22

Един Българин

преди 8 години

До 23А вие може би искате вие да сте имали "продължение" с него? Не е редно студенти и асистенти да имат "такива от(с)ношения" пък били те мъж и жена. Това е проблем определено за студентите, но е неетично и от страна на асистентите...

21

Вик

преди 8 години

някога и аз съм имала при него лекции, но нито проблеми съм имала, нито съм чувала разни слухове за него.

20

Анонимен

преди 8 години

И къде е сензацията в тази новина? И двамата са пълнолетни, и двамата могат да имат сексуални отношения с когото си поискат, без да бъдат наказвани. Не виждам тежка причина студентът да си прави публична изява за това че мъж го харесва, все пак такива случаи като този са ежедневие. Ако не му е отървало, можело е да свърши с нормален разговор на четири очи. За да дава изява за случката може би има и продължение.

19

spider4o

преди 8 години

И в крайна сметка си завърших сполучливо, та дори карам сега докторантура в чужбина, така че проблемът едва ли е в моя телевизор ;) Запомних от него само, че е страшно злобен и ехиден индивид с огромно самочувствие ("Над мен, колеги, стои само правото и Господ."). Това не му пречеше да нарича капандурите в стаята - шамандури :D Никой не се осмели да го коригира, разбира се.

18

spider4o

преди 8 години

...пишех през всичките 20 мин на специално измисления за мен колоквиум. Накрая - "Много телеграфно написано, не сте подготвен за повече от среден 3, за компенсация за следващия път искам да изготвите доклад". До края на часа не спираше отново вербално да ме атакува и обвинява за щяло и нещяло без видима причина. Аз, разбира се, повече не стъпих при него, а той ме бил заплашил, че съм щял да попадна в "черен списък" и никога да не завърша. Е, аз си взех изпита при професора, който водеше МПП...

17

spider4o

преди 8 години

Този злобар ми водеше упражненията по МПП 2008/2009 г. Още първият встъпителен час ме набеляза мен и още двама колеги и не спря да се заяжда с нас, макар че отговаряхме добре на въпросите му. За назидание ни даде за следващия път колоквиум на следващите 5 теми (които още не бяхме взели!). Другите две момчета се отказа въобще да влизат повече при него, аз обаче се амбицирах, изчетох учебника, сдобих се с допълнителни материали. На следващата седмица сядам и пиша всичко научено...

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонименно пък е възможно и друго, а именно че младежкото ГЕРБ отмъщава за съпруга на Десислава Стояновамладежкото ГЕРБ не си пада по гнуcни червени пeдали

15

Анонимен

преди 8 години

разбира се,че ще има и студенти,които да са ЗАД НЕГО,но не може всички там да са с хомо ориентация...

14

Анонимен

преди 8 години

Никога не вярвам на новини поднесени от медиите, винаги чета между редовете и си правя изводите. Възможно е този преподавател да е обратен, но пък е възможно и друго, а именно че младежкото ГЕРБ отмъщава за съпруга на Десислава Стоянова. Спомняте си, че тези младенци стоят преди всички избори посред нощите пред ЦИК, за да се регистрират ГЕРБ като първи подали документи. Такива *** са готови на всичко. Истината винаги е някъде по средата.

13

до 11

преди 8 години

Стотици са!

12

Анонимен

преди 8 години

Това е същият преподавател, който скъса, а след това писа тройка по милост на мъжа на бившата здравна министърка Десислава Атанасова. След това имаше доста проблеми и срещу него имаше заплахи за живота му. Явно това, че не се е поклонил все още го преследва.

11

анонимен

преди 8 години

чувала съм че в юридическия имало много такива

10

бивш министър

преди 8 години

Аз такива колко съм оправял, ехее! Даже те ми четат лекциите си докато аз работя тежък физически труд! Имах само шестици! Така и завърших като пълен отличник на випуска!

9

Анонимен

преди 8 години

Е кой доцент или професр ще си дава всичките лекции в писмен вид, пък даже и три свой книги е така без нищо! И то точно на този, а не на друг студент?! Много ясно, защото го харесва! Студента не лъже!

8

Анонимен

преди 8 години

Аз щях да му разцепя дирника и сега щях да бъда високо уважаван адвокат.Щяха да ме снимат в БИГ брадър.

7

Анонимен

преди 8 години

Не беше ли този скъсал на изпит съпруга на Десито от Герб?Ако е той няма нищо чудно в атаката срещу него.

6

Ай моля ви са ся

преди 8 години

Щом са искат младите нека са земат

5

Светлин

преди 8 години

:D, този открай време си има тази слава. Спомням си, че още преди 5 години (когато бях студент), мой колега от юридическия факултет ми беше казал, че му е предлагал подобни офертички. Даже си имаше някакви постоянни клиенти.

4

Проф. Пендехо

преди 8 години

Еми зажаднял е за млада плът човекът, к'во толкова.Пък и са пълнолетни, могат сами да си решават как да си изкарват оценките!

3

Анонимен

преди 8 години

Ама то е ясно, че са зад теб - натопорчени.