54

Анонимен

преди 8 години

До от ЮАРТи като си в ЮАР не се коментирай българските национални интереси. Или си в Анадола?

53

Анонимен

преди 8 години

Какво падение, какво национално предателство, само за едни жълти стотинки! Бойко, Плевнелиев и сие трябва да бъдат съдени или ако толкова обичат турците-прав им път! За тях границата е отворена!

52

Мюсли

преди 8 години

А тоя лакей на Ам-гъл прилича на селски хитрец . Трябва да пише нов прочит на стратегическите си дълбочини , там Русия е изобразена като слаба държава. Да почва пак да мери и да пише , щото ще усети Руския ботуш върху смешният си мустак.

51

Мюсли

преди 8 години

Нашето най -голямо нещастие е,че сме толкова далеко от бог и толкова близо до Турция. Няма прокопсия от тия нежни , убави , справедливи , работливи , честни комшии. Няма да ни оставят докато някой не им премери стратегическата , историческата и културната дълбочина дълбоко отзад.

50

Анонимен

преди 8 години

б.б. и плев... са СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!! ПОСРАМИХТЕ левски и Ботев !!!

49

ТОМА ТОМОВ

преди 8 години

И ДРУГО----ОРИГИНАЛНАТА ФРАЗА НА ЗАГЛАВИЕТО НА КНИГАТА НА АХМЕТ ДАВУТОГЛУ --- ''СТРАТЕГИЧЕСКА ДЪЛБОЧИНА''.... Е ОТКРАДНАТА И ВЗЕТА ДИРЕКТНО ОТ ИЗРАЕЛСКАТА ВОЕННА ДОКТРИНА ОТ 1994-1996 ГОД., ЗА ЗАЩИТА НА ИЗРАЕЛ.ИЗРАЕЛ НЯМА СТРАТЕГИЧРСКА ДЪЛБОЧИНА ЧИСТО ГЕОГРАФСКИ !А ТУРЧИНА МОНГОЛЕЦ ДАВУДОГЛУ Е ОТКРАДНАЛ ИЗРАЗА ОТ ИЗРАЕЛСКИТЕ ВОЕННИ.

48

ТОМА ТОМОВ

преди 8 години

ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ВСИЧКИ В БУЛГАРИА ??ТАКАВА ДУМА, ФРАЗА ИЛИ ТЕРМИН ''НЕО ОСМАНИЗЪМ..ИЛИ НЕООСМАНИЗЪМ СЛЯТО ИЛИ ОСМАНИЗМОС' КАКТО Е ОРИГИНАЛНАТА ДУМА, В КНГАТА НА ДАУДОГЛУ === НЯМА !!ТАЗИ ДУМА Е НАПИСАНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ ГРЪЦКИЯ АВТОР-ГЕОПОЛИТИК СПИРОС ВРИОНИС, ПРЕДИ 18 ГОДИНИ, ПРЕЗ 1997 ГОДИНА..-- В КНИГАТА МУ '' КЛИО СЕ СРЕЩА СЪС СИВИЯ ВЪЛК''. НА ТУРСКИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ТАКА---YENI OSMANLIIYE, или YENI OSMANCHILAR, или ИЕНИ ОСМАНЛИЧИЛАР.В КНИГАТА НИКЪДЕ НЯМА ТАЗИ ДУМА -- ''НЕООСМАНИЗМОС''.

47

Анонимен

преди 8 години

Абе Кери що е пак в Кремъл да маха с опашка?И да благодари от името на САЩ за Руското сътрудничество?нали баха за изолация на Русия?!

46

до 74

преди 8 години

А някой пита ли сърбите,когато им отнеха Косово? Защо са тези двойни стандарти и всички мълчаха,когато разчлениха Сърбия и създадоха най- мафиотската нова държава ? А защо не погледнеш и по назад в историята, когато лишиха България от западните покрайнини,Беломорието и северна Добруджа? Така е -силните правят каквото си искат!

45

Анонимен

преди 8 години

Турчинът не идва за добро, защото ще иска нещо от България и то безплатно! Целта на Ердоган е нова Османска империя и всичките му подчинени изпълняват повелята му! А за да се докажат като "големи" ,свалиха и руския самолет!

44

Анонимен

преди 8 години

Как така някой подарява земи и хора на други?!?!Малоумщина!А къде с Кримските татари? Някой пита ли ги за нещо?Хора,при руснаците всичко е извратено,лошото е че където се докоснат извратяват и други!

43

Селянин

преди 8 години

Само бомби ще ги оправят и тях и САЩ иначе поука няма да си вземат.*** взеха да се мислят за империалисти влизала в гръцкото въздушно пространство и гърците все им прощаваха нали са съюзници в алианса НАТО.Само че ря.заните каски много си повярваха. Е неизбежно е да се мислиш за недостижим срещу Русия,а и те са в пълна бойна готовност откакто мюсюлманите се взеха за важни в региона.Не могли да разпознаят самолета!!!! Алооо Та*ъоглу много съчинения свободен стил....

42

Шаран_БГ

преди 8 години

Няма страшно момчета ! Дръжте чичо Сам за фрака, че мамата си трака!

41

anonimen

преди 8 години

Ami togava ne gleday seriali ,a sgotvi ne6to

40

Анонимен

преди 8 години

търпението на турция към руските провокации се изчерпва и дребния ще яде още шамари.новината е че китай и турция направиха жп връзка заобикаляща русия. включва казастан азербайджан до грузинското пристанище поти,от там за турция

39

от ЮАР

преди 8 години

Поне ще се научат рашките да спазват правилата, да не летят с изключени транспондери и да не влизат през НАТО-вски граници. Турците ги предупреждаваха в течение на месец и половина. То не бяха ноти, то не бяха протести. Накрая ги думнаха. А сега да видим, дали Русия ще нарушава възд. пространство! Било то в Турция, Прибалтика, Норвегия или Англия! Руснаците все повече се оливат във външна политика. Сега като им посвият още цените на петрола, ще ги видя колко са курназ!

38

Анонимен

преди 8 години

Хора, не мога да понеса дори за 5 минути турски сериал без да ми се преиска да ритна телевизора. Ако ме накажат да бъда заключен в стая с телевизор по който вървят само турски сериали ще предпочета да се самоубия пред гледането на турски сетиал.

37

Анонимен

преди 8 години

БОЙКО БОРИСОВ Е *** И ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!

36

по съседски

преди 8 години

"По думите на Борисов няма как, ако една или друга държава са с влошени отношения, да се случат големите проекти. Българският премиер допълни, че е хубаво да има мир и икономиките да се развиват."Ще делим петрола на ИД?

35

БГ пословица

преди 8 години

До Давутоглу:Да бе мирно седело, не би чудо видело!