35

Няма пък

преди 8 години

Ами нека да са най-здравите, КАРАЙТЕ СИ ГИ ! Една кола трябва да ти харесва как изглежда, как вози, как звучи мотора, като му "зададеш". Не всичко е да е здрава... не ме кефят определено тия японско-китайско-турско-корейски рикши!

34

българина

преди 8 години

тези резултати не са от сега, въпросът е защо несмките коли са по скъпи от корейските и японските, но са по некачествени: А - германците вземат необосновано по високи заплати Б - корейците вземат по ниуски заплати, останалите възможни отгови го оставям на вас, като нистинския вероятно - картел между германците

33

Анонимен

преди 8 години

всичко е относително, но факт че имам 7 колеги с нови фолксвагени в чужбина и всичките имат някакъв проблем, аз със субару 0!

32

ДС

преди 8 години

Японското си е японско.

31

ДС

преди 8 години

Поредна гореща тема във VW форума. Всичко това е лъжа.

30

:-D

преди 8 години

Абе журналистите пак са се объркали. То било класация на най-грозните коли.Защо всички азиатски автомобили приличат на сапунерки?Джиповете им са о.к., но останалите - мани-мани!

29

аааааа

преди 8 години

ГЛУПОСТИ-ЗАТОВА ЛИ СИ КУПУВАТ САМО ГОЛФ ,АУДИ И МЕРЦЕДЕС-ГОВОРИМ ЗА ИСТИНСКИТЕ ГЕРМАНЦИ-НЕ ЗА НОВИТЕ ,КОИТО ПРЕДСТОЯТ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ -ТЕ ТЪРСЯТ КАМИЛИ..

28

Анонимен

преди 8 години

Руската кола е бракма и не влиза в такива класации, затова изобщо не я споменават, колега ;)Търси я в раздела с тостерите.

27

Анонимен

преди 8 години

"Лада"-та изобщо не я споменаха, защо ...?

26

Анонимен

преди 8 години

Японските коли са от ламарина която можеш да я огънеш с пръста. Всичко е на принципа на велпапето, отгоре има една тънка тенекия а отдолу за укрерване вълнообразна тенекия. Не дай си боже някъде да те завали градушка, дори и с големината на лешник ще ти надупчи японската кола.

25

Мурджо

преди 8 години

Най големия пазар за автомобили е Америка ,цял континент . Та в тоя ред на мисли е редно да се има в предвид и мнението на техните потребители . Факт е че и там японци и корейци са 1 . Това че хора с висок социален статус карат немски коли е повече показност на стандарт , заради цената. Наскоро четох че Уорън Бъфет все още кара старата си любима Хонда мод.88 г. Лично мое мнение е че японеца не търпи компромиси.Харесва ми всичко тяхно. Мисля че следващите години принадлежат на Корея !!!

24

Анонимен

преди 8 години

номер 7, мазда се прави в Япония! 2 мазди си купих, последната лятото, и ги чаках да дойдат с кораба. На всички детайли си пише Произведено в Я.Същото и за Субару, предния месец ми дойде от Япония.

23

Анонимен

преди 8 години

Трябва много да се мразиш, за да си купиш БМВ. Скъпа за поддръжка кола, със задно предаване, което изисква по-добри шофьорски умения, които повечето хора в БГ нямат, чести ремонти, много горят и т.н.. Дори скоро попаднах на форум "Отказвам се от БМВ", някакви пичове си говореха колко са били нахъсани навремето като са си купували на старо БМВ-тата и после като почнат да дават с хиляди пари за ремонти, то това БМВ му излиза златно.

22

Анонимен

преди 8 години

Да, въздишахме по списанията Некерман и гледахме хубавите германски коли. Но си прав, времената се променят.....има и други играчи днес.

21

До Клишетата

преди 8 години

Така е когато бащите им са живяли зад желязната завеса и не са имали досег до западни коли,а само до митове и легенди.Така най-лесно се раждат клишетата.По кръчмите и селските седянки са незаменими.Само че германеца прави проучването си в Германия от 2001 година насам и все японски марки печелят на германска територия.Все пак вече не сме 88-*** година,та да няма информация. Който иска може да чукне в интернет и да свери тази информация със САЩ или Англия и да види,че и там печелят японски марки.

20

Анонимен

преди 8 години

Имах 2 години BMW 525 TDS 95г. скъпи главоболия много имах продадох го и 2007год. си взех Мазда 323 FBA 1,7 TD същия набор 95г и днес днеска си я карам. Од тогава сам два до три пъти при майстор бил и проблемите беха евтини дребни неща.

19

Клишетата

преди 8 години

"Мерцедес и всички останали""Немското си е немско""Дойче инженеринг""Велики техничари са германците"Повторени глупости, набити в главите на българчетата и резултатът е на лице - автопаркът в БГ е препълнен с грозни швабски т*аралясници! *** да е, ама немски да е! Манталитет!

18

Анонимен

преди 8 години

Германските коли - скъпо обслужване, западащо качество, изоставащи технологии, необосновано високи цени. Просто не си заслужават.

17

До 25

преди 8 години

До АнонименКажи го това на германците.Те го казват, техни са данните. А високото грозде верно е кисело.Няма по-скъп премиум в Европа от Лексус.

16

Анонимен

преди 8 години

Най-добрите инженери са японците.Не случайно германците ги следват при хибридите с 15 години закъснение.Тойота продава вече водороден автомобил Мирай,технологии,които германския инженер не може да осъществи.БМВ имат смешен 7-а серия на вододод,харчи 50/100км.Не го пускат в продажба заради липса на технологии. След измамите с дизела германския инженеринг се видя напълно колко е безпомощен пред новите технологии. Германеца е добър занаятчия,но тия времена отминаха.