121

ss

преди 8 години

Отворих си Библията. Прочетох цитираното място с "описанието" на Иисус..Ела Господи да си прибереш версийте!!

120

Анонимен

преди 8 години

ДАЛИ МУ НА ДРУГОВЕРЕЦА ЕДИН ЧЕРЕП ОТ ДРУГА ЕПОХА: КРАЙ ТОВА Е ЧЕРЕПА НА ЧИНГИС ХАН!!!!!!!!!!!!!!!МЪРЛЬОТО НЕ МОЖЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ ТОВА Е ЧЕРЕПА НА ХРИСТОС!!!!!!!НО САМИЯ ФАКТ, ЧЕ ЕВРЕЙНИ СА МУ ГО ДАЛИ Е ПОКАЗАТЕЛЕН, ЧЕ СА МУ ДАЛИ ЧЕРЕПА НА ЮДА!!!!!!!!!!!!!!1----------------ИЗВОДА Е: БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА ВСЕКИ ЛУД МОЖЕ ДА СИ ГОВОРИ КАКВОТО СИ ИСКА ПА КОЙТО МУ СЕ ВЪРЖЕ!

119

Аннабел-Ли

преди 8 години

През онази епоха (както и сега) са живели и красиви и грозни хора. Защо ли господина Ричард Нийв е решил, че Христос е бил от грозните и отблъскващите, не знам. Факт обаче е, че е искал да се погаври с християните и е избрал да реконструира някой от грозниците..

118

Мария

преди 8 години

Що за глупост... ПО чужд череп да се прави реконструкция... Все едно да се каже, че всички българи от 21 век изглеждат еднакво, на база на един от тях... Що за простотия и псевдонаука!

117

tih velikan 681

преди 8 години

Imeno,che ne se e razlichaval ot apostolite po vunshen vid,a po harakter i Bojestvena lyubov kum nepriatelite si.I e vajno da spomena,che toi edinstven e vuskrusnal,za razlika ot Mohamed.

116

Анонимен

преди 8 години

Що изглежда толкова шашнат тоя Исус?

115

Анонимен

преди 8 години

Реконструирания Исус има леко нал'удни'чав поглед което трябва да ви накара да се замислите за някои неща които ви натрапват.

114

To6

преди 8 години

Защото има неверници като теб.

113

Анонимен

преди 8 години

Такъв човек не е съществувал. християнството е основано от хора през 2-3 век. Ако той наистина е бил месия, както смятат неговите последователи, защо още тогава света не станал друг - по- хармоничен, по-добър и т.н.?? А си е все още такъв първобитен? Б-г не може да е човек. тази ръкотворна религия се базира на юдиазма - копи и пейст с много изкривявания, които да са в тон със съчиненията на основателите си....

112

ВИВИАН

преди 8 години

Реконструкцията може да бъде на чернокос и тъмноок човек - но красив и одухотворен, и може да бъде на чернокос и тъмноок човек - грозен и отблъскващ и с животинско и жестоко изражение.. Та ясно е ,че целта на въпросния Ричард Нийв е да похули Христос и да се гаври с християните.

111

Горан

преди 8 години

Изчел си, ама мисли малко и ти... Исус е бил човек, след като е умрял на кръста! Това, че е възкръснал, е хубаво, но за съжаление преди това е измъчван и умрял!

110

Анонимен

преди 8 години

Македонец е!Делял е от дръво паметника на Адам и е поцрънел.Не се е различавал от учениците си, защото и те са македонци, оттам и пръвия Папа пак е ...

109

Анонимен

преди 8 години

Изчетох маса глупави коментари и разсъждения. Човек винаги се опитва да обясни необяснимото като му приписва човешки качества - Христос бил евреин, бил женен, бил дърводелец и прочие идиотизми. Христос е Господ-Бог, част от триединния Бог и като такъв няма нито човешки качества, нито е изглеждал като на тази снимка. Той има божествени качества, защото не е човек. Малко хора знаят, че евреите ненавиждат християните повече от мюсулманите. Това е и причината за тези кощунствени глупости.

108

ALIS

преди 8 години

Христос може и да е бил брюнет (не на всички икони е изобразяван рус и синеок - на много икони е с тъмна коса и очи, но с фини,изящни черти и одухотворено лице), но със сигурност този типаж, който ни представят,е на някой грозноват местен човек.Например брюнетът Антонио Бандерас е красив, а някой си друг брюнет(примерно съседът ти) може да е грозник и с простовата животинска физиономия.Така че тази реконструкция е пълна гавра с Исус Христос.

107

Горан

преди 8 години

Не е вярно бе! Ние си имаме ексклузивен представител на Христос за България - Коцето Калки! Няма какво да ни заблуждават как е изглеждал!

106

Анонимен

преди 8 години

Ако е съществувал най-вероятно е бил много интелигентен и добър оратор. Силно се съмнявам да е бил под 1.60, по-скоро е бил висок с добра осанка и царствен вид. Не вярвам нито за миг в божествената му история. Просто хората са били много по-глупави, наивни и са имали нужда от надежда. И сега има подобни хора. Ръководители на секти, пирамиди и разни духовни водачи. Номера да се представиш за сина на бог,а не за самия бог е много хитър.

105

Анонимен

преди 8 години

до Нещо което може би не знаете :подкрепям. И в трите т.нар Авраамически религи повлияни от старата религия Зороастризъм, която е първата монотеистична религия.Зороастър е пророк на Ахура-Мазда (добрият Бо)г и от него не произтича никакво зло.Злото и доброто имат различни начала.Религията е била разпространена в Персия и първият удар срещу нея нанася Александър Македонски. Зороастирзмът е съществувал пради християнството и исляма и тези религии са повлияни от него.

104

БЪЛГАРИН

преди 8 години

ПЪЛНИ ТЪПИЗМИ!АЗ СЪМ ХРИСТОС ....И ТОЙ Е В МЕН!!!!!ЗАЩОТО СЪМ --ЧАСТ ОТ БОЖИЕТО ЧУДО НА ЗЕМЯТА НАРЕЧЕНО---"ЧОВЕК"!ТОВА Е ИСТИНАТА И СМИСЪЛА НА ЛЕГЕНДАТА И ПРЕДАНИЯТА....!!!!!ДРУГОТО СА ..."НАУЧНИ ТЪПИЗМИ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

103

До невероятно!

преди 8 години

Залови се здраво за нещо друго!ти не беше ли йога миналата седмица?

102

без заплата

преди 8 години

Не е разперил ръце...