23

До sss

преди 8 години

Така е, правителстовото на Костов направи нужната приватизация - но нескопосано. Също и е признатото за най-корумпирано правителство. Приватизацията трябваше да се случи много по-рано, но не по този начин. Подаряването на редица предприятия беше ненужно. Трябваше да се случи доста по стриктен следприватизационен контрол. Също и не е нормално да продадеш един завод за стойност по ниска отколкото да предадеш оборудването за скрап.

22

Анонимен

преди 8 години

Във всички окръжни градове и София 70-80% от гласоподавателите НЕ са гласували за герб.Така беше и при изборите за президент и парламент.

21

Анонимен

преди 8 години

Да не би Костов да е свършил парите, та неговите пионки пак се оживиха ?!

20

sss

преди 8 години

Единственото правителство, което извърши най-важните закъснелите реформи в икономиката, беше правителството на Иван Костов. Представите на много българи за безболезнен преход от соц.икономика към пазарна такава, нямаха нищо общо с реалността.За неспособността на българите да се преборят за демократична и правова държава, не са виновни дълбоките икономическите реформи, които трябваше да се случат.За неуспехите лесно се намират виновни, както и световни заговори и конспирации.

19

до 29

преди 8 години

Но пак Костов е единственият, при когото ДПС нямаше думата. Сега хем се разпродаваме на безценица, хем КОЙ ни мачка по всички параграфи.

18

Калина до 20 и 22

преди 8 години

Незная да ви се смея ли на вицовете, коиъо разказвате, или да си прережа вените, че все още има хора като вас, които вярват на този....(така или иначе ще ми сложат звездички)Този червен счетоводител разпродаде държавата ни на безценица!

17

Анонимен

преди 8 години

мачкай боко тези *** а гнома го остави .....

16

Анонимен

преди 8 години

Изборите за кметове са мажоритарни и картата, която ни показваха за това как почти цяла Бг е на ГЕРБ няма как да се преповтори при парламентарни избори, които са пропорционални. При мажоритарните печели този, който има 50+1 и на практика така във всеки град може някой да бие с 50+1, но това не значи, че цяла Бг е зад него. При парламентарни избор ГЕРБ ще има много по-малко места в Парламента - който разбира от избирателни системи знае защо ББ не искат избори отново.

15

edin

преди 8 години

Отворковци,а какво ни чака ако сега останем без правителства!?!? И кьде ще иде ДСБ-при ДПС!Безотговорно говорене от страна на Атанасов!

14

Ранчо

преди 8 години

При толкова злоба как да си обясним тоталната победа на герб на местните избори. Много *** народ. Но, докато го има бб ще печели. И мен ме е срам, че един неграморник ни излага пред света, но какво от товаПроф. Дайнов каза, че за 8 години дългът се е увеличил три пътиВ 2020г ни чака гръцкия сценарий. 16милиарда и 2016 още 5.3милиарда за магистралите на ббЕС не е платил за тях над 1милиардТези пари са от нашия джобЗатова са заедно ти

13

Анонимен

преди 8 години

Ако И.Костов беше останал премиер още 10 години, днес България щеше да е в най-лошият случай наравно с Полша и Румъния, ане както сега , усмихваща се на ЕС и същевременно надупена към Русия!Всички в днешното НС са мутанти на БКП иДС, престъпници с власт!

12

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли коя партия ще бие ГЕРБ на следващите избори !?Партията ще се казва ГЕПИ и у нея ще влизат всички честниГраждани за Европеиски Пари и Интереси

11

Анонимен

преди 8 години

Единственият голям, който никога не седна на една маса с Доган, беше Костов. Наследниците му в лицето на Радан Кънев, Христо Иванов, ген. Атанасов явно следват същата линия. Бойко пие турско кафе, чай каркаде или каквото се изисква от него, само и само да седи удобно начело Гласувал съм преди доста години за него. Радвам се, че навреме се усетих да не го подкрепям. В ГЕРБ имаше няколко добри хора, представям си какъв срам берат хора като Красимир Велчев, Фандъкова и още 3-4.Страх ги е да тръгнат

10

Калина

преди 8 години

Костов унищожи основите на зараждащата се демокрация. Унищожи икономиката ни.Уби вярата в хората, че нещо може да се промени!

9

Стефанов

преди 8 години

До СТРАНДЖАТА -13- Кой те излъга, че хората с висше образование подкрепят герб? А тези малкото, които все пак го подкрепят, са "за" него защото политическата класа се оля тотално в корупция и зависимости. И какво получиха от ББ? - още повече зависимости плюс некомпетентност (напр. Р.Бъчварова).

8

Анонимен

преди 8 години

Това беше правилния ход. Реф. блок ще се разцепи, във властта ще останат явните кариеристи, като Лукарски , но нека в България да остане поне една шепа политици, които са принципни не само в краденето. Ясно е, че "Кой" шепти в ухото и на Б.Б., и на Цацаров, Първанов, Местан и т.н.. Европа е оправдание за вдигане на данъците и акцизите, а еврофондовете - дойна крава за близките до властта. От народа се иска само да търпи и да аплодира Лентореза

7

Анонимен

преди 8 години

Точно така. Ако желаете да гласуваме за ДСБ - вън от коалицията. Зависими политици не могат да правят реформи. Тиквуна го държи мафията за топките и той не смее да шава. Когато е правил заварки с тях да е мислил. Но като се има предвид колко е "мъдър" българинът, още дълго ще изкара преди да му ги резнат.

6

Анонимен

преди 8 години

Да бе, точно този да изпусне кокала..

5

Анонимен

преди 8 години

До тонкатаКостов не е цвете, но пожарникарят ни направи за смях пред цял свят. А за другото не ми се говори, опропастиха България и затъваме.

4

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАА на ГЕРБ колко е реалната подкрепа. Махни купените гласове, цаганските махали и тези които гласуват за дане изгубят работата си и ще останат 4-5 %. Простотия, некъдърност, корупция - това е което виждам да тук. Единственото безкрайно нещо е егото на Вожда.