53

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 73,в продължение на целия 19 в. българите са се включвали като опълчение на страната на руснаците във всички руско-турски войни - всяка от тях (без последната) приключва с избиване или изселване на българи. Затова и се появяват хора като Георги Раковски, Васил Левски, Христо Ботев, Захари Стоянов, Георги Бенковски, които изповядват виждането, че българите трябва да се освободят сами и да не разчитат на външна помощ. Кулминацията са Априлското въстание и Старозагорското въстание

52

Анонимен

преди 8 години

Molya vchichki "bratushki" sprite komentarii!Razberite ima strani:Bg, Chernogoriya i t.d.A ima derzhavi:Britaniya,Franciya,Germaniya,Rossiya,a ne kopladorski bokluci Ssha,Konada i Avstraliya,obrazuvani ot banditi i prostitutki.Xora imate moral,pomnite zaveti na Botev,Levski ,Vazov:Chista i svyata republika.Ako te bili zhivi ,garantiram:ispadnali v uzhas ot evropeyiski cenosti,koito za edin normalen grazhdanin absolyutna gnusotiya.

51

Анонимен

преди 8 години

Благодарение на православието българския народ е оцелял през 500-те години азиатско робство и се е съхранил.Благодарение на него сега не носиш *** и не викаш ,,Аллах акбар".То ни свързва с руския народ,както и езика.Благодарение на него са ни освободили.

50

Анонимен

преди 8 години

63.След дъжд качулка ,Гледай в бъдещето какво е сега!Сега и по суша и по въздух, на Турция е забранено да влиза в Сирия !След като и Американците казаха , да не поддържат И.Д , като купуват петрол от тях. Последно показаха на турските пазари , сирийски исторически ценности , от разрушените музей в Сирия !

49

Анонимен

преди 8 години

В интерс на истината нащо бсп никога не се възхищавало на турция директно, само приставаше на депесе, първо от няма накъде , а след това им хареса.

48

от ЮАР

преди 8 години

Откъде накъде Турция ще се извинява - руснаците месец и половина всекидневно им нарушаваха възд. п-во. И отнесоха тоягата. Летят с изключени транспондери и го правят редовно над Ламанш, над Норвегия, Прибалтика, Финландия. Е, сега да им е за урок - няма да смеят да правят тия номера в НАТО-вско небе! Русия е която трябва да се извини. Русия анексира чужди територии, праща зелени човечета и други бандити насам-натам, събаря граждански самолети с по 300 човека и не се извинява даже!

47

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 62,"вашите" проблеми са общи, наши проблеми - а те са, че далаверките си вървят и газта за нас продължава да е сред най-скъпите в Европа.

46

Анонимен

преди 8 години

До ПешкоПопитайте на Плевенлиев той е "велик държавник"!

45

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 61, не се притеснявам, просто не мога да се начудя на пропагандата тип "1984", която приложиха кутевисто-путинистите - до оня ден Реджеп беше аверче и аркадаш, днес е първи терорист и петроловносител. Дори според най-мекия критичен поглед това само означава, че Вова Правдата много добре е знаел и преди за вече "доказаните" контрабанди на Ердоганя, но си е трайкал незнайно защо.

44

Анонимен

преди 8 години

До турчиннобеловите награди не значат НИЩО!! Поне в съвременния свят.И Обонго получи нобелова награда, и то за мир, а виж какви интриги и войни забърква!

43

Анонимен

преди 8 години

турция под карантина. Свински грип.

42

Анонимен

преди 8 години

До ПешкоПо-добре Вова от вашата тиква!

41

Куликов

преди 8 години

Другаря Путин да се извини на своя народ че не е предприел мерки - а имеено след предупреждаването на руския посланник , да не пуска самолети без охрана. Ако имаше две файтърчета покрай су-то , турските ефчета щяха да си трайкат и да си излъчват предупрежденията само.

40

Анонимен

преди 8 години

До Пешкоза вашите проблеми притеснявай

39

Анонимен

преди 8 години

До Пешкоза всичко си има време, не се притеснявай

38

Анонимен

преди 8 години

55. Сирия е затворена за Турция ( турските стоки са спряни за Русия !Това е резултата ! За какво да се срещат !

37

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 58,Сега Турецкият паток е много гаден, а Вова Балшой Джамия вече няма да открива балшой джамии с Реджеп Държавника

36

Пешко

преди 8 години

Ех, ама преди две-три седмици турските стоки бяха много шик, а Ердоганя беше пример за държавник нали така, другаре

35

Primat anаd

преди 8 години

Ердоган няма да се извини , той не е свалил самолета без да иска , че да се извинява. Путин също знае , че Ердоган няма да се извини. Сега всичко е цирк. А вие като толкова много се палите знаете ли истината , я да я чуем . Нищо незнаете . Всеки от двамата има някакви козове. Нито Ердоган е бил приятел , че да е забивал нож , нито пък беше изненада , щото турците предупредиха. Обаче за сега Сирия е затворена за Турция , факт . А това явно беше целта на Русия. Следва развръзка.

34

До Турчин

преди 8 години

Г-н турчин, къде да работя по 16 часа? В Шишеджам или Атес ? Във фирмите на Доган ли? Бачкай ти!! Аз на *** няма да работя. Имам си закон и той е че работя само с бели европейци християни. Никога няма да работя нито с вас нито при вас. Батак не е забравен!