14

кк

преди 8 години

"Цветанов заяви, че всеки би могъл да бъде разглеждан като нов министър на правосъдието, в това число и Меглена Кунева"Урааааааааааааа, искам и моята кандидатура да бъде разгледана!!!!!Поне от Кунева и от Цветанов имам повече акъл и патриотизъм.

13

Въпроси без отговор

преди 8 години

След като най-обикновена мутра , рекетьор от 90-те год. и бодигард може да стане Премиер , какво остава за другите министерски постове!? Щом за президент имаме мижитурка занимаваща се с офшорни фирми , какво остава за другите висши постове!? А от партиен секретар да станеш председател на демократичен парламент ....е това е вече брутално!Между другото , къде е Фидосова ????? Някой проверил ли е банковата й сметка след "оттеглянето" си????

12

с

преди 8 години

А в затвора кога, Цецоу?!

11

Иво

преди 8 години

Щом всеки може да е министър на правосъдието, изберете Бат Сали!

10

логика

преди 8 години

то и с толкова много нови милиярди дълг всеки може да управлява също... ако под управление се разбира каквото и да е управление

9

Анонимен

преди 8 години

След като Станишев беше Премиер без никакво образование и трудов стаж какво да кажем . Но другаря червен *** плюе по ГЕРБ , ама не вижда кадрите на БСП колко са неграмотни и елементарни.

8

Анонимен

преди 8 години

Ръката на закона наказва дребните риби,а помилва големите престъпници.Цв.Цв. е доказателство.

7

Анонимен

преди 8 години

В герб само калуни ли има -един с тиквеста глава ,тоя даскал по физически с пипонеста -и после чакайте нещо в тази държава да се оправи и да тръгне напред!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Прав е, след като Бойко може да е премиер - кво остава за някъв министър.

5

Анонимен

преди 8 години

всеки може да е минситър стига да е наш човек.

4

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Прав е г-н Цветанов, всеки може да е министър, за тази позиция няма изисквания за ценз или образувание, така че няма проблем да си сложим който е подходящ. Нека да не се поддаваме на натиска на РБ за реформи, първо трябва да вървим по пътя на прехода, а за реформите после има време. Избързването с реформите не е добра идея.

3

Анонимен

преди 8 години

Любимия на червения *** Тодор Живков беше с трети клас образование и овчар по професия , но това не пречи да го обичаш нали. Ама той е от вашата партия БКП-БСП и е велик независимо , че продаваше България за без пари . Ако знаете като плюете по ГЕРБ колко сте жалки с вашите 5 % подкрепа ще се скриете в някоя дупка на Позитано 20 .

2

Анонимен

преди 8 години

В ТАЗИ ДЪРЖАВА БУКВАЛНО ВСЕКИ МОЖЕ ДА Е МИНИСТЪР НА ВСИЧКО.ДОРИ САМИЯТ ЦВЕТАНОВ БЕШЕ МИНИСТЪР, ПРИ ТОВА НА МВР.ДА, ВСЕКИ ПОСЛУШНИК, ВСЕКИ ***, ВСЕКИ НЕКАДЪРНИК МОЖЕ ДА БЪДЕ МИНИСТЪР.МИНИСТРИ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ САМО ЧЕСТНИТЕ, КОМПЕТЕНТНИТЕ, КВАЛИФИЦИРАНИТЕ, ДОСТОЙНИТЕ, МИЛЕЕЩИ ЗА БЪЛГАРИЯ ХОРА.КАКТО И ДА Е МАЙ ТАКИВА ПОЧТИ НЕ ОСТАНАХА.

1

Ясно

преди 8 години

Естествено, че всеки може да е министър на правосъдието. И без това от него нищо няма да зависи и ще му казват какво да прави.