години

Поканете няколко футболни агитки за да свършат работа!! Примерно в понеделник да заповяда агитката на Славия-като домакин, вторник Левски, сряда ЦСКА, четвъртък Локо София, петък Ботев Пловдив, събота Локо Пловдив и неделя Миньор :) Агитките по-добре биха се представили от подопечните на г-жа Бъчварова!

29

Анонимен

преди 8 години

нарочно е всичко..планувано е от ФАЩ,, планът се казва -Зелен пояс и е планиван преди 40 одини,, а денес влиза в действие. А наще продажни политици само козируват..щото са компрометирани и го знаят

28

младен

преди 8 години

До КюстендилциТе са се събудили - подкупи, гъзене, ***, прочие...не са заспивали въобще, не им дават просто

27

Анонимен

преди 8 години

Нали тези ако ми изнасилят приятелката, ще намеря начин да се сдобия с патлак и муниции и ще вляза в лагера им и колкото убия от тия уро.дливи създания все е от полза.

26

ПланЪт

преди 8 години

ИД разполага постепенно бойните единици на територията на ЕС. После само ще им спуснат оръжията по въздух и по земя. ХИТРО!

25

Българин

преди 8 години

Значи Русия тука става като Закона на Годвин за нацистите. На каквато и тема да се пише трябва да се спомене от някой. Живота на масайте в централна Африка Русия. Земетресение в Чили. Русия. Кажете ми че не разбрах какво общо имат тези амуджи, пардон млади мъже от близкия изток и проблема им с Овча Купел с Русия??!!

24

Анонимен

преди 8 години

Това са висококвалифицирани хора, сред тях има много доктори и инженери. Лесно ще се интегрират.

23

Анонимен

преди 8 години

Живея до бежанския лагер. Въпрос на време е стане някоя голяма беля. В близост е НБУ. Пълно е с млади момичета и момчета. Не ми се мисли какво меле може да стане в един момент.

22

Анонимен

преди 8 години

до 24Ако посегнат тези на българка, Тиквата ще си подаде оставката, защото това 10-ти януари 1997-*** ще му се стори културно мероприятие на библиотекари.

21

Анонимен

преди 8 години

Смотрел картичке и сказал: Ета скот!

20

овеч

преди 8 години

НАТО ще ни пази и в крайна сметка опази ,най важното е че подкрепихме продължаването на санкциите срещу Русия.

19

Анонимен

преди 8 години

Бежанците са само силни, млади мъже на околонаборна възраст. Млад мъж без секс не може. Ако посегнат на жена ще стане една..

18

Кюстендилци

преди 8 години

Докато им ходим по газа на тези талибани те ни се качват на главата...а сега и претенции за територията на България в репортажа на *** от"Ал Джазира"!!! Събудете се безродни политици !!!

17

Западноеврипеец

преди 8 години

Българите са доста нетолерантни.

16

WTF?????????

преди 8 години

Американците щели да се борят с руската пропаганда в България :) Каква пропаганда, бе янкита? Това си е истината! Не ми пука за Русия и Путин, но виждам, че от съюза с Щатите само негативи понасяме. Е, какво да пиша? Че ми харесва да ми наводняват страната с терористи? Че ми харесва да ме управляват мафиоти, които обаче са послушни и Щатите ги подкрепят? Че Русия е враг, а Турция е приятел? Хайде по-сериозно, а??????

15

Анонимен

преди 8 години

ДА СА ВИ ЧЕСТИТИ НОВИТЕ "СЪЮЗНИЦИ" САЩ И ТУРЦИЯ! Т'ЪПАЦИ!

14

Pasmina

преди 8 години

Glasuvate za GERB, ami gledaite sega migrantite i im pomagaite. Prost narod slaba dyrjava.

13

Анонимен

преди 8 години

С години съм ходил там на стола на бежанците и е вярно една жена не съм видял ! и Тия мигранти жени с тях почти няма всичките с lenovo и смарт телефони ??? не ги искам в българия

12

Ханко от с Осеня

преди 8 години

Вярно, че никой няма да си мръдне пръста. Това пак нас чака. Народно опълчение в защита интересите на гражданите, не на олигарсите!

11

Анонимен

преди 8 години

какво ще направите те си плащат по хиляда евро на човек а вие ......каузата е загубена....