22

Анонимен

преди 8 години

До OdysseusОдисейчо, защо не си намериш някое хоби - пчеларство да гледаш мед, или да събираш капачки от питиета или нещо такова да ти успокоява нервите? Може да се научиш да свириш на акордеон дори!

21

Анонимен

преди 8 години

Познато, познато, и ние 90те скачахме, и ние се надявахме, и ние мечтаехме да живеем като богати западноевропейци, дори бяхме толкова наивни да вярваме, че като влезем в ЕС мечтата ще се изпълни, уви...

20

Анонимен

преди 8 години

Всичко което е започнато от американците е като приказката: Приластена и изоставена.Я вижте щое е било България и що е днес. Не правя сравнения. Който е имал очи е видял. Който има разум оценява.

19

до 30

преди 8 години

Как е оди сейчо на парче ли ти плащат или на вечер като гледам доста си се разпенил идат празници ще ти преведат и някое бонусче не се бой само трябва да се стараеш.

18

Бай Иван

преди 8 години

Днес ми "светна" един пъклен план на арабите който не ми се нрави много, много.Според метеоролозите след 30-40г. на арабския полуостров ще е непосилно да се живее. Затова са и тези преселения към Европа. Имат доста пари и са способни да си го позволят.

17

ама ха

преди 8 години

днеска е путин ден /казах и на жената, да нема после - ама за не знам и .../, та днеска се пише само за путин и производни - какви араби и пролет посред зима!

16

11

преди 8 години

До OdysseusЕй, да ти напомня, че трябва да си пиеш хапчетата - болен си!И абсолютно неграмотен по география. Ей такива като тебе трябва да се трепят още в зародиш без обяснения защо.

15

456

преди 8 години

До Анонимен"ПУТИН Е НАЙ СЛАБИЯТ И НЕУСПЕШЕН РУСКИ ПРЕЗИДЕНТ В ИСТОРИЯТА НА РУСИЯ"Да бе друго си е Горби петното и Елин алкохолното петно!Тези продадоха Русия а ПУТИН си я отвоюва обратно!Та в този дух на мисли ,ти си най калпавия *** на мумията сорос!!

14

Анонимен

преди 8 години

Най-масовите убийци на света не са ислямистите терористи а държавите практикуващи държавен тероризъм. Къде са затритите 3 милиона българи за прехода, те жертва на исламистите ли са или на разсипията, която демогогски се маскира като реформи и каквото там се сетите, само да не стане ясна разсипията. Коя държава може да просперира с услуги? Без икономика.

13

Анонимен

преди 8 години

а демокрация ли е това у нас медиите да не съобщават буквално дадено изказване а да го коментират и манипулират, преразказват както дявола евангелието и вместо основните новини да съчиняват жълти новини и скандалчета. Журналистите да са парично зависими и да са принудени да си правят нонстоп автоцензура, най-котираните журналисти да имат минало на агент Алберт и тн или да са целували ръка на Живков превити като кучета?

12

До 14

преди 8 години

Ти пък се хвана на провокатора (коментар 2). Коментар 2 е толкова абсурден че не си стува на му се отговаря

11

Анонимен

преди 8 години

България се употребява с управление в чужд на местното население интерес. Малкото ресурси на страната се източват полубезплатно. Най-елитната младеж както по времето на еничарските набори безвъзвратно напуска страната и завинаги е откъсната от българската народност. Страната ни е задължена да приема ислямски бежанци-пришълци а няма възможност и право да си приеме българите от Молдова, Украйна. Златото ни се копае на аванта. Чужди монополни корпорации ни продават *** на техните индустрии и

10

11

преди 8 години

До ЗападноевропеецЗдрасти, Кончита! Кво прайш тука? Зацепил ти се е рашки трибуквеник ли, а?

9

Анонимен

преди 8 години

Ако ресурсите на ислямските държави не бяха ограбвани, щеше да има мир и спокойствие. Стотиците американски бази по целия свят какво са - миролюбива политика или що? Когато Ирак и Афганистан са окупирани, по-добре ли са отколкото Сирия.

8

Анонимен

преди 8 години

извинете, но протестърите у нас също ли са мечтатели които не ядат сърца за разлика от другите идеалисти или какво са? Чудото Захариева щеше ли някой да го забележи, ако не беше от протестърско потекло? Въобще който иска да стане политик трябва да се продаде и то правилно.

7

българин

преди 8 години

Проблемът се корени в исляма-като религия,философия,правен ред и пр.Тази античовешка религия "цъфти"върху необразоваността и простотията на изповядващите я.Хр.свят десетки години въздействаше върху арабите-и нищо.Сега те се ръководят само от мюсюлмани.Резултат-плачевен.Ще се върнат 200 години назад.Решението е в изкореняване на исляма.Друго решение няма.Вижте,че у нас помаците започнаха да подражават на арабите по облекло,маниери,и непоносимост към нас-християните.

6

Луцифер

преди 8 години

Всичко стана както са го замислили престъпнните мозъци в ФБР. И лошото е,че краят ще е плачевен.

5

до 6 анонимен

преди 8 години

Питай звездобройците бдят над чистотата на изказа ха-ха.

4

Анонимен

преди 8 години

Не харесвам арабите и ги намирам за брутални и отвра'тителни про'стаци. Единствения дюнер който съм купил от арабин го изхвърлих без дори да го опитам. Да обясняваш на арабин за "демокрация" е все едно да обясняваш на магаре за Моцарт.

3

Анонимен

преди 8 години

В украйна хунтата е сбъдната мечта, нали?И откъде сте сигурни че ЦРУ не е целяло постигането на точно тоя резултат - разпад на държавността, ислямизъм или ги мислите за толкова ***?