18

Бо

преди 8 години

Абсолютен stubborn asshole.Личен опит с мъж. Това е грубата версия на инатливите Телци.Не бих си го причинила за партньор. Жаме.

17

=

преди 8 години

До КозирозиИ аз смятам така.Струва ми се,че е с мен по задължение,не показва чузства стои на дивана като манекен цяла вечер.

16

Козирози

преди 8 години

Отвратителна зодия ! Ни се води ни се кара ни разбира ... и само информативно , с възрастта се влошават.

15

Анонимен

преди 8 години

ДЕВА - използвачи, щедри на чуждото: раздават го с щедрост за да се покажат като великодушни пред всички. ВОДОЛЕЙ - разбират всичко и всички, не тръгват срещу никого, за да могат свободно да паразитират върху всички. КОЗИРОГ - работи зверски, за да могат останалите 11 знака да се правят на щедри с неговите постижения, което е достойно за съжаление. И не е справедливо. ( но спомнете си Христос, роден на 25 декември )

14

Анонимен

преди 8 години

Стиснати зодии са:N 1 - Рак / Cancer / ( черна дупка - от него нищо: само поглъща )N 2 - Риби ( увъртаща стипца )N 3 - Лъв ( колосална стипца )N 4 - Близнаци ( класически стипци )N 5 - Телец ( давам - но връщаш и аз не забравям )N 6 - Овен ( безпардонни егоисти: Дай! )N 7 - Скорпион ( потайни злобни стипци )N 8 - Стрелец ( алчни материалисти )N 9 - Везни ( цинични стипци )

13

Анонимен

преди 8 години

До ВанкатаАз съм козирог и имам брак вече 27 години. Но почти всчките ми познати от други зодии успяха да се разведат. Това не зависи от зодията, а от човека.

12

Мъж

преди 8 години

Абе трябваше язека да си взема едно старо гажде Козирог, че моята стрелкиня, ни домакиня, ни точна, ни работлива, ни еб..ва. Само любовници и се въртят в главата.

11

Язека

преди 8 години

Точно Козирозите са най-големите убитаци в целия зодиак.

10

Анонимен

преди 8 години

Аз обаче съм инат. Това си го признавам като негативно качество. А колкото до това, че сме стиснати, както е казал номер 13, ми аз явно съм сгрешен козирог. Обичам да харча и за близки и роднини, но и за себе си.

9

Аз

преди 8 години

Стиснати сме - затова имаме. Но! Склонна съм да не купя нещо за себе си, но да купя за семейството или партньора си.

8

vvv

преди 8 години

Перфектни - хубаво, но партньори - не!

7

Анонимен

преди 8 години

Стига с тези зодии, бре! Всичко завиди от отделния човек. Как може да имам няколко приятели от една и съща зодия и да са с коренно различни характери и поведение? Заврете си зодиите знаете къде!

6

до 4

преди 8 години

Козирогът не е алчен, но е много стиснат.

5

Анонимен

преди 8 години

до 4 от 5 Взе ми думите от устата

4

Анонимен

преди 8 години

Само положителните му качества сте написали, а нещо да кажете, че аз не познавам козирог , който да не е стиснат и до известна степен егоист? А познавам 5-6 човека- до един са такива.

3

Ванката

преди 8 години

Имам само трима познати козирози... , с осем брака общо.

2

Анонимен

преди 8 години

Козирогът веднъж разсърди ли се на някой трудно прощава.

1

loko plovdiv

преди 8 години

Щом е така значи няма нито един развод при козиризите. Ех тези хороскопи. На базата на какво ги измислят? Звездите, видения , на базата на имизлици или на стари такива.