17

Край

преди 8 години

Разчертаване на всички възможни паркоместа в София - ПЛРАЩАНЕ на абонамент към общината и тогава кола. Няма голам град в Европа в които да се паркира така безобразно. В Истанбул не се паркира по тротоари и градинки - да не мислите че там има безплатни удобни места за паркиране на всички желаещи. Българина трябва да му се бръкне здраво в джоба за да се научина ред и тогава остава учуден колко по-лесен е живота като се спазват правилата.

16

реалист

преди 8 години

Проблема си е изцяло в общините. В Европа всеки голям град има куп платени паркинги на който можеш да спреш когато имаш работа, а не както е тук да си оставяш колата навсякъде да задръстваш улици и т.н. Тези спрели на улиците глоби и пак глоби. Без стратегия за автомобилния транспорт няма как да стане. Сгради без паркинг много, трябва по закон да ги задъжат на апартамент парко място!

15

хфхихгиг

преди 8 години

Драскайте ги с каквото ви попадне!

14

Гого

преди 8 години

Тоя джип е световно известен. На някъв смотан адвокат е и ОТ ГОДИНИ е паркиран на най-натоварената пътека в града. Всеки пешеходец го знае, винаги е там. Не помня вече, но мисля, че съм го драскал леко с ключ.

13

Т рекс

преди 8 години

Автомобилът днес е като конете в миналото. Той е за предвижване, работа, но и за престиж. Хубавата кола топли сърцето ми, но е и обект на завист и злоба. Колкото е "по-малко" селянчето, толкова е по-искрена злобата му към хората, притежаващи недостижими неща, нали? От снимките в нета на възмутени виждам все V6 и нагоре или 18-20 цолови гуми.

12

Анонимен

преди 8 години

Тъжно е, че Варна - *** град западна така и батките го завладяха целия.Батки и кифли :(

11

Край

преди 8 години

С този либерален режим за регистрация на автомобил в София вече средната скорост на предвижване е двайсетина километра в час. Не може с 500 лв. да си купуваш "автомобил" и да го вкарваш в града да се возиш. Че то земята в София която заема такава "кола" е по-скъпа от нея. До 2-3г. няма да има смисъл да притежаваш кола - улиците ще са непроходими.

10

Край

преди 8 години

Общините трябва да бъдат принудени да си свършат работата -Общината дължи на гражданите да свали колите от тротоарите и детските площадки и градинките. Въведоха глоба от 200 лева и не я налагат - Защо - от криворазбрано сиромахомилство и желание на кметовете да не са лоши. Фандъкова мяуче по телевизора а реално да наложи спазването на законите воля няма.

9

Анонимен

преди 8 години

А бе тези дето се движат, пак добре. А ми тези дето стоят с години...

8

Край

преди 8 години

В София, Варна, Пловдив и Бургас колите са повече от ЗАКОННИТЕ места на които може да се паркира. Местата за паркиране няма да се увеличат драстично - АВОМОБИЛИТЕ трябва да се намалят. Начините са два въвежда се платено паркиране в целия град и строги технически прегледи. У нас се движат автомобили, които в белия свят ще бъдат спрени от движение като опасни и замърсяващи околната среда с газове и шум.

7

Анонимен

преди 8 години

Скоро и в другите градове......

6

Анонимен

преди 8 години

Добре, къде са паркингите тогава ? Пак стигаме до рибата и главата !

5

varna

преди 8 години

Браво! Един вдигат, а сто паркират непозволено.

4

Реалист

преди 8 години

При сегашния морал на властите, аз виждам само едно решение. Сутрин един автобус докарва катажиите от Бургас във Варна и на връщане закара катажиите от Варна в Бургас. Вече няма братовчеди, комшии, баджанаци и всякави други познанства. Глоби за нарушения без компромиси. Командировки за ден-два и накрая отчет на двата екипа. Победителите (със законни средства, разбира се) получават бонуси. За нормални държави това е неприемливо, но за България става.

3

Jitie i stradanie

преди 8 години

Bravo na prabalgarite ot Varna! Samo s pabalgarski ezik i naprej! S prabalgarska garancia!:-)

2

Варна

преди 8 години

Закупуват се 100 паяка , които ще се изплатят за няколко месеца .След това парите отиват в хазната на общината. Но ние трябва да се научим , че се паркира на определените места , да не се движим по велоалеите , да не пресичаме на червено , да си изхвърляме отпадъците в кошовете за *** и т.н. . Ние всички трябва да се променим , тогава може и да се получат нещата.

1

факт

преди 8 години

САМО КИРКИ В ТАВАНИТЕ ЩЕ СВЪРШАТ НАЙ-ПОЛЕЗНА РАБОТА !!