53

Анонимен

преди 8 години

Те по селата още си карат москветата с черните номера. Държавата насила прави честни хора престъпници.

52

Анонимен

преди 8 години

обществени услуги предоставяла държавата ,ама тези услуги колко пъти да ги плащаме веднъж в данъци,после акциз на всеки литър сега и винетка 50% отгоре ,между другото и екотаксите и те нагоре даже и за ел. автомобил??????? абе много скъпи тези обществени услуги бе повтарящия

51

Анонимен

преди 8 години

Що бе, да не ви се увеличиха и заплатаите с 20 процента? ***!

50

за 66,67..

преди 8 години

Така е брато...!РЕВАТ , КАТО МАГАРЕТА ЗА ТИЯ ВИНЕТКИ !ДИРЕКТИВИТЕ И УКАЗАНИЯТА НА БКП --ТРЕБВА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ!/...нали , требва да ПОКАЖЕМЕ ,че "комунизЪма" ...беше ПО ДОБЪР ОТ "ДЕМОКРАЦИЯТА"ХА,ХА,ХААА..../"НЕПРЕЖАЛИМ" Е ЗА ХАЙЛАЗИТЕ , АЙДУЦИТЕ И КАНАПИТЕ .....ТАКА ДА ЗНАЕШ!!!!

49

doichland

преди 8 години

Защо тук в германия леките автомобили не плащат винетки? Ще ви кажа! Защото тук в германия в акциза на бензина е включено всичко. Второто което е И най-важното че нямат мутри и мутреси като при вас в тикво-мутрестания! И трето в германия няма такива разбирачи както при вас!!!

48

Анонимен

преди 8 години

Скоро бях в едно село. Всяка къща има по една до две леки коли. Данъка за къщата е 5 лв. на година , повтарям НА ГОДИНА . Варят ракия и гледат прасета и телета без да плащат никакъв данък . Сега какво искате да почнем да им даваме рента , че живеят на село . Е ми като не им харесва да дойдат в София , тука е по евтино . Ай сиктир.

47

Анонимен

преди 8 години

Стига сте ревали за тези винетки. Те даже са и евтини. Поскъпването е 8 лв. на месец или 26 стотинки на ден . Една кутия цигари е 5 лв. на ден , а за месец 150 лв. Е и сега какво на луди ли се правите или такива са указанията от Позитано 20 .

46

Karuca kupe

преди 8 години

1300 i kusur godini Bulgaria...:-):-):-)balgarski automobil nikakav...:-):-):-)Povtariachi mnogo...:-):-):-):-)Razbirachi mnogo...:-):-):-):-)Prepisvachi mnogo...:-):-):-)Injeneri mnogo...:-):-):-):-)Ucheni mnogo.....:-):-):-):-):-)Finansisti mnogo....:-):-):-):-)Juristi mnogo....:-):-):-):-)Arhitekti mnogo...:-):-):-):-)Betonni paneli mnogo...:-):-):-):-)Monastiri i cherkvi mnogo....:-):-):-):-)Piani mnogo...:-):-):-):-)Dupki mnogo...:-):-):-):-)Um hich...:-):-):-)

45

Анонимен

преди 8 години

Този репортаж е абсолютна глупост-ами ,че тези които имат кола да не ходят само до гробищата-иначе за какво им е тази кола?

44

:-D

преди 8 години

Нна тези съм уверен,че 90% от автопарка им е без номера. Няма да купят и винетки.А дали имат книжки?

43

Инженер

преди 8 години

Повтаряча... И без това, хората по селата са достатъчно смачкани от 25 г. държвен геноцид. Сегашните "мерки" са просто продължение на целенасочена политика на обезлюдяване на България. Затова в големите градове не се диша, защото само там има що годе условия и прехрана. По селата на много места училището и аптеката са затворени, автобус няма, веднъж седмично минава маршрутката с хляба и ако го няма Москвича, един аспирин не можеш да си купиш. *** си като тези, които ни управляват (и нагъл).

42

Анонимен

преди 8 години

Какъв си ти да казваш кой да си купи автомобил бе,някой община напоследък да е направила Безплатен паркинг????ама а по добре да се плаща рекет с нас в синя зона,акциз на горивата и пътен данък + свинетка павлова а пътя да е на дупки и вълни а парите усвоени в нечии джобове

41

Анонимен

преди 8 години

Единствената грижа на гробарите е да съдерат и последната риза от гърба ни!!! такова бездушно и арогантно некадърно управление не е имало досега.

40

ROSEN

преди 8 години

Като чете всички коментари има един изход. Без винетки по второстепенни пътища.Винетката 300 лева за магистрали и първостепенни - само годишни.Не плащайте нищо по пътищата които се построили. Стъпите ли на новите пътища - 300 лева.Така доволни ли сте?Сигурен съм, че не. Никога не сте!

39

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНяма как да няма инфлация, при положение, че еврото се обезцени доста, а ние сме във валутен борд. Като добавим и вдигането на цената на тока и данъците - инфлация има, и то сериозна, но Владко с мозъчето Гладко още разучава упътването на калкулатора, дето си е взел онзи ден от магазина за левче срещу МФ.

38

vfvfvvf

преди 8 години

"Игрите на глада част 3 - Бойка присмехулка" ще се снима в България

37

Анонимен

преди 8 години

Що не снимахте пътя към Ножарево, или това, което е останало от него? Тия вече са в гроба ( ГЕРБ ), за това и сега се опитват да стартират безобразно скъпи проекти, за да вземат каквото могат.

36

Наблюдател

преди 8 години

Само ГЕРБ могат да измислят такава простотия! Личи си че са профукали и заема от 16 милиардаКъде в ЕС има винетки за 2-3 класните пътища ?! Тия са по-леви и от Станишево - Орешарската мафия!

35

Анонимен

преди 8 години

До повтарямПОВТАРЯМ !!! 1. НИКОЙ НЯМА ПРАВОТО ДА МИ НАЛАГА ДЪНЪК ИЛИ ТАКСА ЗА НЕЩО КОЕТО ВЕЧЕ СЪМ ПЛАТИЛ И ПОСТРОИЛ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ РЪЦЕ !!!2. КАРАНЕТО И ПОЛЗВАНЕТО НА АВТОМОБИЛ СИ Е САМО И ЛИЧНО МОЯ РАБОТА И НИТО ГЕРБ, НИТО НИКОЙ НЯМА ПРАВОТО ДА МЕ ОГРАНИЧАВА В ТОВА МИ ПРАВО КАТО МИ НАЛАГА ТАКСИ ИЛИ КАКВОТО И ДА БИЛО !!!3. КАКВО МОЖЕ И КАКВО НЕ МОЖЕ Е ЗАПИСАНО В ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖ. ПО ПЪТИЩАТА !!!

34

Анонимен

преди 8 години

Увеличават винетките с 50%. Бойко даде препоръка да бъдат увеличени и местните данъци, тоест пътния данък за автомобил над 100к.с. Пък същевременно ни убеждават, че в Бълария нямало инфлация!