22

Анонимен

преди 8 години

Не е идиотия, а идиокрация. Екзистентна и екзактна. Капиши?

21

Анонимен

преди 8 години

А това безкрайно празнословие нямаше да го има само с един закон за лустрацията в края на миналия век...Сега е вече късно-ДС така се е окопала в съд прокуратура парламент и т.н. че и хиляда "реформи" не могат да я стреснат...

20

Анонимен

преди 8 години

През последните години разбрахме какво е да оставиш най гнусната прослойка на комунистическата държава -доносниците ,да си развява байрака,след толкова опити на цивилизования свят да ни даде насока ние още не знаем какво точно искаме и перманентно си стоим оплетени в лъжи ,интриги и мръсни комбинации

19

Истината за Чалгария

преди 8 години

Гоце, Боце и Доган - това е коалицията (прилича ли ви на Тройната - БСП (Гоце се завръща), НДСВ (Тиквата сменя Царчето) и ДПС (Доган Паша)). ПФ и РБ са просто пудели, на които им се хвърля по някой кокал, за да слушкат и да не джафкат.И няма начин да се промени нещо, докато тези *** не бъдат вкарани по затворите.

18

Анонимен

преди 8 години

те не могат да живеят без врагове, защото политиката им е на противостоенето, на самоцелната деструкция, те трябва да имат пред себе си зло, с което да се борят, защото битката със злото осмисля съществуването им в политиката, защото те са добрите", за себе си ли говориш местане, или за Кънев? Жертва, никаква жертва не сте направили, нямахте друг избор.

17

за Витков!

преди 8 години

Ау как почна да *** прасето ненаяло се! На прав път сме щом така вряска мазното образувание. От онзи ден послушните медии как се надпреварват да ни обяснят .,че всичко е точно. ДА АМА НЕ!

16

77777

преди 8 години

Донякъде е прав Местан - сега управляват ГЕРБ и ДПС, а останалите са само за параван.

15

Анонимен

преди 8 години

Заглавието е: "Управлявали ГЕРБ, ДПС и АБВ? Идиотия!". Напълно съм съгласен, пълна ИДИОТИЯ е, че ни управляват партии като ДПС и слугите им ГЕРБ и АБВ. *** сме, че ги избираме такива.

14

Х

преди 8 години

Турците в България са работливи, честни и интелигентни хора,грижат се за децата си и са полезна градивна единица на нашето общество. Но не мога да разбера едно, как могат безрезервно да подкрепят една мафиотска група произлизащи от ДС на върха на ДПС и от това страдат както българите така и те.

13

Анонимен

преди 8 години

Когато тоя на снимката и медиите, които му пригласят, плюят някого, значи този, когото плюят, им пречи, а щом им пречи, значи е човек, който истински милее за България. В този смисъл щом тоя на снимката плюе по Радан Кънев, значи Радан Кънев се опитва да свърши нещо свястно в тази държава.

12

Анонимен

преди 8 години

Ако не е Волен ще е Болен.Ако не е Местан ще е Съдран.Абе от сутрин до вечер нек'ви простотии та вече ни телевизия гледам ни вестници отварям а като погледна някой бг интерент сайт на 3-та минута ми се гади вече.Не е гадно .............ОТВРАТИТЕЛНО е в това село Бг.

11

Анонимен

преди 8 години

До Евроатлантик. Да гласуват и свободно коридор за прелитане на Дядо Коледа с помоща на исторически компромис. Да не забравяме, че от ДПС са мюсолмани и Дядо Коледа е неверник за тях. Разбира се съгласувано с НАТО и санкционирано в Брюксел да питаме и Русия. И да изпратим последния ни изтребител да го екскортира в нашето въздушно пространство поради опасност от терористични атаки.

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 19рИфУрмЪтУрИтИ са поредните "лапачи на кюфтета" от политическата сцена.Ако не разбираш това значи си извън днешното време.

9

Ханко

преди 8 години

...ако не ни занимават с Волен ще е с Радан , Местан и т.н. Общественото внимание винаги се отклонява от истинските важните неща , ниски заплати , корупция и да не изброявам , както са казвали в древния Рим народът искал хляб и зрелища , в случая ни предоставят само зрелища ..по евтино им излиза явно..

8

Пукотевица

преди 8 години

Местан сега по Кънев ли пука? Голем авджия, ей. Голем.

7

Анонимен

преди 8 години

Прехода ще свърши тогава когато всички политици които са управлявали след 1989 бъдат пратени в затвора.

6

Анонимен

преди 8 години

Нали държиш прокурорската република и ДАНС. И ни разправяш, че не управляваш?!!?

5

Osman

преди 8 години

Poglednete go kakiv Ubavec e,otivamu kozijata bradichka Mestan Lovetca ste opravi stranat

4

Чекист

преди 8 години

Ашшшшшколсум Ефенди. :) Не знам кой управлява, но ако бяха българи вашата партия вече да я няма заедно с новините.

3

до 5 П.Петров

преди 8 години

А, реформаторите какви са?. Да бе. Забравих. Те са извънземни от Марс.