118

Веселяка

преди 8 години

До АнонименЗащо трябва да плаща за собствената си земя? Украинската олигархия и САЩ съсипаха Украйна и сега нека чакат *** да ги оправят.

117

Анонимен

преди 8 години

ЕС слаб, несигурен, безсилен! Русия е единствената стабилна европейска държава!

116

Анонимен

преди 8 години

РУСИЯ Е ФИНАНСОВ ПЪТНИК И ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ СЪВСЕМ СКОРО ТОВА Е НЕИЗБЕЖНО!!!...Тя Русия 90те беше развалина като България, със рухнала икономика а американските агенти шетаха свободно и разпределяха богатствата. И от тогава така се разпадна, че вече е пета световна икономика и първа военна сила която поставя условия на САЩ. А България още повече затъна в тинята на мизерията.

115

Анонимен

преди 8 години

Сега запомнете , една рубла вече е под 3 стотинки, ще ви пиша пак скоро когато рублата стане стотинка...Една японска йена вече е 1,4 стотинки.

114

Анонимен

преди 8 години

РУСИЯ ПЪРВО ДА ПЛАТИ НЯКОЛКО СТОТИН МИЛИАРДА ДОЛАРА НА УКРАЙНА ЗА ТОВА, ЧЕ ИМ ОКРАДЕ ЗЕМЯТА И СЪСИПА ДЪРЖАВАТА ПОСЛЕ И НА НАРОДА НА СИРИЯ!!!!!!!!!-------------------------------------------------РУСИЯ Е ФИНАНСОВ ПЪТНИК И ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ СЪВСЕМ СКОРО ТОВА Е НЕИЗБЕЖНО!!!

113

Анонимен

преди 8 години

Ще изпълни, ще изпълни, всичко ще изпълни Турция!

112

Анонимен

преди 8 години

Е и ? Тя русия и извинение искаше па кво стана ?

111

Анонимен

преди 8 години

Мечешкото месо е деликатес в скъпите ресторанти

110

Анонимен

преди 8 години

Сега запомнете , една рубла вече е под 3 стотинки, ще ви пиша пак скоро когато рублата стане стотинка, а *** искат извинения, компенсации, забраниха зарзавата

109

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДо 206 звучишанс като терористите, те само руски стоки купуват, калашници, с300 зенитни ракети и т.н...

108

Анонимен

преди 8 години

РУСИЯ ЗАПОЧНА СЪЩО ДА ПЕЧАТИ ДОЛАРИ НА ПОРАЗИЯ. ..Значи Русия силно я е засърбял гъ... и трябва спешно да бъде начесан.

107

Михал

преди 8 години

До Румбо--189;Тя Русия направи САЩ такива. След ВСВ САЩ демобилизираха армията си.Преустановиха опитите с Ядрено оръжие.Консервираха самолетоносачите.И др. Русия не демобилизира военовремената си армия до 1948 г. 48 г блокираха Зап.Берлин. 1949 г взривиха атомна бомба, открадната от Сем. Розенберг--Еврейски комунисти. 1950 г подпалиха Корейската война. 1953 г смазаха бунтовете в ГДР. 1956 г смазаха Унгарците. и мн.др. Чети и питай бре.

106

Анонимен

преди 8 години

До баба ВунаПо добре и на място е защо не излезе новината че една рубла днес падна до две мизерни български стотинки, а уж русия щяла да накара турция да е на колене, да унищожи турската икономика, да изпепели турове и да ги превърне в течно стъкло...

105

Анонимен

преди 8 години

Другари купувайте само руски стоки !!! Да живее Русия !!! Да живее другаря Путин !!!

104

НФБ

преди 8 години

До OdysseusИДИЛ МАСОВО ПЕЧАТИ ДОЛАРИ СЪВСЕМ НОВИ И СЪВСЕМ КАТО ИСТИНСКИТЕ. ...ДОЛАРИ Е КОМПРОМЕНТИРАН. .КАСАЕ СЕ ЗА МИЛИАРДИ. ..КАКВО ПРАВИМ...РУСИЯ ЗАПОЧНА СЪЩО ДА ПЕЧАТИ ДОЛАРИ НА ПОРАЗИЯ. ..КОЙ РАЗБИРА ТУК СЕ СПИРА. ..

103

А?

преди 8 години

Махти женчовците!!! Изхрачиха се в лицето им,а те хленчат!Ади бе,*** нци, ко стана?!?

102

Анонимен

преди 8 години

Русия иска компенсация от Турция за сваления СуРуснаците съвсем са изтрещели. Напада те един разбойник в случая Русия ти му забиваш една тупалка от което носа на разбойника се разплесква. На другия ден разбираш че разбойника Русия иска компенсация от теб защото си му разбил носа когато те е нападнал. Пълен абсурд, в който са убедени единствено русофилите.

101

пампайская столица

преди 8 години

До домати той вече влязъл.Компесации немогат помогнат.Бития-бит,е..ния-е.ан!

100

кубанская столица

преди 8 години

До Анонимен 184Вие сте забравили още едно условие: Путин е казал, че турците ще отговорят до домати ( надявам се, че този фразеологизм е понятен за българи). Скоро ще виждаме турските домати. Интересно, имат ли те нормална форма?

99

Шаринкова

преди 8 години

Боли като е отзад.От зор чак му злезе втора глава на дръгливия орел.